Αν δεν καπνιζω εγω που ειμαι ο ιδιοκτητης και καπνιζουν οι λοιποι που μενουν μαζι μου???
Σε αυτή την περίπτωση, τράβα πάρε έναν Acer ρε φίλε και έσε τα μεταξωτά βρακιάΑν δεν καπνιζω εγω που ειμαι ο ιδιοκτητης και καπνιζουν οι λοιποι που μενουν μαζι μου???
Σε αυτή την περίπτωση, τράβα πάρε έναν Acer ρε φίλε και έσε τα μεταξωτά βρακιά![]()
Ειναι αληθινη ειδηση αλλα το αρθρο απο το οποιο παρθηκε δεν ειναι καθολου αντικειμενικο.
Προκειται για δυο μεμονωμενα περιστατικα χρηστων στους οποιους αρνηθηκε service η apple το 2008 και δεν εχει να κανει με την καμια με τη "φασιστικη διαθεση" του Jobs να μας κανει ολους αντικαπνιστες.
Στην πραγματικοτητα η apple αρνηθηκε την υποστηριξη των προιοντων γιατι ο OSHA (Occupational Safety and Health Administration - οργανισμος εργασιακης ασφαλειας και υγειας) καθοριζει οτι ενα προιον εκτεθειμενο σε καπνο αποτελει επικινδυνο υλικο για να το χειριστει ενας τεχνικος service.
Καταλαβαινω γιατι εδω μας φαινεται τρελλο αυτο αλλα πρεπει να το δειτε στα καταληλα πλαισια.
Στην αμερικανικη πραγματικοτητα (οπως και σε πολλα αγγλοσαξωνικα κρατη) το health and safety ειναι ενα τεραστιο κομματι του εργασιακου περιβαλλοντος. Υπαρχουν πρωτοκολλα και διαδικασιες που στην Ελλαδα μας φαινονται εξωφρενικα αλλα υπαρχουν για καποιο λογο.
Συμφωνω οτι ειναι χαζο να σου προβαλουν τετοια εμποδια οταν εχεις εγγυηση για κατι αλλα καταλαβαινω και την δικαιολογια της apple: "προεχει η ασφαλεια των εργαζομενων μας και η κυβερνηση λεει οτι δεν ειναι ασφαλες."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.