Καντε το iphone, scanner τσεπης!

Εχεις βαλθει να αποδειξεις οτι ειναι η Super εφαργμογή και επιτιθεσαι χωρις λόγο χωρις να διαβάζεις καν τι γράφω.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ αλλα η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ στα κινητά (για την οποια εχω αμφιβολίες και τις παραθετω). got it? -bye-

Βεβαια αν δε σας αρέσουν ερωτήσεις τετοιου περιεχομενου και απλα αγοραζουμε οτι δουμε μπροστα μας τοτε να το πειτε για ξέρουμε... (προσοχη IMF watching... :grandpa:)

Παντως ανα θες να σκαλισουμε και την εφαρμογη ΠΩΣ το κανει Και ΤΙ κανει ακριβως δεν εχω πρόβλημα...και εκει θα γελάσουμε.

have fun scanning....

Δεν εχω βαλθει να αποδειξω τιποτα. Μια απλη παρουσιαση μιας εφαρμογης που μου ειναι πολυ χρησιμη εκανα.
Αν εσενα σου κανει ή δεν σου κανει, μου ειναι παγερα αδιαφορο..

Εγω μενω στο οτι δεν ειναι ακριβη και στο οτι ο Τακης την αγόρασε. :devil-smiley-029:

Τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο tm

:p

Το αν σου ειναι παγερά αδιάφορο (takisot) φαίνεται απο τις απαντήσεις σου.
Απο την μια νατο δοκιμάσω και μετα να φερω αποψη (ενω δεν αναφέρθηκα στην λειτουργία του προγραμματος) απο την αλλη εχω παρωπίδες για οτι βγαζει η apple ενω σου εξηγω οτι η αποψη μου αφορα τις συγκεκριμένη ανάγκη (scanning) ανεξαρτήτως πλατφόρμας και εν τέλη απάντηση στο αρχικό ερώτημα πουθενά.

Πόσοι ειναι αυτοι που θα δώσουν τα 5 και θα το χρησιμοποιήσουν ΣΟΒΑΡΑ για περισσότερες απο 1 αντε 2 φορές? Ρητορική μαλλον η ερώτηση....

Ρε συ Φραγκι, οταν ερχεσαι και ξερολιαζεις με ατακες του στυλ "5 ευρω για να τραβας φωτογραφια ειναι ακριβο", ειδικα οταν προκειται για κατι που δεν εχεις δοκιμασει, πως να σε παρω στα σοβαρα;
Ας το να παει το παλιαμπελο....

Re: Απάντηση: Καντε το iphone, scanner τσεπης!

Πόσοι ειναι αυτοι που θα δώσουν τα 5 και θα το χρησιμοποιήσουν ΣΟΒΑΡΑ για περισσότερες απο 1 αντε 2 φορές? Ρητορική μαλλον η ερώτηση....
Αυτη ειναι μια ωραια παραμετρος στην, φιλολογική, κουβεντα:

Είναι δλδ λίγο άτοπο να επιχειρηματολογείς για την ''αξία'' ενός προγράμματος αν αρνείσαι στο τέλος να το πληρώσεις....

(και για να μην το κάνουμε flame παλι, δεν αναφέρομαι σε κανεναν προσωπικά αλλά μάλλον, λίγο ή πολύ, σε σχεδόν όλους μας - γιατί όλοι μας, στο ποσοστό του ο καθενας, το ''εχουμε κάνει''....)

Παντως, Φραγκίσκο, ξεχνάς συνέχεια μια παραμετρο:

Την απλότητα χρήσης.

Αυτή ''πληρώνεις'' στο iphone.

So simple.

Απάντηση: Re: Καντε το iphone, scanner τσεπης!

Παντως, Φραγκίσκο, ξεχνάς συνέχεια μια παραμετρο:

Την απλότητα χρήσης.

Αυτή ''πληρώνεις'' στο iphone.

So simple.

Μα τι λές ? εχω την αντιστοιχη στο tab! As easy as ABC.
οποτε τι θα κανω οταν θελω να σκαναρω θα χρησιμοποιήσω το tab για να το στειλω στο dropbox η να παω στο xerox και να μου το στειλει στο server κατευθειαν με 2 κουμπάκια??

Mε αυτα τα 5 αγοραζω 250 κολλες Α4....

Νομίζω ότι τελικά την τρίχα την κάνουμε τριχιά...........

Αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει για την εφαρμογή, τότε δεν το κάνει. Αν την πληρώσει και δεν κάνει όσα υπόσχεται, τότε καλά θα κάνει να κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ...

Μαλιστα. Οποτε ο Φραπες, καταληξε οτι το προγραμμα που δεν εχει δοκιμασει, δεν αξιζει τα λεφτα του και προτιμα να τα ριξει σε σουβλακια και κολλες Α4.
Το οτι το συγκεκριμενο προγραμμα ενδεχεται να ειναι καλυτερο απο αλλα (οπως πχ το προγραμμα που χρησιμοποιει στο droid του) και το οτι το iphone 4 εχει μεγαλυτερης αναλυσης καμερα, προφανως δεν εχει σημασια... -bye-

Το anti-apple τρολαρισμα πανω απο ολα! :p

Τακη παρε και ενα τετοιο να πηγαινουμε εξω απο τα ΚΕΠ να βγαζουμε αντιγραφα ταυτοτητας :p

attachment.php

Attachments

• modern+polaroid.jpg
    modern+polaroid.jpg
    46.3 KB · Views: 40
Μαλιστα. Οποτε ο Φραπες, καταληξε οτι το προγραμμα που δεν εχει δοκιμασει, δεν αξιζει τα λεφτα του και προτιμα να τα ριξει σε σουβλακια και κολλες Α4.
Το οτι το συγκεκριμενο προγραμμα ενδεχεται να ειναι καλυτερο απο αλλα (οπως πχ το προγραμμα που χρησιμοποιει στο droid του) και το οτι το iphone 4 εχει μεγαλυτερης αναλυσης καμερα, προφανως δεν εχει σημασια... -bye-

Το anti-apple τρολαρισμα πανω απο ολα! :p

Εξακολουθεις να λες τα δικά σου ε???

Οσο για το trollαρισμα μαλλον εσυ το κανεις δημιουργώντας εντυπωσεις και κατευθυνοντας την συζητηση αλλου ενω το ερωτημα ήταν ενα μοναδικό και ΑΚΟΜΑ αναπαντητο και καμμια σχέση δεν εχει με ολα οσα αναφέρεις στα προηγούμενα μυνηματα σου που αρχίζουν και γίνονται προσβλητικά...

Last edited:
Whatever dude...

ΥΓ. Το ποιος τρολαρει οποτε γινεται κουβεντα για apple, ασε να το κρινουν οσοι μας διαβαζουν.. -bye-

Whatever dude...

ΥΓ. Το ποιος τρολαρει οποτε γινεται κουβεντα για apple, ασε να το κρινουν οσοι μας διαβαζουν.. -bye-

Χαχχα ετσι έ? δυστυχως το έχουμε φαει στη μαπα και τα τρωμε ακομα, εχουμε αποψη και οσο και αν δε σε συμφέρει θα ακουγεται.

Το τρολλαρισμα θελω να δω που το ειδες?
Προσπαθωντας να απαντήσω στην επιθεσή σου για πραγματα τα οποια ειναι ασχετα με αυτα που είπα?? Και σου εξήγησα επανελλημένα οτι ΔΕΝ εχει σχέση με την συγεκριμένη εφαρμογή αλλα στην χρησιμότητα της ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Να το ξαναπω??????? -bye-