Κανονισμος αγγελιων

να ρωτησω κατι?

ποιο ειναι τι ποιο "κακο" απο τα παρακατω ?

1. Μελος πολυ νεο (μιας εβδομαδας πχ) με 60 ποστς
2. Μελος πολυ παλιο (2+ ετων) με επσης 60 ποστς, και καμια αλλη αγγελια στο παρελθον.
3. Μελος με 5.000+ ποστς, και να ανεβαζει αγγελια "για λογαριασμο φιλου"

Τι παει να πει αυτο το τελευταιο δλδ ??
Εγω πχ. το μεταφραζω οτι κανω διευκολυνση σε αλλο μελος με 3 ποστς.

να ρωτησω κατι?

ποιο ειναι τι ποιο "κακο" απο τα παρακατω ?

1. Μελος πολυ νεο (μιας εβδομαδας πχ) με 60 ποστς
2. Μελος πολυ παλιο (2+ ετων) με επσης 60 ποστς, και καμια αλλη αγγελια στο παρελθον.
3. Μελος με 5.000+ ποστς, και να ανεβαζει αγγελια "για λογαριασμο φιλου"

Τι παει να πει αυτο το τελευταιο δλδ ??
Εγω πχ. το μεταφραζω οτι κανω διευκολυνση σε αλλο μελος με 3 ποστς.

προσωπικά γιά μένα το πιό κακό είναι το 1.

Αν θέλεις σχολιάζω.
1. Αν έκανε 60 σε μιά εβδομάδα, τότε τα 70 θα τα κάνει την άλλη μέρα. οπότε μπορεί να κάνει υπομονή γιά την αγγελία του.
2. Αν έκανε τα 60 σε δυό χρόνια, τότε τα 70 θα τα κάνει σε 3 μήνες. Εδώ έχουμε πρόβλημα. Αλλά θα τολμήσω να πω ότι τα στατιστικά μας δεν δείχνουν πολλά μέλη με 60 ποστς σε 2 χρόνια.
3. Αν το μέλος με 5000 βάζει γιά φίλο μπορεί να σημαίνει ότι ο φίλος δεν έχει πισί ή δεν ξέρει απ αυτά, ή δεν ασχολείται με φόρα. Το ότι "εγγυάται" το μέλος με τα 5000 ποστς είναι κάτι που βαραίνει σημαντικά. Δεν νομίζω ότι νιούμπης εδώ μέσα θα βρεί μέλος με 5000 να του βάλει αγγελία στην πλάτη του....

Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

Αν θέλεις σχολιάζω.
1. Αν έκανε 60 σε μιά εβδομάδα, τότε τα 70 θα τα κάνει την άλλη μέρα. οπότε μπορεί να κάνει υπομονή γιά την αγγελία του.
2. Αν έκανε τα 60 σε δυό χρόνια, τότε τα 70 θα τα κάνει σε 3 μήνες. Εδώ έχουμε πρόβλημα. Αλλά θα τολμήσω να πω ότι τα στατιστικά μας δεν δείχνουν πολλά μέλη με 60 ποστς σε 2 χρόνια.
3. Αν το μέλος με 5000 βάζει γιά φίλο μπορεί να σημαίνει ότι ο φίλος δεν έχει πισί ή δεν ξέρει απ αυτά, ή δεν ασχολείται με φόρα. Το ότι "εγγυάται" το μέλος με τα 5000 ποστς είναι κάτι που βαραίνει σημαντικά. Δεν νομίζω ότι νιούμπης εδώ μέσα θα βρεί μέλος με 5000 να του βάλει αγγελία στην πλάτη του....

Εγώ κοντεύω να συμπληρώσω τα τρία χρόνια, με 150 ποστ. Απλά διότι το παρακολουθώ καθημερινά για ενημέρωση και όταν θέλω να πώ τη γνώμη μου μόνο τότε συμμετέχω. Και σε τρία χρόνια έχω βάλει μια αγγελία. Με την λογική των 600 πόστ σε 10 χρόνια θα προλάβω να βάλω μια αγγελία...Θέλει σκέψη το πράγμα και ίσως ο συνδυασμός, δηλαδή ή 600 πόστ ή 2 χρόνια μέλος θα ήταν καλύτερο για παράδειγμα.

Δύο χρόνια νομίζω είναι υπερβολή. Ίσως θα ήταν καλύτερο (δεν ξέρω αν είναι εφικτό) μετά από τους 6 μήνες και πχ 200 πόστ να κάνει το μέλος αίτηση στον διαχειριστή να του επιτρέψει να ανοίγει ποστ στην κατηγορία αγγελίες. Ο διαχειριστής θα εξετάζει τα πόστ και ανάλογα θα επιτρέπει ή όχι την πρόσβαση. φυσικά ακόμα και για να δεις αγγελίες ένα μίνιμουμ τριών μηνών παρουσίας στο φόρουμ πρέπει να υπάρχει.

Αν θέλεις σχολιάζω.

Eγω με βαση την δευτερη περιπτωση τοτε.....θα προτεινα το εξης:

Mελη με καποια ποσοστωση μυνηματων/αγγελιων να τους κοβεται για ενα χρονο η προσβαση στις αγγελιες.

Δηλαδη αν απο τα 500 πχ ποστς μεχρι τωρα τα μισα ειναι αγγελιες τοτε ....του χρονου παλι....-bye-

Εγώ προτείνω να υπάρχει διαδικασία που να μετράει τα posts ανά 3μηνο και να πετάει έξω από τον counter αυτά που έχουν λιγότερο από 20 χαρακτήρες το καθένα και όσα είναι σε αγγελίες.

Τώρα αν τα posts που μένουν είναι αναλογικά περισσότερα σε αναλογία του 10πλάσιου από αυτά που έχει βάλει ως αγγελία να τον αφήνει να βάλει και άλλη μια.

Αυτός ο έλεγχος να γίνεται όποτε πάει να καταχωρήσει μια νέα αγγελία ή να κάνει post σε μια ήδη υπάρχουσα.

Υ.Γ. κακό πράγμα να είσαι προγραμματιστής, όλο αλγορύθμους σκεφτόμαστε :flipout: :flipout: :flipout:

εγω λεω, αφου λενε ολοι να μην πω και εγω :), να αφησουμε τον ακη να κανει τη "δουλεια του , που την κανει μια χαρα
εαν κουραστει βαρεθει απογοητευτει `η οτιδηποτε αλλο το ξανασυζηταμε

Re: Απάντηση: Κανονισμος αγγελιων

εγω λεω, αφου λενε ολοι να μην πω και εγω :), να αφησουμε τον ακη να κανει τη "δουλεια του , που την κανει μια χαρα
εαν κουραστει βαρεθει απογοητευτει `η οτιδηποτε αλλο το ξανασυζηταμε

+1000

Εφόσον ο κ. Ανδρονίδης συνεχίζει κανονικά στο πόστο αυτό δε χρειάζεται καμία τροποποίηση πουθενά.
Ο ανθρώπινος παράγοντας δε μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε αυτοματισμό-κανόνα και ο συγκεκριμένος διαχειριστής κάνει πολυ καλά τη δουλειά του. :grinning-smiley-043