Κανονισμος αγγελιων

τα παράδοξα πολλά..
τα δυο ονόματά είναι δυο διαφορετικά μέλη?
KAFROMANIS KOSTAS post 16
ΚΑΦΡΟΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ post 4
και αν ναι πως μπόρεσαν να βάλουν αγγελία με τόσα ποστ που
έχει ο καθένας?
άλλαξε κάτι στον κανονισμό?

μην ασχολεισθε με τα 2 ιδια ονοματα και το δικαιωμα για αγγελιες παιδια.

Σε αυτο θα επιληφθουν οι αρμοδιοι.

Πειτε τις προτασεις σας-σκεψεις σας για το θεμα των αγγελιων.

Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

τα παράδοξα πολλά..
έχει ο καθένας?

Ανανέωσε το παλιο πόστ..ποστάρισε δηλ με αλλο username πανω σ εκείνο,διότι ´τοτε δεν νομίζω να υπήρχε όριο ποστ για αγγελία....

Re: Απάντηση: Κανονισμος αγγελιων

Αν και ο κανονισμός είναι θέμα στο οποίο αποφασίζει το Σωματείο, θα έλεγα ότι η προσθήκη ελάχιστου ορίου παλαιότητας ως μέλους (το 3μηνο μου φαίνεται κι εμένα μια χαρά) θα ήταν καλή λύση, εάν την παίρνει αυτοματοποιημένα ως όρο η πλατφόρμα. Για να το "χοντρύνω" λιγάκι, θα πρότεινα να καταργηθούν ως κατηγορία τα καλωσορίσματα, εκτός εάν περιοριστούν στο αρχικό χαιρετιστήριο μήνυμα των νέων μελών. Όλοι οι επίδοξοι πωλητές κάνουν κλασικώς το πέρασμά τους από την κατηγορία, και θεωρούν σκόπιμο να δώσουν και αυτοί το καλωσόρισμά τους, καίτοι μόλις έχουν γραφεί στη σελίδα, σε όλα τα σχετικά νήματα που έχουν ανοιχθεί το τελευταίο 6μηνο.

+1

γενικα τα ευκολα μυνηματα αυτου του τυπου πρεπει να "χαιρετησουν" -bye-

Αν δε κανω λαθος αυτο μπορει να γινει απο την κονσολα με περιορισμενη προσβαση σε καποιες κατηγοριες απο νεα μελη.
Δηλαδη εννοω απαγορευση στις χαιρετουρες και καλως σας βρηκαμε σε μελη που ειναι λιγοτερο απο ενα χρονο εδω μεσα .(πχ)

τα υπολοιπα μυνηματα με κουφιο περιεχομενο λιγο πολυ τα βλεπεις .....

Συγνωμη αλλα ενα βαλω μια αγγελια πωλειται onkyo 906 και την τιμη θα σας την πω με pm ξερετε ποσα ποστ θα γραψει το κοντερ του στυλ εχεις pm ?
Εαν σε καθε εναν που αγοραζει κατι λεω καλοριζικο και σε καθε εναν που πουλαει ρωταω κανεις καλυτερη τιμη ? και ανεξαρτητα απο το τι θα μου απαντησει απαντω ευχαριστω θα το σκεφτω θα φτασω τα 1000 σε μια βδομαδα .
Θεωρω οτι ειναι υποκριτικο να θεσπιζουμε κανονες για δημοσιευση αγγελιων με αριθμο ποστ και να δεχομαστε ολα τα παραπανω .
Τωρα για τα θεματα που σβηστηκανε νομιζω οτι σε κανενα κανονα δεν αναφερεται ρητα ποσες αγγελιες επιτρεπεται ταυτοχρονα να βαλεις εαν πιασεις τα 70 ποστ αναφερεται μονο το να μην κανεις συστηματικη χρηση του club για πωλησεις .
Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο καθως για μενα 70 ποστ μπλα μπλα και 7 αγγελιες ειναι το 10 % αγγελιες . Για τον συντονιστη ομως δεν ειναι ετσι .
Τι κρινουμε ομως ρε παιδια ο ανθρωπος μας αφιερωνει τον προσωπικο του χρονο ωστε να επικρατει μια ταξη στην κατηγορια του και να λυνονται προβληματα.
Και οπως βλεπω ειναι σχεδον εκει και ολα τα βλεπει μου εχει κανει τοσο εντυπωση ωστε εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν διαβαζει αλλη κατηγορια για να μην χασει τιποτα στις αγγελιες.
Τελος να πω οτι ισως πρεπει να βαλουμε λιγο νερο στο κρασι μας σχετικα με τους κανονες στις αγγελιες καθως η κατηγορια μας δινει και μια μοναδικη δυνατοτητα να γνωριζομαστε απο κοντα .
Εγω σημερα γνωρισα τον Ηλια ο οποιος ηρθε απο Θηβα να παραλαβει τα ηχεια μου ηπιαμε καφε και μιλησαμε μια ωριτσα. Ισως οταν κατεβω προς τα εκει να ξαναβρεθουμε .Προχθες γνωρισα ενα αλλο φιλο που πηρε εναν σκληρο δισκο και αντιπροχθες τον Γιωργο που πηρε τα αλλα δυο ηχεια μου .
Ναι ειχα τρεις αγγελιες και την χαρα να γνωρισω τρεις συμφορμιτες δεν ξερω ποσα ποστ ειχα σε αλλες κατηγοριες ισως δυο η τρια αλλα εαν δεν ποσταριζα στις αγγελιες δεν θα γνωριζα κανεναν συμφορμιτη.
Ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα.

