κάποιος με Rega Apollo

neXTgen

AVClub Enthusiast
3 July 2007
764
west coast
κάποιος με το γνωστό cd-player της Rega? ας μου στείλει ένα pm ή ας μιλήσει εδώ!

ευχαριστώ

neXTgen.

Το έχω γύρω στα 2 χρόνια...ίσως λίγο λιγότερο!!!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματά του.
Θεωρώ οτι παίζει αρκετά φυσικά (για cd) στο σύστημα και στον χώρο μου... Για μένα η φυσικότητα στις φωνές και στα ακουστικά όργανα παίζει πρωταρχικό ρόλο στην όποια επιλογή μου!!!
Γενικότερα χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις το θεωρώ μια πάρα πολύ τίμια πρόταση... Πρίν είχα το Marantz 67 se!

Θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο;;

DomieMic65 + Lemarchand

κατ' αρχ'ας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας

τρία ερωτηματάκια.

1) δεν βλέπω να υποστηρίζει CD-TEXT (όπου υπάρχει) σε Audio-CD, σωστά ?
2) σε CD με πολλά album mp3 έχετε δει να κολλάει ποτέ η οθόνη στην προσπέλαση? (π.χ. πας στο folder 8 (από 10)) και ενώ πατάς το next (για να πάει δηλαδή στο track 2 (του folder 8) ανάβουν όλα τα γράμματα της οθόνης .. κάτι σαν bug είναι και έχει να κάνει με συγκεκριμένο συνδυασμό albums....
3) πέρα από τον ήχο του που είναι γλυκύτατος.. είχατε ποτέ λειτουργικά ή άλλα προβλήματα με τη συσκευή ?

αυτά (και κάτι ακόμα που το ξέχασα! αν το θυμηθώ θα το προσθέσω) ήθελα να ρωτήσω . σας ευχαριστώ ξανά!

Εγώ δεν ακούω και πολύ mp3. 'Οσες φορές άκουσα δεν μου παρουσίασε κάτι.
Καμιά φορά σε κάποια cds κάνει κατι ψιλοκοληματάκια (όχι στο παίξιμο αλλά στο Next/Prev track ή στην γρήγορη σάρωση) αλλά είτε πατώντας το clear απο το τηλεχειριστήριο είτε στην τελική ανοιγοκλείνοντας το απο τον διακόπτη επανέρχεται...

Γενικότερα δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι που να θεωρώ οτι είναι πρόβλημα της συσκευής!

πάντως είναι γλυκύτατο άκουσμα! το καταφχαρστιέμαι. χροιές λάμπας για φωνές/βιολιά (μεσαίες γενικά) χωρίς υπερβολή..

DomieMic65 + Lemarchand

κατ' αρχ'ας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας

τρία ερωτηματάκια.

1) δεν βλέπω να υποστηρίζει CD-TEXT (όπου υπάρχει) σε Audio-CD, σωστά ?
2) σε CD με πολλά album mp3 έχετε δει να κολλάει ποτέ η οθόνη στην προσπέλαση? (π.χ. πας στο folder 8 (από 10)) και ενώ πατάς το next (για να πάει δηλαδή στο track 2 (του folder 8) ανάβουν όλα τα γράμματα της οθόνης .. κάτι σαν bug είναι και έχει να κάνει με συγκεκριμένο συνδυασμό albums....
3) πέρα από τον ήχο του που είναι γλυκύτατος.. είχατε ποτέ λειτουργικά ή άλλα προβλήματα με τη συσκευή ?

αυτά (και κάτι ακόμα που το ξέχασα! αν το θυμηθώ θα το προσθέσω) ήθελα να ρωτήσω . σας ευχαριστώ ξανά!

Φίλε Nextgen,

1) Δεν θυμάμαι, δεν πρέπει να είχα και πολλά cd με cd-text.

2)Είχα παίξει πολύ λίγο mp3, και σε δισκάκια με πολλά folders, έχεις δίκιο, έτρωγε κάτι κολληματάκια, το θυμάμαι αυτό.

