Karan KA I 180 MK2

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ακούσεις ότι καινούριο θέλεις δίπλα στα υπάρχοντα μηχανάκια σου ... η εποχή δεν σηκώνει μικρόβια αναβάθμισης και λοιπά ψυχαναγκαστικά που ταλανίζουν εμάς και το χόμπυ ... αν δεν συγκρίνεις μόνος σου, μην προχωράς σε εκταμιεύσεις ...
ο Κάραν είναι εξαιρετικό μηχάνημα, αλλά καινούριος είναι παράλογα ακριβός ... δίπλα υπάρχει αγγελία για τον μκ1 σε λογικά χρήματα... επίσης μιας και λες για διαφάνειες, ο αντιπρόσωπος των leema φέρνει και τους hegel όπου νομίζω ότι ο ολοκληρωμένος 200ρης είναι ταμάμ για διαφάνειες ... και πάλι όμως, πρώτα άκου ... αν δεν είναι εφικτό να ακούσεις μην προχωράς ...

Καλή χρονιά !

και φυσικα τον δικο μου στην τριτη του εκδοση πλεον
ayon triton
Triton2_e535b03dd9.jpg

Για τον Jadis εχω ακούσει οτι ταιριάζει απίστευτα με τα Proac.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ακούσεις ότι καινούριο θέλεις δίπλα στα υπάρχοντα μηχανάκια σου ... η εποχή δεν σηκώνει μικρόβια αναβάθμισης και λοιπά ψυχαναγκαστικά που ταλανίζουν εμάς και το χόμπυ ... αν δεν συγκρίνεις μόνος σου, μην προχωράς σε εκταμιεύσεις ...
ο Κάραν είναι εξαιρετικό μηχάνημα, αλλά καινούριος είναι παράλογα ακριβός ... δίπλα υπάρχει αγγελία για τον μκ1 σε λογικά χρήματα... επίσης μιας και λες για διαφάνειες, ο αντιπρόσωπος των leema φέρνει και τους hegel όπου νομίζω ότι ο ολοκληρωμένος 200ρης είναι ταμάμ για διαφάνειες ... και πάλι όμως, πρώτα άκου ... αν δεν είναι εφικτό να ακούσεις μην προχωράς ...

Καλή χρονιά !

+1

Τον Hegel τον άκουσα και δεν μου άρεσε ιδιαιτερα, ο Leema ταιριάζει καλύτερα.

Re: Απάντηση: Karan KA I 180 MK2

Καποιος πουλαει τα d15 (εδω η διπλα δεν θυμαμαι) και εχει ανεβασει ενα βιντεακι με ενισχυτη primaluna. Παρε μια γευση.

http://www.youtube.com/watch?v=MkZeQ_DRN3o

Αυτό εννοείς?
Προσωπικά, ο ήχος δεν...

Αυτά όμως έχουν πολύ καλύτερο ήχο

http://www.youtube.com/watch?v=Ihg51zaBlds

http://www.youtube.com/watch?v=CwtjzTmUgJo

Last edited:

Ισως λίγη περισσότερη διαφάνεια και μεγαλύτερη σκηνή κυρίως βάθος και μάλλον το μικρόβιο του ψαξίματος για κάτι καλύτερο...

μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία του χώρου? Προβλήματα στην εικόνα σε τέτοιας κλάσης μηχανήματα μπορεί να οφείλονται (πέρα από τις ηχογραφίσεις φυσικά) σε μεγάλο βαθμό και στο χώρο. Ως προς τη διαφάνεια με καλώδια ρεύματος, line conditioner, καλώδια ηχείων και interconnect είσαι σίγουρος πως είσαι πλήρης?

Τα ηχεία είναι τοποθετημένα σε απόσταση 2,30 μέτρων μεταξύ τους και 2 μέτρα από τη θέση ακρόασης.Από τον πίσω τοίχο 0.65μ.Καλώδια interconnect Chord Anthem 2 ηχείων Acoustic Zen Satori ρευματος Diy Olflex γραμμή από τον πίνακα σε φίλτρο Systems & Magic Blacknoise 1000.
Απλώς τον Karan τον έχω βρει από Σερβία 2500 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα ακρόασης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Karan KA I 180 MK2

Αυτό εννοείς?
Προσωπικά, ο ήχος δεν...

Μια ιδεα να παρεις φιλε μου. Για να ακουσεις τα proac θελεις καλη λαμπα. Jadis και ανωτερη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Karan KA I 180 MK2

Τα ηχεία είναι τοποθετημένα σε απόσταση 2,30 μέτρων μεταξύ τους και 2 μέτρα από τη θέση ακρόασης.Από τον πίσω τοίχο 0.65μ.Καλώδια interconnect Chord Anthem 2 ηχείων Acoustic Zen Satori ρευματος Diy Olflex γραμμή από τον πίνακα σε φίλτρο Systems & Magic Blacknoise 1000.
Απλώς τον Karan τον έχω βρει από Σερβία 2500 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα ακρόασης.

Έχεις έναν πολύ καλό ενισχυτή και δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρεις να πληρώσεις γιά κάποιον άλλο ειδικά χωρίς ακρόαση.

Μια ιδεα να παρεις φιλε μου. Για να ακουσεις τα proac θελεις καλη λαμπα. Jadis και ανωτερη.

Με καλά τρανσίστορ σε τάξη Α πως είναι το άκουσμα?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Karan KA I 180 MK2

Με καλά τρανσίστορ σε τάξη Α πως είναι το άκουσμα?[/QUOTE]

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα κοιτα εδω http://www.youtube.com/watch?v=jccZiDtyYvQ αν και ο electro δεν ειναι ταξη Α οπως λεει και ο ηχος απο το you tube δεν προσφερεται για εξαγωγη συμπερασματων. Εμπιστοσυνη μονο στα αυτια σου να εχεις.

Έχεις δίκιο για το τι συμπέρασμα να βγάλεις από το you tube, αλλά και στο βιντεο που έβαλες δε βλέπεις πως τα έχει στημένα στις γωνίες ? Τα "έθαψε" κυριολεκτικά.

Μήπως γνωρίζετε εαν ο αντιπρόσωπος των Jadis τα δίνει για ακρόαση?

......Απλώς τον Karan τον έχω βρει από Σερβία 2500 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα ακρόασης.....

Υπήρχε μια αγγελία πρόσφατα στο AV SITE, και νομίζω δεν έχει κλείσει.

Την έχω δει αλλά σκέφτομε και καποια εναλλακτική με λάμπα.

κοιτα και κανα audionote ειναι πολυ τιμια μηχανακια

Πολύ λάμπα τελευταία παίζει! :Banane0:

που ειναι οι εποχές ρε πάνο που θα πρότεινες τον asr emmiter? Εχουν οι καιροι γυρίσματα. Εγω πάντως χαίρομαι για εσένα και ας σου έφυγε η καψούρα.

Προς τον φίλο kpol που ψάχνεται, δεν έχω αποψη για τον karan. Επειδή όμως βλέπω οτι παίζεις σε ακριβή κατηγορία θα έλεγα να δει και εναν asr emmiter I. Τρανσιστοράτορ μεν, αλλά φέρνει κατι από λάμπα κατά την ταπεινή μου άποψη. Σιγουρα δεν έχεις τιποτα απολύτως να τον ακουσεις και σίγουρα θα βρεθει κάποιο demo μηχανημα.

Last edited: