Κανονισμος αγγελιων

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ 5 ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΘΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ Η ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΥΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. (ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ).

Χαίρομαι που που έγιναν θέμα οι κανονισμοί των αγγελιών που στο παρελθόν έχω αναφέρει στον κύριο διαχειριστή ότι όσο γίνονται πιο αυστηροί και γραφειοκρατικοί μειώνουν την ευκολία χρήσης του. Είναι σαφές ότι όποιος θέλει να βάλει αγγελίες θα βρει τον τρόπο γεμίζοντας σκουπίδια να φτάσει το όριο. Γιατί αυτή η απαγόρευση; Γιατί να μην μπορεί ο οποιoσδήποτε καλοπροαίρετα πάντα να βάλει άμεσα αγγελίες αλλά να μπορεί να γράψει οτιδήποτε άλλο. Δεν καταλαβαίνω αυτή την δαιμονοποίηση με τις αγγελίες. Όπως παραπάνω ο συνφορουμίτης αναφέρει αν δεν είναι κλεμένα ή δεν υπάρχει κάποια απάτη από πίσω ποιό το πρόβλημα; Επίσης σχετικά με τον αριθμό τον ποστ, υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν μηνύματα του τύπου μπράβο, καλορίζικο κλπ. Φυσικά και αν για κάθε ποστ κάποιου που αναφέρει κάποια νέα αγορά αρχίζω και στέλνω τετοιες απαντήσεις θα φτάσω σύντομα τα 500. Προσωπικά το φόρουμ το χρησιμοποιώ ως εργαλείο γνώσης και ανταλαγής απόψεων κυρίως σε τεχνικό και λιγότερο σε κοινωνικό επίπεδο. Ο κάθε ένας έχει διακίωμα να το χρησιμοποιεί όπως τον εξυπηρετεί. Είμαι χρόνια στο φόρουμ και έχω πολύ λίγα ποστ. Αυτό με κάνει λιγότερο μέλος από κάποιον με 500 ή 1000 ποστ. Μπαίνω πολύ συχνά απλά δεν γράφω αν δεν έχω σοβαρό λόγο. Επίσης η απαγόρευση των up. Αν έχει μέινει μία αγγελία ανενεργή για αρκετό καιρό και θέλεις να την φρεσκάρεις πρέπει να την ξαναγράψεις από την αρχή; Γιατί; Πιστεύω ότι οι κανόνες του φόρουμ θα πρέπει να μπουν σε ψήφισμα από όλο το φόρουμ που είναι το ποιό δημοκρατικό. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτή την πρόταση; !!!

Last edited:
Σχετικά με το θέμα των αγγελιών, θα συμφωνήσω με την άποψη του Kosh:

Παρεα ειμαστε και θελουμε να μεινουμε οχι το παζαρι στο Σχιστο

Οι αγγελίες αποτελούν μία έξτρα παροχή/διευκόλυνση για τα μέλη, όχι αυτοσκοπό του avclub.

Δεν ξερω σε τι εξηπηρετουν αυτες οι αυθαιρετες κινησεις απο μερους σας τη στιγμη που δεν εχει παραβιαστει κανενας κανονας λειτουργειας του forum,ορους τους οποιους ΕΣΕΙΣ εχετε θεσπισει.
Παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ξανασβησετε δικα μου threads χωρις ειδοποιηση.
Ευχαριστω

Τέτοιους τόνους σας παρακαλώ να κρατήσετε ΜΟΝΟ για τον εαυτό σας.

Επίσης σταματήστε επιτελούς να διαβάζετε επιλεκτικά ότι σας αρέσει και εκτός απο την απάντηση μου διαβάστε και την θέση του Προέδρου του Σωματείου.

Κανόνας
Αγγελίες από μέλη που φαίνεται ότι χρησιμοποιούν το avclub αποκλειστικά και συστηματικά για πωλήσεις θα διαγράφονται και θα υπάρχει περιορισμός πρόσβασης.

Και όπως σας έγραψα μια που επικαλείστε τον κανονισμό δεν μιλάμε για 15 συστηματικές πωλήσεις, μιλάμε για 15 ταυτόχρονες πωλήσεις.

Ποσό ξεκάθαρα να σας το γράψω:
Φυσικά και εκμεταλλευτήκατε τον χώρο που σας φιλοξένει αδειάζοντας κυριολεκτικά 15 διαφορετικα αντικείμενα κατω απο 10 αγγελιες με το που φτάσατε το όριο των 70 ποστς.

Αν τα μέλη πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες είναι αποδεκτές παρακαλώ πολύ να μου το γνωστοποιήσουν δημοσίως σε αυτό εδώ το θέμα.

Last edited:
ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Αν τα μέλη επικροτούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και πιστεύουν ότι φέρθηκα απρεπώς σβήνοντας 10 Αγγελίες - 15 διαφορετικών πραγμάτων που ανοιχθήκαν από το μέλος zrend με το που πάτησε το όριο των 70ποστς τότε εγώ δεν έχω καμια δουλειά στην θέση του συντονιστή.

