Κάνουν τα netbooks για multimedia player??

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Κάνουν τα netbooks για multimedia player??

(υγ. σε ένα γρήγορο τεστ με το εεε901/ΧΡ μου, σαν να ζοριζόταν με τα 720p... θα ξαναδοκιμάσω όμως γιατί δεν το πάλεψα ιδιαίτερα)

Δοκίμασες με coreavc;

εννοείται πως ότι κάνω, με coreavc το δοκιμάζω, αφού αγορασμένο το έχω... :BDGBGDB55:

ακόμα όμως δεν έχω ξεμπερδέψει με το 901 με τα λειτουργικά και τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων (ο 2ος γρήγορος SSD δεν έχει έρθει), και τις τελευταίες μέρες δεν έχω και χρόνο, οπότε δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα για να δω τι πραγματικά μπορεί να κάνει... όλα στο fast forward γίνονται... Για παράδειγμα μπορεί να το είχα στο powersave και να μην το είχα πάρει χαμπάρι από την βιασύνη μου...
Σήμερα ξανάβαλα το mpc και τα φίλτρα του (και coreavc) και το KMP που το προτιμώ για μουσική και playlists... Μέχρι τώρα δεν είχε κανέναν multimedia player εγκατεστημένο... Αλλά και που τα έβαλα δεν είχα τίποτα από mkv μαζί μου για να το δοκιμάσω... :slapface:
Ενα mov trailer 720p από το wolverine origin το έπαιζε στο χαλαρό... σχεδόν απρόσκοπτα ακόμα και στο powersave (δλδ στα 1.2GHz)... Φυσικά το .mov δεν συγκρίνεται με τα "βαρύτερα" mkv, αλλά μόνο αυτό βρήκα διαθέσιμο να δοκιμάσω...

Last edited:
Status
Not open for further replies.