Kανονισμός λειτουργίας.

Μου γεννήθηκε και μιά άλλη απορία μετά το σχόλιο του send....
Eάν εγώ δηλώσω ανοικτά οτι είμαι λεσβία και ως εκ τούτου θιξω έμμεσα τις ερωτικές προτιμήσεις τών υπολοίπων μελών(κοριτισών ή αγοριών)του club θα διαγραφώ ,θα διαγραφεί το μήνυμα τής δηλώσεώς μου ή θα πρεπει να παψω να είμαι λεσβία??
Aυτά για το άρθρο 2

Τι λες βρε Σπυράκο..:flipout:

εδώ το Brokeback Mountain θεωρείται ταινία "απαγορευμένη" για το φόρουμ ,από πέρυσι κι όλας !!!-bye-

Γιατί Δημητρη???Και μόνο μιά τέτοια δημόσια δήλωσή μου μπορεί να αποτελεί πρόκληση στην αισθητική τών άλλων.Οπότε τι κάνω ??
Y.Γ.
Σσσσσσ.Ως γνωστόν η πατρίδα κοιμάται.........

Nα βαλω κι εγω εναν κανονα?

Λοιπον, "απαγορευεται καποιο μελος του AVClub να γραφει ΜΟΝΟ μηνυματα ασχετα με το Αudio και το Video". Δεν κανω εντελως πλακα. Προσωπικα, ενδιαφερομαι να συζηταω για τα θεματα της AVClub Cafe με ατομα που μοιραζομαι μαζι τους τα ιδια "χουγια". Δε γραφτηκα εδω για να μιλαω με τους παντες περι ανεμων και υδατων. Με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η γνωμη καποιου που ακουει μανιωδως μουσικη σεβαστη απο εμενα, παρα καποιου αλλου. Γι'αυτο δεν εχουμε μαζευτει εδω? Ειχα ανακαλυψει το AVForum μετα απο ενα search που εκανα για εναν ενισχυτη και οχι για ενα ψυγειο. Εχει τη σημασια του αυτο.

Περιμενα μια τετοια κινηση, αλλα αυτο ξεπερναει καθε λογικη. Ειχατε δεν ειχατε, το ξεχειλωσατε το θεμα. Ολα αυτα πρεπει να τεθουν στη κριση των μελων. Εφοσον λεμε οτι αυτο το φορουμ ανηκει σε αυτα.

Εγω προσωπικα δεν θα αλλαξω το στυλ γραφης, σας το δηλωνω απο τωρα. Αν θελετε, μπορειτε να με κανετε ΒΑΝ απο τωρα, διοτι αυτοι οι οροι ειναι οροι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Με την κινηση σας αυτη κυριοι , διωχνετε ολους εμας, τα μελη που στηριζουμε αυτο το φορουμ. Προσωπικα πλεον, δεν σας αναγνωριζω τοση εξουσια. Καταχραστε την εμπιστοσυνη μας με αρθρα του τυπου "Οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες κανόνες ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των moderators, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση των moderators, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στο site και στο forum (ban)."
Πολυ απλα δεν εμπιστευομαι την κριση σας σε αυτο το επιπεδο, τι να κανουμε.

Δεν θεωρω οτι μπορει να κηδεμονευει κανεις τις ιδεες μας και τα κειμενα μας.Σε λιγο θα μας ζητηθει και φορολογικη δηλωση, δηλωση Φρονηματων κ.α.
Και εις ανωτερα. Εγω θα περιμενω τη δημιουργια του Συλλογου. Και εκει θα περιμενω να τεθουν αυτοι οι οροι σε ψηφοφορια. Μεχρι τοτε....

Ετσι οπως παμε, Σπυρο, βλεπω να φαινεται και να φευγει οριστικα, δεν θα με εκφραζει αυτος ο χωρος για πολυ με την μορφη που τον θελουν καποιοι.....Δημοκρατες, επειδη ειναι αδυναμοι να χειριστουνε καταστασεις, και χρειαζονται τους κανονες.

Και κατι αλλο που συνεχως ξεχνατε: Το φορουμ το κανουν τα μελη του, οχι οι κανονες του

Τα μελη και τα γραπτα τους καθοριζουν το κυρος του καθε φορουμ, δεν το οριζουν. Δε μας εχουν υποχρεωσει να μπαινουμε εδω.

Βασίλη εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα κάποιοι θα γελάνε κάτω απο τα μαυρα γυαλιά τους και πολύ καλά θα κάνουνε.Ουδεμία αιχμή δεν περιέχει το σχόλιό μου αυτό πρός αυτούς πάντως,για να εξηγούμαι...

Ειναι σαφές οτι δεν πρέπει να σβήνονται κειμενα βάσει ιδεολογίας.
Υποθέτω δέ οτι βάσει τών παραγράφων 6,7,8 θα πρέπει να γίνεται φροντιστήριο σε οποιονδήποτε αναλαμβανει διαχειριστής.

Και αλήθεια.Η κρίση τών διαχειρστών που αποκτα τόση δυναμη θα γινεται βασει ποιών κριτηρίων???Των δικών τους υποκειμενικών ή άλλων που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.??

Aλήθεια ,αλλοιώς ξεκίνησε το avclub,σε χαλεπές εποχές που εζητείτο η συνδρομή ολων μας όταν έκλεινε το avforum.

Ποιός θα μάς φυλάει απο τούς φύλακες?O κακομοίρης ο Αισχύλος προφανώς δεν ήξερε τι σημαίνει politically correct ιδεολογία...........

Ολο το κειμενο αυτο παρακαλω να το μαθετε απ'εξω.

Τα μελη και τα γραπτα τους καθοριζουν το κυρος του καθε φορουμ, δεν το οριζουν. Δε μας εχουν υποχρεωσει να μπαινουμε εδω.