το θέμα των αγγελιών έχει συζητηθεί αρκετές φορές και οι κανόνες σχετικά μ αυτές έχουν αναβαθμιστεί αρκετές επίσης.
Το θέμα με τα 70 ποστς είναι η τελευταία απόφαση που πέρασε με πλειοψηφία μεταξύ διαχειριστών.
Δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει.
Πολλοί φίλοι τόνισαν ότι μέσα από τις αγγελίες γνώρισαν κόσμο ή είδαν μιά διαφορετική ποιότητα σε πωλητές αγοραστές.
Αυτή η ποιότητα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται στο avclub, από την πλειοψηφία των μελών να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο που είναι απέναντι από το πληκτρολόγιό μας.

Επαναλαμβάνω, το avclub είναι μιά διαδικτυακή παρέα. Ο σκοπός της κατηγορίας αγγελιών είναι καθαρά γιά την εξυπηρέτησή της. Θεωρήθηκε λοιπόν κάποτε ότι 70 ποστς είναι ίσως μιά ένδειξη ότι κάποιο νέο μέλος έχει ήδη ενσωματωθεί στην παρέα. Γιά το λόγο αυτό προτάθηκε και έμεινε και γιά τον ίδιο λόγο προσπαθεί ο συντονιστής και όσοι άλλοι τρέχουν να του συμπαρασταθούν να το τηρήσει.
Ας μην υποτιμούν τα νέα μέλη τη νοημοσύνη του ούτε να επικαλούνται "άγνοιες" ή να σκαρφίζονται κόλπα.

Αν θα μπορούσε να δουλέψει μία κατηγορία, ακόμη και αυτή των αγγελιών, μόνο με ξερούς κανόνες τότε δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης συντονιστή.

Το να συζητάμε για άλλους κανόνες είναι τελικά άσκοπο γιατί η εύρυθμη λειτουργία του forum eξαρτάται από τις αποφάσεις του συντονιστή.
Και για μένα ο Άκης στο σημείο αυτό είναι άψογος.

Τώρα αν κάποιος έχει πρόβλημα που ολόκληρο το AvClub δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα γούστα του... Τι να πω... Ας το ξεπεράσει...

+1

Συμφωνω απολυτα.

Κανονικα δεν θα επρεπε καθολου να δινονται εξηγησεις επι αποφασεων για θεματα αγγελιων εφοσον οι κανονισμοι ειναι σαφεστατοι.
Και αν δεν ειναι και καποιος μπορει να εχει ενστασεις , τοτε ειναι ευκαιρια να τους κανουμε ακομα πιο σαφεις και να τελειωνει αυτη η ιστορια με τις διαφορες ερμηνειες του κανονισμου περι αγγελιων.

