Κάποιος έκατσε στον υπολογιστή μου...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
και άντε να κάτσει
το θέμα είναι να μην πειράζει τα settings:slapface::argue:

κάτι έφτιαξε και τώρα κάθε φορά που πάω με τον γκοτζίλα να ανοίξω το google mail μου βγαίνει ένας κίτρινος μπάτσος και μου λεει ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής και πρέπει να πω ότι ξέρω από τους κινδύνους και να δεχθώ πιστοποιητικά ασφαλείας και τρέχα γύρευε και λέω ΟΚ και μπαίνει όταν μπαίνει στο mailbox άντε πάλι ο μπάτσος....

πως στο καλό τα ξεφορτώνομαι αυτά?:afro:

και άντε να κάτσει
το θέμα είναι να μην πειράζει τα settings:slapface::argue:

κάτι έφτιαξε και τώρα κάθε φορά που πάω με τον γκοτζίλα να ανοίξω το google mail μου βγαίνει ένας κίτρινος μπάτσος και μου λεει ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής και πρέπει να πω ότι ξέρω από τους κινδύνους και να δεχθώ πιστοποιητικά ασφαλείας και τρέχα γύρευε και λέω ΟΚ και μπαίνει όταν μπαίνει στο mailbox άντε πάλι ο μπάτσος....

πως στο καλό τα ξεφορτώνομαι αυτά?:afro:

Με μια βόλτα στα Εξάρχεια ίσως????

Κανονικά ο "μπάτσος" βγαίνει μία φορά για το ίδιο site από το ίδιο pc
και αν κάνεις αποδοχή σε ότι σου προτείνει (Get certificate κλπ),
δεν ξαναβγαίνει.

βρε δεν με ενδιαφέρει πως μπήκε.

Πως θα βγεί με ενδιαφέρει.
και εδώ και κάπου 15 χρόνια βαριέμαι απίστευτα να βρίσκω τι αηδίες έχουν κρύψει οι Βασιλοθύρηδες και οι Στεφανοεργασίες στα λειτουργικά τους

τι του λετε..

τιποτα δεν εχει απλα πρεπει να αποδεχτεις το ssl certificate

Uninstall τον Mozilla αν δεν βρίσκεις το γιατί, κατεβάζεις την πιο καινούργια version (ευκαιρία είναι) και βάζεις πινέζες στην καρέκλα για να μην ξανακαθίσει κανείς...
Να θυμάσαι μόνο να τις βγάζεις πριν καθίσεις.

Μία φορά είδα έναν φίλο να παίζει με τα settings του υπολογιστή μου "για να τρέχει πιο γρήγορα" και την επόμενη φορά που πήγα σπίτι του έβαλα password στον χρήστη των windows για να τρέχει πιο καλά...

βρε κατεβάζω το πιστοποιητικό, αλλά δεν είναι ...καλό μου λέει.

μετά που κάποιο χεράκι μου έχωσε μέσα και τα 4 γουφεράκια

http://www.audio-soul.gr/

δεν νοιάζομαι και πολύ για πινέζες...:devil-smiley-029:

To certificate της google έχει εκδοθεί από την Thawte Consulting (Pty) Ltd. (Thawte SGC CA).

Πήγαινε στο
Tools->Options->Advanced->Encryption->View Certificates->Authorities

και δες αν έχεις την Thawte εκεί. Σε εμένα έχει 4 master εγγραφές.