Εχεις δικιο. Οι κανονες αυτοι ομως θα μας αναγκασουν να βγαινουμε απο εδω πιο συχνα απο οτι μπαινουμε. Δεν δεχομαι καμια λογοκρισια σε κανενα κειμενο μου, ιδιως απο μεροληπτουντες διαχειριστες.

Πέτρο ασφαλώς δεν μας έχουν υποχρεώσει.Αλλά οσο παραμένω ενεργό μέλος θα λέω την γνώμη μου.
Να θυμίσω μόνον ότι μετά την διάλυση τού avforum η στάση ήταν εντελώς διαφορετική.
Και κάτι ακόμα.Η ανακοίνωση προοπτικής ιδρύσεως σωματείου ήταν αρκουντως ελκυστική .Και εάν θυμάμαι καλά η πρόθεση δημιουργίας του ήταν σχετικά γρήγορη.
Πόσοι μήνες πέρασαν απο τότε??

Βασίλη εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα κάποιοι θα γελάνε κάτω απο τα μαυρα γυαλιά τους και πολύ καλά θα κάνουνε.Ουδεμία αιχμή δεν περιέχει το σχόλιό μου αυτό πρός αυτούς πάντως,για να εξηγούμαι...

Αυτο περιμεναν καποιοι. Και εμεις τους το δινουμε στο πιατο. Εγω, αν δεν δω Δημοκρατικες αρχιαιρεσιες Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω

Για το τελευταίο που λές δεν το πιστεύω.Ομως θα ήθελα και την γνώμη των διαχειριστών της καφέ οι οποίοι καπελλώθηκαν εντελώς,ενώ είχαν ακολουθήσει διαφορετική στάση,η οποία μάλιστα είχε γίνει σεβαστή απο το 99%τών μελών.
Υ.γ
Και επειδή ξέρουμε απο συνδικαλιστικά η λογική που θα επικρατήσει θα είναι τής μη συμμετοχήςτής´εξουσίας´ στην συζήτηση μέχρι να εκτονωθεί.Η καμιά γνωστή ´ρετσινιά´περί ´ταραξιών´.:flipout: :flipout:

Αντιγραφω απο ενα κειμενο στις... αρχες...του AVCLUB :
Το παρακάτω κείμενο είναι δέσμευση και όχι κείμενο προς διαπραγμάτευση.

Αγαπητοί φίλοι,

Καλωσήρθατε στο AvClub, ένα πραγματικά ανεξάρτητο βήμα διαλόγου περί Audio-Video στην Ελληνική πραγματικότητα!
Το AvClub, δημιουργήθηκε από την διαχειριστική ομάδα του ιστορικού Avforum.gr (το οποίο δεν λειτουργεί πλέον) για να στεγάσει όσους αναζητούν έγκυρη και άμεση πληροφόρηση και συζήτηση σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με το Audio-Video, μακριά από σκοπιμότητες ή και αμφιβολίες που αναπόφευκτα γεννιούνται όταν ένα forum είναι συνδεδεμένο με μια εμπορική επιχείρηση.
Πέραν όμως αυτών, το AvClub στοχεύει να γίνει το «όχημα» για την οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων, διαλέξεων και συναντήσεων οι οποίες θα προάγουν το κοινό μας πάθος για ποιοτική Εικόνα και Ήχο.
Πως όμως θα τα καταφέρει όλα αυτά;
Μα, με την ίδρυση ενός Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Φίλων Audio-Video το οποίο ήδη έχει δρομολογηθεί από την διαχειριστική ομάδα του AvClub και στο οποίο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όσα από τα μέλη του AvClub το επιθυμούν!
Το Σωματείο αυτό θα καλύψει με τις συνδρομές των μελών του, όλα τα έξοδα ίδρυσης και συντήρησης του AvClub καθώς και των πάσης φύσεως εκδηλώσεων, διαλέξεων συναντήσεων κλπ .
Μέχρι την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών ίδρυσης του Σωματείου, η συντήρηση του forum θα γίνει από την υπάρχουσα διαχειριστική ομάδα.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η πλήρης ανεξαρτησία του νέου μας διαδικτυακού σπιτιού και διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο το δικαίωμα μας να μπορούμε να λέμε την αλήθεια με το όνομα της!Το AvClub θα είναι πραγματικά ένα forum που θα ανήκει στα ίδια του τα ΜΕΛΗ, τα οποία συμμετέχοντας στο Σωματείο θα μπορούν με δημοκρατικές διαδικασίες να εκλέγουν το Διοικητικό Συμβούλιο του, το οποίο με την σειρά του θα αναλάβει να διασφαλίσει όχι μόνο την βιωσιμότητα του Avclub ή διαδικαστικά ζητήματα (όπως π.χ. την επιλογή των κατάλληλων διαχειριστών) αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του!
Η υπάρχουσα διαχειριστική ομάδα η οποία αποτελείται καθαρά από έμπειρους χομπίστες της εικόνας και του ήχου, αλλά και πολλά μέλη του AvClub με σημαντική ιστορία στον χώρο αυτό, διασφαλίζουν την σοβαρότητα και την προκαταβολική επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
¨Ήδη η πρώτη εβδομάδα δοκιμαστικής λειτουργίας του έκλεισε με αναπάντεχα θετικά αποτελέσματα: 578 ενεργά μέλη, 5.900 δημοσιεύσεις και δεκάδες θέματα-θησαυροί!
Όμως το AvClub δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο ύψος που του αρμόζει αν δεν έχει την καθοριστική συμμετοχή των ανθρώπων στους οποίους ανήκει: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια.
Θα τα λέμε πλέον όλοι στο AvClub!
Με εκτίμηση,