Κάποιες ερωτήσεις-απορίες για το PS3

gsar10

New member
30 September 2007
73
Σκέφτομαι να αγοράσω ενα PS3. Το πήρε ένας φίλος πρόσφατα και "παίζοντας" λίγο έχω κάποιες ερωτήσεις.
Αν μπορεί κάποιος να δώσει απαντήσεις θα ήμουν ευγνώμων.

1. Ελληνικά ονόματα αρχείων και mp3 tags. Υποστηρίζονται?
Βάζοντας ενα usb stick για τεστάρισμα είδα οτι δεν δείχνει καθόλου ελληνικά id tags, αλλά στα file names κάποια τα δείχνει και κάποια οχι.
Αυτά που δείχνει εντωμεταξύ, τα δείχνει με διαφορετική γραμματοσειρά (κατι σαν να βάζεις ελληνικά με insert symbol στα windows αν θυμάστε που τα ελληνικά ήταν ... αστα να παν) από οτι τα λατινικα και οχι όλους τους χαρακτήρες (νομίζω τονούμενα δεν τα δείχνει.)

2. Το fast forward από οτι είδα πάει από το 2Χ στο 10Χ χωρίς ενδιάμεσα στάδια. Αλλάζει αυτό, υπάρχει κάποιο κόλπο?

1. Ελληνικά ονόματα αρχείων και mp3 tags. Υποστηρίζονται?
Βάζοντας ενα usb stick για τεστάρισμα είδα οτι δεν δείχνει καθόλου ελληνικά id tags, αλλά στα file names κάποια τα δείχνει και κάποια οχι.
Αυτά που δείχνει εντωμεταξύ, τα δείχνει με διαφορετική γραμματοσειρά (κατι σαν να βάζεις ελληνικά με insert symbol στα windows αν θυμάστε που τα ελληνικά ήταν ... αστα να παν) από οτι τα λατινικα και οχι όλους τους χαρακτήρες (νομίζω τονούμενα δεν τα δείχνει.)

Δεν υποστηρίζονται, ειδικά αν έχουν "σημεία στίξης" (τόνους κλπ)
Πχ 03 - Αννα Βισση - Κραυγη.mp3 θα στο δείξει σωστά
ενώ 03 - Άννα Βίσση - Κραυγή.mp3 θα στο δείξει κάπως έτσι
03 - _Αννα Β_ισση - Κραυγ_η.mp3
Και τα δύο, όχι με το στανταρ font, αλλά κάποιο που μοιάζει με το Symbol των Windows (για να καταλάβεις).