Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)
Και εμένα τα ίδια αλλά στο τέλος λέει 129. Αφού είναι σε όλους δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Ίσως πήγαν να δώσουν κάποιο update και το έκοψαν στην πορεία
γαμώτο με το νεο λογισμικό οταν κανω ζαπινγκ που ειναι η μικρή οθονούλα πάνω δεξιά χαθηκε η ενναλαγη εικόνας
χωρίς να μπαίνεις και σε άλλο κανάλι.
Πάνε καλά; Από τα πιο χρήσιμα που είχε ο δέκτης που έβλεπες τί έπαιζε χωρίς να αλλάζεις κανάλι!
Απάντηση: Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)
Σε αναβάθμιση των δεκτών KAON NS1110 προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες ο OTE TV. Η νέα αναβάθμιση φέρει αρκετές μικρές ή μεγαλύτερες βελτιώσεις, με πιο σημαντικές την εύκολη πλέον περιήγηση στη λίστα αγαημένων, την επιστροφή του δέκτη μετά το κλείσιμο στο τελευταίο κανάλι επιλογής μας (και όχι αναγκαστικά στο κανάλι της Βουλής) καθώς και πιο πιστή απεικόνιση στις μπάρες ποιότητας και σήματος του συστήματος σας.
Τι εννοει ο ποιητης με την ευκολη περιηγηση των αγαπημενων;Για μας που εχουμε τον πιο παλιο προβλεπεται κατι;Οποιος μπορει ας μου πει γιατι με ενδιαφερει πολυ αυτο με τα αγαπημενα..Μπορω να αλλαξω τον παλιο δεκτη και να παρω αυτον;:huh2: