Ο ASR από ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλός ενισχυτής.Θα τον κοιτάξω.Αυριο θα έχω τον Karan για ακρόαση.Θα δούμε πως τα πάει σε σχέση με τον Leema.
Επισης ενα καλο ντακ ισως να αλλαζε ριζικα τον τροπο που ακους,αντι να πετας λεφτα σε ενισχυτες,μιας και ο δικος σου ειναι καλο μηχανακι.
απο βιντεακια utube δεν βγαινουν συμπερασματα,τι θα καταλαβετε πιο παιζει πιο πολυ τσικι τσικι?
Τεσπα αν ακους ροκ γνωμη μου μην πας σε λαμπα,μονο σε στερεη κατασταση ενα ενισχυτη με πολλα ρευματα και τσαμπουκα,τωρα αν θες ολη μερα να ακους τα δικα σου χαλια, και μια στις τοσες να εντυπωσιαζεις κανα φιλο με διαφανιες οταν βαζεις κανα χαιενδαδικο δισκακι,τοτε πηγαινε προς κανενα βαρυγδουμπο ονομα χαιενδ κατασκευαστη.
Εντελως φιλικα δεν ειναι εποχες για πεταμα χρηματων.
Επισης ενα καλο ντακ ισως να αλλαζε ριζικα τον τροπο που ακους,αντι να πετας λεφτα σε ενισχυτες,μιας και ο δικος σου ειναι καλο μηχανακι.
Με πρόλαβε ο farflung. Θα πρότεινα κι εγώ μια δοκιμή για αλλαγή πηγής, κυρίως γιατί θυμάμαι ένα πρόσφατο συγκριτικό στο High Fidelity όπου το Antila δεν είχε ενθουσιάσει -φυσικά, αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αλλά μπορεί να αποτελεί και μια ένδειξη για το τι ενοχλεί το φίλο. Μια-δυο δοκιμές πηγής δεν θα πειράξουν.
Τελικά ο Leema Tucana αντικαταστήθηκε με τον Karan.Ο ενισχυτής ειναι πραγματικά πολύ καλος ,ότι καλύτερο έχω ακόύσει σε ολοκληρωμένο,εκτος του ASR.
Τώρα ίσως ήρθε ο καιρός να κοιτάξω και τα καλώδια (interconnect και ηχείων) για κατι καλύτερο απο τα Acoustic Zen που έχω.Οποιες προτάσεις καλοδεχούμενες.
Τον είχα τον "ΣΕΡΒΟ", στα ηχεία που μπορεί να οδήγηση καλά, παίζει "μεγάλη" μπάλα.
Καλοάκουστος!
Ευχαριστώ.
Με τι καλώδια τον είχες?
ποιά καλώδια τις acoustic zen έχεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.