Ο ρόλος μου είναι να κραταω όσο καλυτέρα μπορώ τις ισορροπίες στην κατηγορία, λειτουργώντας φυσικά ως άνθρωπος και όχι ως ρομπότ.
Εννοώντας ότι φυσικά και μπορεί να κάνω λάθη.

Ως συντονιστής όφειλα στην συγκεκριμένη περιπτωση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη να προστατεύσω την κατηγορία από παρόμοιες καταστάσεις.

Αναλογιστείτε ενα μονο πραγμα
ΑΝ το κάθε μέλος έβαζε ταυτόχρονα 15 αγγελίες τι χαρακτηρα τελικά θα αποκτούσε το AVclub .....

Για αγγελίες υπάρχει και το emarket.gr. Εδώ χρησιμοποιούνται καθαρά για διευκόλυνση των μελών. Τη δουλειά σας κ. Ανδρονίδη την κάνετε μια χαρά. Δεν χρειαζόταν νομίζω καν να δώσετε τόσες εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Ήταν φως φανάρι ότι επρόκειτο για κατάχρηση του χώρου των αγγελιών. Από εκεί και πέρα, όσο αντέχει ο κ. Ανδρονίδης, η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάποια άλλαγη το σύστημα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

το θεμα ειναι να μπορεσουμε να δωσουμε να καταλαβουν τα καινουργια κυριως μελη, οτι το φορουμ δεν ειναι ενα μερος οπου μπορει να δημοσιευει κανεις τις αγγελιες του, αλλα οτι τα ενεργα μελη του φορουμ μπορουν να πουλησουν καποια απο τα μηχανηματα τους σε καποια συγκεκριμενη στιγμη και δεν ειναι αυτος ο σκοπος που συμμετεχουν στο φορουμ.

Ως μια προταση θα μπορουσα να πω οτι δεν παιζει ρολο ο αριθμος των ποστς πριν καποιος δημοσιευσει μια αγγελια, μια και στο παρελθον, αλλα και στο παρων ολοι εχουμε διαπιστωσει ποσα προβληματα μπορουν να δημιουργηθουν απο τον ενθουσιασμο των νεων μελων να ξεπερασουν το οριο, αλλα πιο σημαντικο θα ηταν το ποσοστο επι των μηνυματων του μελους σε σχεση με τις αγγελιες και ο χρονος εγγραφης ενος μελους.
Ετσι θα μπορουσε να μπει χρονικο οριο π.χ. μετα απο δυο η τρεις μηνες εγγραφης, ωστε να μην γραφονται αδικα συντομα μηνυματα για την συμπληρωση του οριου μηνυματων, καθως επισης και ενα ποσοστο επι των μηνυματων σε σχεση με τις αγγελιες, π.χ. ενα δεκα τοις εκατο αγγελιες στο συνολο των μηνυματων.

Άκη, μια χαρά κάνεις την "δουλειά" σου, και με το παραπάνω.
Τώρα, επειδή μερικοί νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι και προσπαθούν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας, δεν χρειάζεται να χαλιέσαι.

Πιστεύω ότι οι κανόνες του φόρουμ θα πρέπει να μπουν σε ψήφισμα από όλο το φόρουμ που είναι το ποιό δημοκρατικό. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτή την πρόταση; !!!

Εχει συζητηθεί αυτό στο παρελθόν και αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί τότε ότι οι κανόνες ψηφίζονται από τους "συνδρομητές" του φόρουμ, τα μέλη δηλαδή του σωματειου.

Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

Εχει συζητηθεί αυτό στο παρελθόν και αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί τότε ότι οι κανόνες ψηφίζονται από τους "συνδρομητές" του φόρουμ, τα μέλη δηλαδή του σωματειου.

Ποιος σου είπε φίλε μου ότι είναι συνδρομητές τα μέλη?
Τι είναι το φόρουμ? NOVA?

Re: Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

Ποιος σου είπε φίλε μου ότι είναι συνδρομητές τα μέλη?
Τι είναι το φόρουμ? NOVA?

Στη λέξη συνδρομητής στο λεξικό δε γράφει τη λέξη Nova. Εφόσον πληρώνουν ένα ετήσιο ποσό, συνδράμουν στη λειτουργία του, άρα είναι συνδρομητές, με αυξημένα δικαιώματα. Κάνω κάπου λάθος?

PS: Σκεψου να μην έβαζα και τα εισαγωγικά!

τα μέλη του σωματείου συνδρομή πληρώνουν.
Βέβαια συνδρομή γιά το σωματείο και κατ επέκταση το φόρουμ

Οι αγγελίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του forum.

Σχεδόν όλο το σημερινό σύστημά μου (και όχι μόνο) έχει αγοραστεί από εδώ μέσα.

Βέβαια δεν χρειάστηκε ποτέ να πουλήσω τίποτα αλλά για έναν ολόκληρο χρόνο (ίσως και παραπάνω) που είχα προβλήματα υγείας και δεν είχα καθόλου χρόνο έμπαινα που και που και κοιτούσα μόνο τις αγγελίες (με τι ψυχή άλλωστε να διαβάσεις 15000 post;).

