Κανένας από την Σαντορίνη ??

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Κατεβαίνω για Πάσχα στην Σαντορίνη
Θα είμαι από Μ. Πέμπτη απόγευμα
Και φεύγω την 1 Μαΐου
Θα ήθελα να κανονίσουμε για κανένα καφέ :ernaehrung004:
Όποιος είναι και θέλει ας στείλει ΡΜ

'Ισως βρείς το Σωτηρόπουλο.
Επίσης ο (fuse) Βαγγέλης Σ., αλλά αυτός θα είναι εδώ Μ Εβδομάδα

Και φεύγω την 1 Μαΐου

....την τσίμπησες την αδειούλα :Banane0:

Και φεύγω την 1 Μαΐου

Πάνω στην χαρά μου έγραψα και την π@π@ρια μου….
"Επιστέφω την 1 Μαΐου"

Και φεύγω την 1 Μαΐου

Σημερα οριστικοπιηθηκαν κ εμενα οι αδειες μου....
Φευγω αυριο κ επιστρεφω τεταρτη 30/04 ή 1/05.....Εσυ ποτε φευγεις την πεμπτη?Πρωι...βραδυ???
Ευχαριστως να βρεθουμε για καφεδακι.....:ernaehrung004:

εμείς φεύγουμε από Σαντορίνη το μεσημέρι στις 3 και κάτι με το blue star.
για καφεδάκι δεν το συζητάω, μέσα έστω και στον Αθηνιο πριν φύγει το πλοίο!

Σαντοριναίοι καλησπέρα. Επειδή μετά την έλευση του νέου μέλους μόλις τώρα αποφασίσαμε που θα πάμε διακοπές, θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με Σαντορίνη. Ψάχνω κάτι σαν studio για εμένα, τη σύζυγο, την 5άχρονη κόρη και το νεογέννητο.
Έχω βρει αυτό εδώ http://www.megalochoripallad.gr/index_gr.html#Domatia και συγκεκριμένα το δωμάτιο 6 http://www.megalochoripallad.gr/Photos/No6_large.jpg

Το ξέρει κανείς? Είναι σε καλό σημείο για πρόσβαση σε παραλίες? Θα είμαι με αυτοκίνητο βέβαια αλλά για μπάνιο δεν θέλω και τρελές μετακινήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Σαντορινιός δεν είμαι (αν και θα το ήθελα) αλλά γνωρίζω κάποια πράγματα...

Το Μεγαλοχώρι δεν είναι δίπλα σε παραλία.
Καλή και η κόκκινη παραλία που είναι κοντά αλλά δε θα σύχναζα εκεί...
Αν θέλεις ντε και καλά παραλίες θα πρέπει να πας από την πίσω πλευρά του νησιού, κάπου κοντά στο Καμάρι ή την Περίσσα.

Η Σαντορίνη βέβαια δεν φημίζεται τόσο για τις παραλίες της όσο για τη θέα που έχει η καλντέρα της.
Αρκετά πράγματα, όπως και ξενοδοχεία μπορείς να δεις σε αυτό το site.
Από τις 5-6 φορές που έχω πάει, οι μόνες όπου κατάλαβα τι σημαίνει Σαντορίνη ήταν όταν πλήρωσα αρκετά για να μείνω σε ξενοδοχείο στη καλντέρα. Στο Prekas Appartments σαν οικονομικότερο και στο Tholos Resort σαν πιο "χλιδάτο" (τσούζει!). -bye-

Μαριε τα ειπαμε και τηλεφωνικα.
Παντως, ασχετα με το ξενοδοχειο που αναφερεις το οποιο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, το Μεγαλοχωρι ειναι εξαιρετικη επιλογη διαμονης ειδικα Ιουλιο-Αυγουστο που εχει πολυ κοσμο το νησι. Ειναι ενας απο τους ωραιοτερους οικισμους στο νησι (αυτοι ειναι: Οια, ημεροβιγλι, Πυργος, Μεγαλοχωρι), ειναι 10 λεπτα απο τις καλυτερες παραλιες του νησιου (Περιβολος, Βλυχαδα, Κοκκινη) και ειναι πολυ ησυχα και αυθεντικα με μια υπεροχη πλατεια με εξαιρετικα εστιατορια κατω απο τα καμπαναρια. Α, και εχει και πολυ ωραια Καλντερα κατι που οι περισσοτεροι αγνοουν.

ΥΓ. Το νησι δεν εχει παραλιες τυπου Μυκονου, αλλα αν το συγκρινεις με αλλα νησια τυπου αργοσαρωνικου, εχει παραλιαρες (πχ ο Περιβολος ειναι 8 χλμ παραλια). Φυσικα, αυτο δεν το εμποδισε να ανακυρηχθει ν.1 Nησι στον κοσμο φετος απο τους αναγνωστες του 2ου μεγαλυτερου σχετικου περιοδικου στον κοσμο Travel & Leisure! :)