Καράβια και λιμάνια

Δεν έχεις άδικο.
Όντως έχει δυνατό περιβάλλον, όπως τα σύννεφα που κάνουν τις γραμμές το φόντο με τα χρώματα, το λιμάνι και τα πλοία αλλά τραβάει πολύ την προσοχή το πρώτο θέμα. Αν το έβαζα χαμηλότερα και όχι τόσο κεντρικά (δηλαδή με λιγότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στο κάδρο ) θα ήταν καλύτερα.

Προσωπικά η δεύτερη μου άρεσε περισσότερο, η τρίτη θα ήταν TOP αν η θάλασσα ήταν πιο φυσική..
Πολύ ομορφες φώτος Πάνο, εύγε φιλε.

6tchGWmh.jpg

Απάντηση: Re: Καράβια και λιμάνια

Κοντά αρμενίζαμε Γιάννη :music-smiley-005: σου ξεφυγαν λίγο τα highlights

_A042713crop.jpg

Γιάννη μού άρέσει ή άνοιχτωσία τής θάλασσας καί τά κάδρα πού δίνει ή φωτογράφιση άπό αυτή παρά νά φωτογραφίζω από τή στεριά...πολύ ωραία φωτογραφία σέ όλα της.

Στή βιασύνη νά βγώ έξω πού μέ περίμεναν δέν έγραψα τό σημαντικότερο γιατί μού άρέσει πού είναι τό φώς πού μετά άπό τό μπουρίνι(καταιγίδα) έγραψε όμορφα τό ουράνιο τόξο τό φώς στήν ξηρά στά χτίσματα,ό συννεφιασμένος ουρανός πού μάς δίνει τό μουντό μπλέ τής θάλασσας καί τελικά τά συναισθήματα τού άστατου καιρού πού δημιουργούν αυτά τά καιρικά φαινόμενα. Εζησα πολλά καί δούλεψα αρκετά λόγω φιλικού οικογενειακού κύκλου στή θάλασσα καί έχω φίλους πού συνεχίζουν πλέον σέ τοπικό έπίπεδο. Καί τελευταίο τό γιατί μού άρέσει ή φωτογράφηση άπό πλοία τής στεριάς είμαι έπιρρεασμένος άπό τόν Ν.Καββαδία πού όταν έδωσε μιά συνέντευξη γιά τήν πόλη μας είχε πεί...μού άρεσει πιό πολύ ή θεσσαλονίκη σάν όμορφιά βλέποντας τη από τό πλοίο παρά όταν βρίσκομαι στή στεριά, τότε έγραψε καί τό ποιήμα του Θεσσαλονίκη.

Φυσικά τό δοκίμασα στή φωτογράφηση νά δώ άν δουλεύει καί τό άποτέλεσμα ήταν πολύ καλό σχεδόν παντού.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ Apollwn!!

Μπορεί να την έχω ξαναβάλει αλλά τώρα είναι με καινούργια επεξεργασία...

3HCMA10h.jpg