1) Φτειάξτε νέα υποκατηγορία για τις αγγελίες "εκτός ορίων" (όλες μαζί αχταρμά) με κάποια ευγενική μεν ονομασία, που να δηλώνει δε το σχετικά "ανεξακρίβωτο" της ποιότητάς τους. Και με μία προειδοποίηση του στυλ "ψωνείστε από εδώ, αλλά... ρέστα μη μας ζητάτε"
2) Αυξήστε λίγο ακόμα, όχι πολύ, τα όρια ώστε αν και εφικτό, να αποτελεί μπελά η δημοσίευση ανούσιων posts μόνο και μόνο για μεταπήδηση κατηγορίας, τη στιγμή που εύκολα βάζεις αγγελία στην "Β' Εθνική"
3) Επιτρέψτε (είτε επισήμως είτε... ανεπισήμως) τις κρίσεις και επικρίσεις των μελών στις τιμές και τα είδη της "Β' Εθνικής" .
4) Δωστε στον moderator το δικαίωμα μεταφοράς κατά την κρίση του των αμφιλεγομένων αγγελιών στην νέα "Β' Εθνική".
5) Όποιος παρ' όλα αυτά μπει στον κόπο πολλαπλών posts και κατανάλωσης φαιάς ουσίας ώστε να ακροβατήσει στα όρια των κανονισμών και της κρίσης του moderator, ε... χαλάλι του. Δε χάθηκε ο κόσμος να μας επισκέπτεται και ένας μπαγαμποντάκος που και που... Άλλωστε μπορεί και να πουλά κάτι καλό

Last edited:
τα παράδοξα πολλά..
έχει ο καθένας?

Παιδιά η αγγελία είναι από το 2007.

Δεν υπήρχε τότε όριο.

Όσο για τα 2 username ο άνθρωπος μπορεί να έχασε το password του.

Καταρχήν να ενημερώσω ότι οι κανόνες των αγγελίες δημιουργηθήκαν από τις προτάσεις των μελών που είχαν γίνει παλιότερα σε αντίστοιχο θέμα με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις συζητήθηκαν και κατόπιν ψηφιστήκαν από τα μέλη του τότε σωματείου.
Με αλλά λόγια δεν βγήκαν από το κεφάλι μου αλλά από τις προτάσεις σας.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οποίος θέλει να κάνει κατάχρηση του δικαιώματος του με τον ένα η με τον άλλο τρόπο , η πράξη του φαίνεται.

Στο συγκεκριμένο σημείο χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Επειδή είμαι άνθρωπος είναι λογικό κάποια πραγματάκια πιθανώς να μου διαφεύγουν.
Μην ξεχνάτε ότι άλλο ένα ζευγάρι ματιά και άλλο εκατοντάδες μάτια.
Οπότε αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας παρακαλώ στείλτε μου ένα π.μ.
Να ευχαριστήσω και δημοσίως κάποια μέλη που με έχουν ενημερώσει με π.μ στο παρελθόν.

Δεν είμαι ο μπαμπούλας της κατηγορίας.
Η κατηγορία των αγγελιών είναι δική σας.
Εγώ απλά προσέχω για την εύρυθμη λειτουργία της, προσπαθώντας να είμαι ανθρώπινος (όχι ρομπότ), και να κρατάω όσο δυνατόν καλυτέρα τις ισορροπίες.

Δεν πιστεύω σε μέλη πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, όλα τα μέλη είναι ίδια.
Επίσης δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι κανόνες θα φέρουν καλυτέρα αποτελέσματα.
Τα καλυτέρα αποτέλεσμα έρχονται αποκλειστικά από τον σεβασμό του κάθε μέλους προς τα υπόλοιπα.

Προσυπογράφοντας το μήνυμα του Άκη, να προσθέσω ότι τα "παραθυράκια" του κανονισμού με τα 70 posts (thanks, καλώς ήρθες κ.λπ.) φροντίζουμε να τα κλείνουμε κάθε φορά με το χέρι. Είναι πονοκέφαλος, αλλά όσο "επιμένουμε" να προκρίνουμε τη συζήτηση έναντι των αγγελιών, θα τον υπομένουμε.