3)Όταν θα βάζεις δισκάκι μέσα, πριν πατήσεις το play θα περιμένεις καμιά 10ριά δευτερόλεπτα, αλλιώς θα σου διαβάζει μόνο τα δυο πρώτα tracks.Μόλις του βάζεις δισκάκι, κάτι κάνει αυτό μέσα και διαβάζει και δεν θέλει να το ενοχλεί κανένας εκείνη την ώρα..:BDGBDGB53:

Για ότι άλλο θες, εδώ είμαστε..:a0210:

Φίλε Nextgen,...Όταν θα βάζεις δισκάκι μέσα, πριν πατήσεις το play θα περιμένεις καμιά 10ριά δευτερόλεπτα, αλλιώς θα σου διαβάζει μόνο τα δυο πρώτα tracks.Μόλις του βάζεις δισκάκι, κάτι κάνει αυτό μέσα και διαβάζει και δεν θέλει να το ενοχλεί κανένας εκείνη την ώρα..

Απίστευτο: Σήμερα αγόρασα ένα δισκάκι της Enja. Το βάζω και το Apollo διαβάζει τα 3 πρώτα tracks χωρίς να πατήσω κανένα κουμπί, πράγμα που δεν μου το είχε κάνει ποτέ. Λέω θα έχει πρόβλημα ο δίσκος.... Για καλή μου τύχη το είχα πάρει δυο φορές για να κάνω το ένα δώρο... βάζω το άλλο και το διαβάζει κανονικά.

Μετά διάβασα το post σου... βάζω το δισκάκι στο pc και το διαβάζει κανονικά... το ξαναβάζω στο Apollo και το διάβασε...

Δηλαδή εννώ διάβαζα το post το Apollo παρουσίαζε αυτό που περιγράφεις.... spooooky!!!!!!!!-bye-

λίγο off-topic αλλά με τρώει... για δώσε στίγμα (δισκάκι enja) μη μου πεις κανα renaud garcia-fons....

Επίσης, εάν σας το κάνει αυτό με το διάβασμα, το player θέλει re-boot.Κλείστε το και ξανανοίξτε το..:guitarist:

μπα δεν το έχει κάνει σε μένα, το μόνο που παρατήρησα είναι πως σε κάποιους συνδυασμούς mp3 albums και ενώ είσαι σε κάποιο folder (όχι το πρώτο) και ακούς π.χ. το πρώτο track, όταν πατάς το next για να πάς στο δεύτερο τρελλαίνεται η οθόνη (εμφανίζονται όλα τα γράμματα και οι αριθμοί ταυτόχρονα).. πρέπει να έχει να κάνει είτε με μεγάλους τίτλους ή με μεγάλα id3 tags (δεν είμαι σίγουρος, κάτι τέτοιο υποπτεύομαι) και το κάνει ΠΑΝΤΑ στον ίδιο συνδυασμό..

αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα πράγματα που έχω δει σε αλλα players (βασικά είναι και πολύ σπάνιο) και μη μου πείτε γιατί ακούω mp3 στο apollo... με τέτοιο dac ... πως να μην ακούω...

είπαμε το μηχάνημα είναι καταπληκτικό....

το ήθελα αυτό το player αλλά το top loading, δεν ταιριάζει στο έπιπλο.

παντως επειδη το player αυτο το ειχε ενας φιλος και το εχω ακουσει
δε νομιζω οτι λεει και τιποτα το ακουσα με ενισχυτη rocksan
καταρχας η κατασκευη σε παραπεμπει σε playstation 2
ακουστικα μου εδειξε οτι στις φωνες και καποια οργανα ακουγεται πιο
αρμονικο αλλα χανει στα υπολοιπα ρυθμους κ.τ.λ
δεν εχει νευρο γενικως δεν ειναι ολοκληρωμενο
αυτο το cd πιστευω το αγοραζει καποιος που του αρεσει η rega

θα το τσιπάρουμε κι ολας να παίζουμε κόπιες ... renaud garcia-fons και gilaz atzmon ειδικά σε ps2 είναι άλλο πράμα!