Καράβια και λιμάνια

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Είναι ακόμα πιο λυπηρό το θέαμα όταν έχεις ταξιδέψει με το Mediterranean Sky, μάλιστα το είχα προλάβει ως "Πατρίς" του Χανδρή - κλασσικό υπερωκεάνειο που πριν δρομολογηθεί στην γραμμή Πάτρα - Βενετία, ταξίδευε Αυστραλία. Τι να λέμε τώρα, βιβλιοθήκη με μασίφ έπιπλα και τα κλασσικά πράσινα αμπαζούρ, ξύλινες σεζλονγκ και τα βράδια καλή ορχήστρα. Οι τζογαδόροι απολάμβαναν την ρουλέτα - εγώ την κρουπιέρισα με μαύρο βραδυνό "ιλιγγιώδες" ξώπλατο (φάτε μάτια ψάρια δυστυχώς)! :bigcry:

Μία "καλοκαιρινή".

44096153240_dc78bd87eb_b.jpg

Και ο Μικρούτσικος θα έβαζε την μουσική.

Αλλαξε τον τίτλο της φωτογραφίας σου σε "Γραμμές των οριζόντων" Παναγιώτη

Ο Καβαδίας θα έγραφε ένα ποιηματάκι...

Και ο Μικρούτσικος θα έβαζε την μουσική.

Αλλαξε τον τίτλο της φωτογραφίας σου σε "Γραμμές των οριζόντων" Παναγιώτη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!

Έχεις δίκιο για τον τίτλο.

Edit:
Έγινε.

Πράγματι πολύ καλές, στην πρώτη ίσως να αφαιρούσα το δέντρο (ή ότι είναι αυτό) κάτω αριστερά...

Re: Απάντηση: Καράβια και λιμάνια

Έπεσε τόσο το μάτι μου στο φως του ήλιου και στην άκρη της πλώρης που χρειάστηκε 2η ματιά για να καταλάβω ότι η λήψη έγινε από πολεμικό πλοίο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καράβια και λιμάνια

κριμα που δεν μου εκατσε το ιστιοφόρο του Costas, μου άρεσε σε sepia η συγκεκριμένη και ήθελα κάτι ένα πιο κλασσικό σκαρί

_4140770.jpg