Kανονισμός λειτουργίας.

Για επανίδρυση του Κρατους δεν γνωρίζω,αλλά αυτό που μετά βεβαιότητος μπορώ να πώ είναι ότι ο καρνάβαλος ,σήμερα έκανε για τα καλά την επίσκεψή του.:flipout: :flipout:
Καλά Κούλουμα.-bye- -bye-
Υ.Γ
Επιτρέπεται ο ταραμάς ή χαλάει την Νεα Αισθητική τών Βρυξελλών???:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Για επανίδρυση του Κρατους δεν γνωρίζω,αλλά αυτό που μετά βεβαιότητος μπορώ να πώ είναι ότι ο καρνάβαλος ,σήμερα έκανε για τα καλά την επίσκεψή του.:flipout: :flipout:
Καλά Κούλουμα.-bye- -bye-
Υ.Γ
Επιτρέπεται ο ταραμάς ή χαλάει την Νεα Αισθητική τών Βρυξελλών???:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ειδες οι γιορτες? ειναι καταλληλες για καθε ειδους ... μασκαρεματα:BDGBGDB55:

Ουτε Ταραμα βλεπω ουτε κοκορετσι... Σε λιγο μονο Φυσικο Ορο..., εμπλουτισμενο με βιταμινες:flipout:

Λυπαμαι παρα πολυ,ειλικρινα για την θεση της Διαχ/κης ομαδος.Αυτο τιποτε αλλο,δεν αξιζει να επαναλαμβανουμε τα ιδια

Και εγω ειμαι κατα των κανονων, ομως τους θεωρω απαραιτητους. Δεν αναφερομαι στους συγκεκριμενους κανονες αλλα αν δεν υπαρχουν καθολου ή αν ειναι ελλειπεις ή ασαφεις ποιος θα μας σώσει απο τους ηλιθιους και τους πονηρους? Το προβλημα λοιπον ειναι η τήρηση τους και η παρακολουθηση ολων των μηνυματων απο τους υπευθυνους.

Συμφωνω με τον Αγγελο. Κι εγω δεν εχω διαβασει ποτε κανεναν κανονα και δεν ειχα ποτε προβλημα. Δε χρειαζεται να εχεις διαβασει το νομο που λεει πως δεν πρεπει να πετας σκουπιδια στο δρομο. Αν εισαι σοβαρος και τα εχεις 400 δεν τα πετας ακομα και αν ο νομος σου επιβαλλει να το κανεις!!!

Συμφωνω απολυτως !!

Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

..........
Υ.γ
Και επειδή ξέρουμε απο συνδικαλιστικά η λογική που θα επικρατήσει θα είναι τής μη συμμετοχήςτής´εξουσίας´ στην συζήτηση μέχρι να εκτονωθεί.Η καμιά γνωστή ´ρετσινιά´περί ´ταραξιών´.:flipout: :flipout:

Σπύρο μάλλον επιβεβαιώνεσαι.
Έχουν περάσει 13 ώρες και ειλικρινά
απορώ πότε θα γίνει η πρώτη τοποθέτηση
της διαχειριστικής ομάδας?

Last edited:
Είμαι μέλος από εποχής AVforum και πλέον τώρα AVclub.
Έχω πολλούς φίλους εδώ μέσα και μ´αρέσει που διαβάζω διάφορες απόψεις σε διάφορα θέματα.
Είμαι όμως μέλος και στο άλλο site.
Παρατηρώ όμως ότι ο χώρος εδώ έχει γίνει αρκετά αυστηρός σε θέματα που στο άλλο site τα παίρνουν πιο χαλαρά με σκοπό το χιούμορ.

Το να γράφει κανείς για κάτι που είναι πραγματικότητα, όσο κι αν αυτή δεν θέλουμε να την βλέπουμε, δεν είναι τόσο κακό ώστε να σηκώνει διαγραφές μηνυμάτων, επιπλήξεις και ειρωνίες. Εγώ τουλάχιστον αισθάνθηκα άσχημα μετά από τις επιπλήξεις που δέχθηκα για θέμα που αλλού το παίρνουν μόνο από την αστεία πλευρά χωρίς να αισθάνονται ότι προσβάλεται ο χώρος.

Τώρα με αυτούς τους νέους κανόνες εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι κάπως....
Σαν να παραείναι αυστηροί για το κλίμα που έχουμε συνηθίσει.

Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησης της διαχειριστικής ομάδας. Ό,τι ήταν να αποφασισθεί, απεφασίσθη και διετάχθη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Nαι, αλλα στο θεμα για την αναρχια, στο οποιο εγω και μερικοι αλλοι ακομα περιμενουμε απαντησεις απο τους διαχειριστες, ο Σπυρος ειπε πως καλως αυτοι εσιωπησαν με αποτελεσμα το "προβλημα" να "λυθει" απο μονο του. Επειδη ομως με τη σιωπη δε λυνεται κανενα προβλημα, παρα μονο κουκουλωνεται, γι'αυτο η συζητηση συνεχιζεται ακομα. Η "καφε" και κυριως η "μουσικη" κινδυνεύουν απο την εσωστρεφεια. Προσωπικα, με ενδιαφερει η μουσικη αλλα επειδη οι κατηγοριες συγκοινωνούν και αλληλεπιδρουν, το προβλημα της "καφε" πρεπει να λυθει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησης της διαχειριστικής ομάδας. Ό,τι ήταν να αποφασισθεί, απεφασίσθη και διετάχθη.

Συγνωμη δηλαδη, καποιος ζηταει διευκρινησεις σχετικα με τον κανονισμο λειτουργιας και η διαχειρηση κανει καλα που δεν απαντα? Πλακα μας κανεις? Ακομα και ο Χιτλερ, λογικα, θα εδινε διευκρινήσεις. Προσωπικα δεν εχω καμια απορια σχετικα με τους νεους κανονισμους, αλλα ειναι κακο να εχει καποιος αλλος?:bang:

Πέτρο να διευκρινίσω κάτι.Στο θέμα της αναρχίας,τα μέλη και οχι μόνον το αντιμετώπισαν.Μάλιστα είχε παραθέσει links και μέλος της Διαχειριστικής ομάδας.Και η συζήτηση προχώρησε.
Οταν σού είχα γράψει ότι ´καλά έκαναν και εσιώπησαν´,φαντάστηκα ότι όντως ορισμένοι κατάλαβαν πώς κάνουν και αυτοί λάθος καμιά φορά.
Δεν φαντάστηκα ποτέ οτι ετοιμάζουν τετοια ´αντεπίθεση´.Αυτό που συνέβη με το χτεσινό ´διάταγμα´,φαντάζει σαν πράξη αντεκδίκησης και επίδειξη δυναμης.
Υ.Γ
Εχεις δίκιο οτι οι κατηγορίες αλληλεπηρεάζονται.

Και να ξεκαθαρίζω και κατι άλλο.
Και ο Videomix και ο McZab το θέτουν το θέμα ,απο την πλευρά τής πιό´σωστής ιδεολογίας´.Λάθος.
Εάν κρίνονται τα κείμενα βάσει τής πιό ´σωστής ιδεολογίας´-δεν το θέτω μονον πολιτικά,αλλα σε όλα τα επίπεδα-την κάτσαμε την βάρκα.
Τα κείμενα του Videomix και οι αντιδράσεις,που προκάλεσαν ήταν απλώς η αφορμή.Μονον λίγες επιθετικές εκφράσεις ενόχλησαν πραγματικά,που θα μπορούσαν να σβηστούν και τέρμα.