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω κάτι.

Σχεδόν όλα αυτά που αγόρασα έφτασαν στα χέρια μου πολύ πριν καταθέσω χρήματα σε λογαριασμούς.

Η εμπιστοσύνη που εισέπραξα από όλα τα μέλη που έκανα αγορές είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που ξεχωρίζει το avclub από το σωρό.
Και μην ξεχνάμε ότι όλες οι συναλλαγές έγιναν με ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει προσωπικά ποτέ.

Θα ήθελα λοιπών να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ για την εμπιστοσύνη τους.
Αυτό σημαίνει avclub.
Η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Συγνώμη για το off topic.

Και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η παρένθεση δίπλα από το ερωτηματικό να βγάζει αυτό το κολοκύθι.

Η υπομονή έχει και τα όριά της.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Κανονισμος αγγελιων

500 ποστ και τουλάχιστον 3 μήνες, είναι πλέον η πρόταση μου.

Αν και ο κανονισμός είναι θέμα στο οποίο αποφασίζει το Σωματείο, θα έλεγα ότι η προσθήκη ελάχιστου ορίου παλαιότητας ως μέλους (το 3μηνο μου φαίνεται κι εμένα μια χαρά) θα ήταν καλή λύση, εάν την παίρνει αυτοματοποιημένα ως όρο η πλατφόρμα. Για να το "χοντρύνω" λιγάκι, θα πρότεινα να καταργηθούν ως κατηγορία τα καλωσορίσματα, εκτός εάν περιοριστούν στο αρχικό χαιρετιστήριο μήνυμα των νέων μελών. Όλοι οι επίδοξοι πωλητές κάνουν κλασικώς το πέρασμά τους από την κατηγορία, και θεωρούν σκόπιμο να δώσουν και αυτοί το καλωσόρισμά τους, καίτοι μόλις έχουν γραφεί στη σελίδα, σε όλα τα σχετικά νήματα που έχουν ανοιχθεί το τελευταίο 6μηνο.

Για να το "χοντρύνω" λιγάκι, θα πρότεινα να καταργηθούν ως κατηγορία τα καλωσορίσματα.

Για να το χοντρύνω κι άλλο, θα πρότεινα να καταργηθουν μαζί και τα χρόνια πολλά. Ο καθένας έχει ένα κουμπάκι που λεγεται πμ με το οποίο μπορεί να στείλει τις ευχές του στον άλλον. Δε λέω, εχει χαβαλέ ενα θρεντ προς τιμήν του εορτάζοντα αλλά τελικά άσκοπο δεν είναι να ακούς χρόνια πολλά πχ από τον Aga8arxidas1256, ανθρωπο που δεν ξέρει ούτε καν τον ηλεκτρονικό εαυτό σου, ως μέλος του avclub???

Το πιο απλό (που το έχω συναντήσει σε άλλα φόρα) είναι το εξής:
Δικαίωμα αγοράς (άρα και ανάγνωσης αγγελιών) έχουν όλα τα μέλη.
Δικαίωμα πώλησης (άρα δημιουργίας αγγελιών) και συμμετοχής σε ομαδικές αγορές έχουν αυτοί που είναι μέλη του σωματείου.

ΥΓ. Δεν είμαι μέλος στο σωματείο, μη νομίσει κανείς τίποτα...

Για να το χοντρύνω κι άλλο, θα πρότεινα να καταργηθουν μαζί και τα χρόνια πολλά. Ο καθένας έχει ένα κουμπάκι που λεγεται πμ με το οποίο μπορεί να στείλει τις ευχές του στον άλλον. Δε λέω, εχει χαβαλέ ενα θρεντ προς τιμήν του εορτάζοντα αλλά τελικά άσκοπο δεν είναι να ακούς χρόνια πολλά πχ από τον Aga8arxidas1256, ανθρωπο που δεν ξέρει ούτε καν τον ηλεκτρονικό εαυτό σου, ως μέλος του avclub???

Σε αυτό δεν θα συμφωνούσα, είναι σίγουρα ωραίο να ακούς ευχές από τόσο κόσμο. Ε, ας σου πει και ένας που δεν ξέρεις!
Εξάλλου, οι ευχές δεν έχουν ιδιαίτερη κατηγορία, συνήθως ανοίγονται στην εκτός ή στις ιδιαίτερες κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται συνήθως ο εορτάζων. Αντιθέτως, τα καλωσορίσματα αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία, και μπορεί ο κυνηγός δημοσιεύσεων να τα πάρει εύκολα σερί, το ένα μετά το άλλο. Και να συμβεί το αστείο, να με ...καλωσορίσει στο avclub (εάν υποθέσουμε πως άνοιγα νήμα καλωσορίσματος κατά την εγγραφή μου τον Ιούνιο 2006) κάποιος που γράφηκε μόλις τον Δεκέμβριο 2008!