Κανόνες avclub

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
ε) Τα μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στη Θεματική Ενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Φροντίστε έτσι ώστε ο τίτλος να είναι σχετικός με το μήνυμα και κατατοπιστικός. Στην περίπτωση δημοσίευσης σε λάθος ενότητα ή χρήσης λανθασμένου, ανεπαρκούς ή παραπλανητικού τίτλου, οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα μετακίνησης και μορφοποίησης των μηνυμάτων κατάλληλα.
ι) Θέματα άσχετα με τα θέματα που υπάγονται στις διάφορες ενότητες του φόρουμ, πρέπει να δημοσιεύονται στη Γενική Συζήτηση. Σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος δεν σχετίζεται με τα θέματα με τα οποία ασχολείται -ακόμα και σε γενικότερο πλαίσιο- το φόρουμ αυτό, ή το ύφος του κρίνεται από τους Συντονιστές ότι δεν ταιριάζει σε καμία ενότητα, το εν λόγω μήνυμα πιθανώς να μεταφερθεί στην Θεματική Ενότητα "οff-topic, trolls, etc"

Ο κύριος Παναγιωτίδης σε σχετικό μου ερώτημα για διαγραφή μηνύματος μου είπε να κοιτάξω τους κανόνες. Τους κοίταξα και δεν αναφέρει πουθενά το:
Διότι δεν προβλέπεται να ενημερώνεται κανείς γιά την διαγραφή θεμάτων που είναι άσχετα με το θέμα στο οποίο δημοσιεύονται.

Ακριβώς.
η ερώτησή σου ήταν "γιατί δεν ενημερώθηκες γιά την διαγραφή του θέματός σου"

Ενημέρωση δεν προβλέπεται και δεν υπάρχει.

Το post ήταν άσχετο με το πνεύμα της τοποθέτησης της ΔΟ σε ανάλογα θέματα περι διαγραφών "δύο μέτρων κλπ".
Κοινώς αδιαφορούσε γιά την τοποθέτηση της ΔΟ και κατ επέκταση συνέχιζε στο ίδιο πνεύμα.
αυτό εκλαμβάνεται ως ειρωνεία προς την ΔΟ.

Αν η πρότασή μου για ψηφοφορία μεταξύ των μελών για τους διαχειριστές, λαμβάνεται ως ειρωνεία από την ΔΟ πάω πάσο και ας έχω παίξει ρέστα και ταπί.

Τα βλέπω....

Λοιπόν
η πρότασή σου ήταν άσχετη με το θέμα
το θέμα ήταν σοβαρό και ήταν τοποθέτηση της ΔΟ περί διαγραφών κλπ που μας απασχόλησε επί δυό μέρες.
η πρότασή σου απάντηση στην τοποθέτηση της ΔΟ (καλά λέτε εσείς γιά τις διαγραφές, εγώ θέλω εκλογές) είναι ειρωνεία.

Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα.