ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Status
Not open for further replies.
Εφ οσων το μελος georgepyr ειναι banned και δεν μπορει να συμετεχει καλο θα ητανε να μην συνεχιστει αλλο η συζητηση.

Re: Απάντηση: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Ρε συ Νικο θα σου πω που θελω να καταληξω.
Ολη αυτη η παραλογη για μενα ισορροπια δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να ειναι επιλεκτικη, η εφαρμοζεται παντου και παντα, η δεν εφαρμοζεται καθολου.
Αν οι αποστειρωμενες συζητησεις πιστευουν οτι εκφραζουν ολα τα μελη του κλαμπ καλως.
Δεν ειναι πανεπιστημιο εδω που μπαινουμε μονο για να μαθουμε ορισμενα πραγματα,θελουμε σαν Ελληνες λιγο την πλακα μας ,τον ειρωνικο χαβαλε μας και τις κοντρες μας γιατι ετσι εχουμε μεγαλωσει.

Σοφα λογια... Το φορουμ δεν ειναι εκπαιδευτικο ιδρυμα και φυσικα, θα πρεπει να μπορουν τα μελη να λενε και καμια μαλθακια μεταξυ τους. Θα πρεπει να μπορουμε να γραφουμε χωρις να ειναι αναγκη να συμβουλευομαστε ουτε κειμενογραφους, ουτε επικοινωνιολογους, ουτε δικηγορους. Ειναι νομιζω επιτρεπτο, στα πλαισια μιας ανθρωπινης και μη αποστειρωμενης επικοινωνιας.

Δεν καταλαβα ομως τι ζορι τραβας με την Εφη Θωδη. Δεν ειναι μηπως δημοσιο προσωπο? Ειναι υπερανω κριτικης? Να βαλουμε μηπως τις διαφορες σκυλοβιες μπουζουκοντιβες στα ιερα και οσια στο απυροβλητο?

Αν θελει ο καθενας να πεταει μαγκιες μεσα απο το πληκτρολογιο του ας το κανει ζωντανα και εκει που τον περνει...
Ειχανε ξαναρπαχτει τα 2 μελη και λιγο καιρο πριν....ελεος δεν ειναι Αρενα εδω μεσα...ας πανε στο αμερικανικο κατς να βγαλουνε τα σωθικα τους....
η σε αλλο φορουμ μιας και οι καβγαδες απο οτι καταλαβαινω συχνα μεταφερονται οπου νομιζουν οτι τους περνει....

Eγω προτεινω το θεμα να διαγραφει εξ'ολοκληρου....και μονο ο τιτλος του ειναι ξεφτιλα....

αιντε .........

Εγω θα πρότεινα να διαγράφονται όλα τα off-topic μυνήματα αμέσως.

Το πιο σημαντικό πράγμα που είπε ο georgepyr, μόνο ο dim das το σχολίασε.

Last edited by a moderator:
..και εγώ ήθελα να σχολιάσω το συγκεκριμένο post του georgepyr,
αλλά επειδή το σχόλιο μου θα ήταν τελείως αρνητικό και ο georgepyr
μπαναρίστηκε και δεν θα μπορούσε να ανταπαντήσει, προτίμησα να
μην το κάνω.....

...όταν με το καλό επιστρέψει τα λέμε .........

Ειχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα στην κατηγορια αλλα το θεμα που ανοιξε ο κυριος georgepyr, αν καταλαβα καλα, ειναι περιπου και ο λογος την οικιοθελους αποχωρησης μου απο την κατηγορια, αποχης μου απο τις εκδηλωσεις του forum και πιθανως αποχης μου γενικοτερα απο το club.

Αυτο που εχω δει και διαπιστωσα ειναι οτι υπαρχει μια "ασαφεια" στον ορισμο προσβλητικο. Και λογω αυτης της ασαφειας ακολουθουνται 2 μετρα και 2 σταθμα. Τι θελω να πω. Οταν εγω ειχα βαλει ενα λινκ το οποιο οδηγουσε σε ενα σαιτ το οποιο εδειχνε εναν ποπο ετρεξε ο κυριος Οικονομου να το διαγραψει σαν προσβλητικο (οχι αδικα. Για καποιους ισως ηταν προσβλητικο για καποιους ηταν χιουμοριστικο). Στην ιδια ομως κατηγορια υπαρχουν και αλλα θεματα τα οποια ναι μεν εχουν χιουμοριστικη διαθεση αλλα δεν παυουν να ειναι για ορισμενους προσβλητικα αλλα δεν ετυχαν της ιδιας αντιμετωπισης. Δεν γνωριζω αν ειναι πιο προσβλητικος ενας ποπος απο το λινκ μιας κυριας η οποια προμοταρει την καμπανια της με π!π@ς ή απο ενα βιντεο στο οποιο την περισσοτερη ωρα ακους τον τυπο να λεει μ@λ@κ@.

Διαβασα οτι εγιναν παραπονα στον Havoc και τον υποχρεωσαν να αλλαξει το avatar του αλλα απο οτι ειδα για πχ και η υπογραφη του κυριου Θεοδωρόπουλου κρυβει μια γυμνη (προσωπικα μου αρεσει εμενα και δεν εχω προβλημα απλα το αναφερω σαν παραδειγμα) αλλα δεν ειδα την ιδια αντιδραση. Οπως ακομα και αυτο που αναφερει ο κυριος georgepyr με την Θωδη. Αυτη η υπογραφη για καποιον θαυμαστη της εν λογω κυριας μπορει να θεωρηθει ειρωνικη και προσβλητικη.

Τελος για μενα για παραδειγμα τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι προσβλητικο αλλα προσβλητικο ειναι για μενα για πχ. το topic με τιτλο "Αδιαφορώντας γενικώς..." οπου γινετε μια κακοπροερετη κατα την γνωμη μου κριτικη για τον προσωπικο χωρο καποιου, χωρις την εγκριση του και εκει η προφυλαξη του θηγομενου ηταν απλος το κλεισιμο του θεματος και οχι η διαγραφη του θεματος. Αρα ουσιαστικα παραμενει εκτεθημενος ο προσωπικος χωρος του αλλου.

Θα ηθελα να τονισω οτι δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με τους διαχειριστες για τους οποιους, οσους εχω την τυχη να γνωριζω, εχω μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο τους και γνωριζω οτι εχουν και καποιο δυσκολο ρολο να παιξουν εδω μεσα. Επισης δεν ασπαζομαι και τους διαφορους χαρακτηρισμους περι παντελονιων κτλ του θεματος.

Εγω το μονο που θελω να τονισω ειναι μια ασαφεια η οποια υπαρχει με τον ορο προσβλητικο και δημιουργει καποιο προβλημα ως προς τι πρεπει να διαγραφεται και να μην υπαρχει η αισθηση της διαφορετικης αντιμετωπισης, οπως επισης και να εκφρασω ενα παραπονο το οποιο εχω απο τον κυριο Οικονομου (μιας και εκεινος ειχε διαγραψει και το συγκεκριμενο λινκ) ο οποιος οταν ξαναεθεσα το ερωτημα ως προς την ανιση αντιμετωπιση του θεματος δεν ελαβα καμια απαντηση (ισως βεβαια και να μην το ειδε ο ανθρωπος, απλα εμενα μου εμεινε η πικρα).

Αυτα ηθελα να πω και αν θεωρηθει οτι καπου εχω αδικο ή οτι προσβαλω καπου ειμαι διατεθημενος να υποστω και τις αναλογες συνεπειες.

Ζηταω συγνωμη για την παρεμβαση και ευχαριστω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=202643#post202643 στο ποστ Νο 14

εδώ είναι ένα θέμα που θα ήθελα να μου δώσετε την γνωμη σας για το πως νομίζετε οτι πρέπει να λυθεί το θέμα και μιλαμε για τον Δημητρη Ιωαννου ενα απο τα πιο φανατικά μελη της κοινότητας μας και απ τα μελη που πρωτο "τρεχει" σε ολες της εκδηλωσεις μας και βοηθαει οπου δει....

φυσικα δεν το ανεβασα για να κανουμε κανα λαικο δικαστηριο αλλα για να διαπιστωσετε οτι δεν ειναι ολα οπως νομιζουμε...δηλ αν βρισκατε το μηνυμα αυτο διαγραμμενο και το Δημητρη Ιωαννου να ανοιγει αλλο θεμα με τιτλο (λεω εγω) "φουστανια με το μέτρο για ολους τους διαχειριστες" θα μπαιναμε μεσα και θα γραφαμε 18 σελιδες

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=202643#post202643

επισης δεν επιτρέπετε να υπάρχουν χαρακτηρισμοί και ειρωνικά σχόλια μεταξύ των μελών και πιστεύω ότι σε αυτό όλοι συμφωνούμε και μάλιστα σε σημείο που να αποπροσανατολίζεται ένα thread και να γίνετε μπάχαλο

mr Rebelos ξέρεις ότι είσαι από τα παιδιά που είχα ειλικρινα πολύ χαρεί και χαιρομαι που σε γνώρισα και μου χρωστας μαζι με τομ αχαΐρευτο τον ΑΜΑΡ κατι ρακες

ειχε καπου γραψει και ο Δημητρης ο Μανωλακος το οποίο ξανά παραθέτω αυτούσιο και με καλυπτει απολυτα

Καλημέρα.
Ναι, συμφωνώ με τον Δημήτρη ,έχουμε δείξει μία εικόνα περισσότερο συντηρητική από το παρελθόν. Αλλά είναι μόνο μία αίσθηση.
Υπάρχει και μία φυσιολογική φθορά από τις γκρίνιες.
Θα ισορροπήσει το πράγμα, δεν γίνεται αλλιώς.
Πάνω σε αυτό έγραψα και για λάθη δικά μας.
Η εύρυθμη λειτουργία δεν σημαίνει ομοιομορφία και ακολουθούμε ήδη αποφασισμένες γραμμές.
Σημαίνει σεβασμός στις απόψεις των άλλων αλλά και ανοχή για τυχόν παραστρατήματα από όλα τα μέρη.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η ελαστικότητα μας έχει λίγο ξεραθεί από τον ήλιο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν μέλη που εκτιμάς στραβώνουν μαζί σου.
Κανείς δεν είναι επαγγελματίας, κανείς δεν έχει επαγγελματικό συμφέρον.
Είμαστε ισότιμοι αν και νομίζω πως τα μέλη έχουν λίγη δύναμη παραπάνω.
Έχουν αυτονομία.
Εάν στεναχωρήσουμε κάποιον έχω τη γνώμη ότι η πίκρα κάνει γκελ στα δύο μέτρα.
Εάν κάποιος στραβώσει με μία ενέργεια μας και μας την πει, η πίκρα κάνει γκελ στα 30 μέτρα.
Ψαχνόμαστε 20+ άτομα ,μήπως τον αδικήσαμε και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να τον κάνουμε να χαρεί για τη συντροφιά μας.
Σκεφτείτε να πρέπει να χωρίσουμε με όσο πιο δίκαιο τρόπο μπορούμε δύο μέλη που έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.
Ή το χειρότερο να πρέπει να την πεις σε κάποιον φίλο σου επειδή πρόσβαλε κάποιο μέλος, που έχεις πιει και 3 τεκίλες μαζί του.

Πάντως για να το κλείσω θα πρέπει να ομολογήσω πως εδώ μέσα αισθάνομαι πως είμαι στο παράδεισο και έχω να κάνω με τους καλύτερους ανθρώπους.
Και αυτό έχει προκύψει από την παρέα μου το τελευταίο διάστημα με παραπάνω από δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Μιλάμε για κόλαση.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ο Βελζεβούλης , ο Μεφιστοφελης και ο Ρασπούτιν μαζί.
Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ EVER.

Εδώ μπαίνει κάποιος και γκρινιάζει ή δείχνει ότι δεν στρίβει εύκολα και λέω μέσα μου, τι καλό παιδί ,εξαιρετικό παληκάρι. Πρέπει να τον γνωρίσω.
Ωραία μέρα σήμερα.

Ντίνο,Δημήτρη Θεοδωροπουλε ,Σωκρατιδη,οταν δεν γνωρίζουμε ας μην σχολιάζουμε (οχι οτι απαγορεύεται προς Θεού) αλλα θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσυνη στης κινήσεις (διαγραφές μηνυμάτων,Ban) της ΔΟ του AVCLUB

και ουτε είναι σωστό να κρατάμε απ αυτο που ειπε ο georgepyr μονο μια δυο παραγράφους

Last edited:
ειναι εντελως foul να μπαναρεται ο δημιουργος ενος τετοιου θεματος ενω ολοι οι αλλοι μπορουν ακομα να γραφουν την αποψη τους. ειναι σα να τον πετροβολειτε εχοντας τον δεμενο. επι της ουσια, συμφωνω με τον georgepyr υπαρχουν προσβλητικα για καποιους posts τα οποια περνουν απαρατηρητα. η διαχειρηση δεν μπορει να ειναι τελεια, οποτε ας ριξει την αυστηροτητα της στα επιπεδα που μπορει να την τηρήσει το ιδιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Απάντηση: Re: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Ντίνο,Αλεξη,Δημήτρη Θεοδωροπουλε ,Σωκρατιδη,οταν δεν γνωρίζουμε ας μην σχολιάζουμε (οχι οτι απαγορεύεται προς Θεού) αλλα θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσυνη στης κινήσεις (διαγραφές μηνυμάτων,Ban) της ΔΟ του AVCLUB

Τωρα Larry θες πραγματικα να απαντησω η να το αφησουμε το ρημαδι ?

Ας στο πω λιγο διαφορετικα...

Οσο γνωριζω (μεχρι τελειας) και θα σχολιαζω ΚΑΙ η εμπιστοσυνη μου θα εξαρταται απο την επαναληψιμοτητα των λαθων.

Για το τελευταιο, και για να μην εκτεθουμε εδω μεσα, αν θες μπορω να στο αναπτυξω διεξοδικα απο τηλεφωνου, για να γνωριζεις ΚΑΙ εσυ τι σκεφτομαι.

Ειδες, οτι περα απο την αιτηση αιτιολογησης απο την διαχειρηση δεν μιλησα. Και δεν θα μιλησω, καθοτι δεν εχω αντιληψη των (διαγραφεντων) μηνυματων, για να υποστηριξω τον ενα η τον αλλο η κανενα η την διαχειρηση. Καλο θα ηταν να κρινω ιδιοις ομμασι. Εφοσον αυτο δεν ειναι δυνατον για να κρινω, θα ρωτησω.

Αλλα για οσα γνωριζω, εχω μιλησει κατα καιρους και μαλλον εχω δικαιωθει (προσωπικη εκτιμηση και δυσαρεστη για μενα)

Αυτα...

το θεμα κλειδωνει οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι βγηκαμε offtopic οποιος θελει ας ανοιξει αλλο θεμα με οτι πανω στα λεγομενα μας στο παρων thread επιθυμει

έχουν γίνει επεμβάσεις από μένα μόνο όσον αφορά στο όνομα του μέλους georgepyr.
Μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν το επώνυμό του, αλλά εφ όσον έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί εδώ ψευδώνυμο, πρέπει αυτό να γίνεται σεβαστό.
Αυτό φυσικά ισχύει γιά όλα τα μέλη.

Status
Not open for further replies.