Kosh
AVClub Fanatic
παιζει να εσωσε και ενα σκασμο κοσμο βεβαια που εβγαιναν γιολο στις παραλιες ειδικα της Αυστραλιας.....
Δεν χρειαζεται να δεις ουτε καν τις μισες (απο τις 18 που ποσταρα).Προφανώς δεν τις έχω δει όλες (ίσως ούτε τις μισές), κάποιες μάλιστα τις έχω ξεκινήσει και δεν έβγαλαν ούτε το μισάωρο. Οπότε, ψηφίζω την πρώτη. Πολύ απλά γιατί κατάφερε να σου μεταφέρει τον τρόμο χωρίς τα εφέ, και φυσικά και για το iconic soundtrack.

Σε όλες τις σκηνές ήταν μούφα; Δεν υπήρχαν σκηνές με αληθινό;
Υπήρχαν, οι σκηνές κάτω από το νερό με τον καρχαρία να διαλύει το κλουβί είναι αληθινές, τις γύρισε ό θρυλικός Αυστραλός δύτης Ron TailorΣε όλες τις σκηνές ήταν μούφα; Δεν υπήρχαν σκηνές με αληθινό;
Να κατι που δεν ηξερα (.... ουτε καν εψαξα).Υπήρχαν, οι σκηνές κάτω από το νερό με τον καρχαρία να διαλύει το κλουβί είναι αληθινές, τις γύρισε ό θρυλικός Αυστραλός δύτης Ron Tailor
Ενδεχομενως .......... ΑΝ η λιστα ηταν ξεκλειδωτη.Βάλε και αυτή στη λίστα!
Το πρώτο Τα Σαγόνια του Καρχαρία είναι αριστούργημα. Μετά το μόνο που αξίζει κατα τη γνώμη μου(κάπως) είναι το Deep Blue Sea. Όλα τα άλλα μπορείς άνετα να τα προσπεράσεις.Πειράζει που δεν έχω δει ΚΑΜΜΙΑ από αυτές τις ταινίες;
Εκτος απο την πρωτη .................... ΔΕΝ πειραζει.Πειράζει που δεν έχω δει ΚΑΜΜΙΑ από αυτές τις ταινίες;
Αριστούργημα φυσικά και δεν είναι, αλλάπρεπει να ειναι αριστουργημα.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.