Κάπνισμα και μηχανήματα

Κανένας χαϊνετάς που κάπνιζε δεν κατάφερε να αντικαταστήσει έστω και μία φορά της λυχνίες από τον ενισχυτή του. Αυτές έζησαν τελικά περισσότερα χρόνια από αυτόν.
Τις υπόλοιπες λυχνίες που αγόρασε για τα γεράματά του θα τις χαρούν άλλοι.

Δεν αναφέρομαι στις συχνές και άσκοπες αλλαγές λυχνιών που κάνουμε για να βελτιώσουμε τον ήχο, αλλά για την αντικατάσταση των λυχνιών όταν πραγματικά αυτές χρειάζονται αντικατάσταση μετά από κάποιες χιλιάδες ώρες χρήσης.

Last edited:
Κανένας χαϊνετάς που κάπνιζε δεν κατάφερε να αντικαταστήσει έστω και μία φορά της λυχνίες από τον ενισχυτή του. Αυτές έζησαν τελικά περισσότερα χρόνια από αυτόν.
Τις υπόλοιπες λυχνίες που αγόρασε για τα γεράματά του θα τις χαρούν άλλοι.

:flipout:

Αμα δεν τιθεται τετοια ζητημα?

οτιδηποτε υπο μορφη σωματιδιων, ειτε σκονη ειτε καπνος, που αιωρειται στον αερα και επικαθεται στα μηχανηματα μονο κακο κανει.
Ανοιχτε ενα μηχανημα μετα απο κανα δυο χρονια και φυσηξτε το με συρευ αερα, να δειτε τι βγαζει.

Ευτυχώς που το έκοψα δηλαδή...

Πάντως γενικά στο χώρο ακρόασης δεν καπνίζω.
Μόνο σε επισκέψεις φίλων (βλ. Ντοκ), τους επιτρέπω.
Μια φορά στα τόσα, δε χάθηκε κι ο κόσμος...

Όσα μηχανήματα κι αν είχα, ποτέ δεν σκέφτηκα να μην καπνίσω εγώ ή οι φίλοι μου.
Το ίδιο και στο αυτοκίνητο.
Έτσι κι αλλιώς το ξεσκόνισμα και το καθάρισμα είναι απαραίτητο ανεξάρτητα του καπνού...

xeirourgeio1.JPG

εγώ έφτιαξα ειδικό χώρο :grinning-smiley-043

Τι λέτε ωρέ κλεφτόπουλα...
Δεν πα να γίνουν τα μηχανήματά μου σαν τον Λούα Λούα;
Εγώ όταν αρχίζω να νοιώθω σαν υστερική ανοργασμική καλόγρια για τα μηχανήματά μου κάνω σεξ και μου περνάει...

Kάπου πρίν πολλά χρόνια διάβαζα ένα άρθρο για την διάδοση του ήχου στον χώρο.Υπήρχε η επισήμανση,ότι η διάδοση μεταβάλεται-εμποδίζεται,όταν στο περιβάλλον υπάρχει πυκνός καπνός(και σ' ενα κλειστό δωμάτιο,που καπνίζουν αρκετοί σίγουρα θα υπάρχει).

Μπορεί ίσως να φαίνεται υπερβολικό,αλλά έτσι έγραφε...

Το κάπνισμα επιβάλλεται σε σκηνές μυστηρίου(νυκτερινά πλάνα βάλτων,ζούγκλας κλπ) αν θες να ζεις αυτές τις σκηνές.Στο δικάναλο ακούγοντας New orleans jazz ισχύει το αυτό.-bye-

Last edited:
Παντως ο φακος του lazer πιανει καπνια και σκονη οποτε επιβαλεται καθαρισμα.Ειναι μαλλον οτι πιο ευαισθητο στον καπνο του τσιγαρου.

Re: Απάντηση: Κάπνισμα και μηχανήματα

:idea:δηλαδη στην επαρχια πρεπει ν'ακουν καλυτερα!:chinscratch:

εξαρταται απο την περιοχη:ADFAD2: .Στην Πτολεμαιδα πρεπει να ειναι χειροτερα :HTEHETH63:

800908_b.jpg
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=800908&lngDtrID=252
....«Χρυσό» στη ρύπανση
Σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη οι πιο ρυπογόνοι σταθμοί ενέργειας στην Ευρώπη...

Εκεί έχουν ''καθαρό'' ρεύμα όμως.......

Χωρίς πλάκα τώρα, επειδή με ενδιέφερε να αγοράσω ηλεκτροστατικά ηχεία, ρώτησα έναν φίλο μου -έκανε service σε αυτά - άν βγάζουν προβλήματα κλπ....

- Καπνίζεις ? , μου λέει...

- Σαν αράπης , του λέω...

- Ξέχνα τα , μου λέει...

- Γιατί ρε φίλε ? του λέω...

- Σε 2 χρονάκια θα πάς για αλλαγή πάνελ, δεν θα ακούς τίποτα, μουγκοθόδωροι θα γίνουν και εσύ θα νομίζεις οτι ακούς μουσική...... μου λέει....

--- και ξέρεις πόσο έχουν τα πάνελ !!..... συμπληρώνει

- Πώς γίνεται αυτό? του λέω...

- Παει η πίσσα και κολλάει στα πάνελ, αυξάνεται δραματικά η μάζα της μεμβράνης..... τί να παίξει το ηχειάκι ?

Η αλήθεια είναι οτι έχει λογική αυτό, το θέμα είναι όμως εάν έχουμε κάποιον με παρόμοια εμπειρία ....

Ο Σάββας Χ. δεν καπνίζει, αλλά έχει πολλή σκόνη στην περιοχή που μένει.

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα προς το παρόν...

Όπως μου επεσήμανε ο φίλος μου - σεβαστότατος και έμπειρος - τεχνικός, κανένας, μα κανένας καπνιστής και ιδιοκτήτης ηλεκτροστατικών ηχείων δεν πρόκειται να καταλάβει την διαφορά, απλούστατα διότι αυτή γίνεται σιγά - σιγά και εξοικειώνεται το αυτί...

Αυτός όμως που - λόγω δουλειάς - έχει την δυνατότητα να βάλει δίπλα - δίπλα, ένα καινούργιο και ένα 'μπαρουτοκαπνισμένο' πάνελ, με διαβεβαίωσε ότι έχουν τεράστιες διαφορές..... δυστυχώς...