Καρέκλα γραφείου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καρέκλα γραφείου

Νομίζω οτι αυτό είναι το άντίθετο - άβολο. Με την παραμικρή κινηση φεύγεις ολόκληρος αιστερά δεξιά μπρος πίσω...
Παρεμπιπτόντως, Στην σωλήνωση που ακουμπάει στο πάτωμα, η δική μου έχει ξεχωριστές τρύπες, (και νομίζω και οι άλλες που έχουν χοντρό σωλήνα) για να βάλεις μια τετράδα ροδάκια αν θέλεις - Δεν το χρειάστηκα εγώ.

θα κοιταξω και χωρις ροδακια.
ετσι κι`αλλιως θα παω που θα παω δεν εχω να χασω κατι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καρέκλα γραφείου

Νομίζω οτι αυτό είναι το άντίθετο - άβολο. Με την παραμικρή κινηση φεύγεις ολόκληρος αιστερά δεξιά μπρος πίσω...
Παρεμπιπτόντως, Στην σωλήνωση που ακουμπάει στο πάτωμα, η δική μου έχει ξεχωριστές τρύπες, (και νομίζω και οι άλλες που έχουν χοντρό σωλήνα) για να βάλεις μια τετράδα ροδάκια αν θέλεις - Δεν το χρειάστηκα εγώ.

Μπορει να ειναι και το γρασσο στα ροδακια. Μετα απο μια 15ετια
χρησης (χωρις λιπανση) η δικια μου ... δεν παει πουθενα. :proud: BΡAXOΣ.

Ομως, αν βαλω γρασσο ... :vroam:

...Δυστυχως ..... 6 με 7 κατοσταρικα :nounder:

Πήγαινε σε μια μάντρα με ανταλλακτικά και πάρε ένα ψιλομπάκετ κάθισμα αυτοκινήτου - το καλύτερο κάθισμα για υπολογιστή και ταινίες φτιάχνεις... :))

Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα.......

1) Stealcase Leap
2) Herman Miller Aeron
3) Vitra HeadLine Management Chair
4) ....με πολυ λιγότερα χρήματα όμως μπορεί κανείς να πάρει από ΙΚΕΑ την Markus (μην γελατε ειναι πραγματικά τζάμπα για αυτο που προσφέρει).

Αυτες οι καρεκλες ειναι σωστες για το σωμα.....και ειναι απαραίτητες για κάποιον που κάθεται πάνω απο 6 ωρες καθημερινά........αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι πολύ άνετες όμως.

Γενικα οι καρέκλες που ειναι πολύ άνετες δεν κάνουν καλο στο σώμα μακροχρόνια.

Τώρα αν είναι να μιλήσουμε για πολυθρόνες και άνεση....και όχι για καρέκλες γραφείου.....

1) Stealcase Leap
2) Herman Miller Aeron
4) ....με πολυ λιγότερα χρήματα όμως μπορεί κανείς να πάρει από ΙΚΕΑ την Markus (μην γελατε ειναι πραγματικά τζάμπα για αυτο που προσφέρει).

Αυτες οι καρεκλες ειναι σωστες για το σωμα.....και ειναι απαραίτητες για κάποιον που κάθεται πάνω απο 6 ωρες καθημερινά........αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι πολύ άνετες όμως.

Τώρα αν είναι να μιλήσουμε για πολυθρόνες και άνεση....και όχι για καρέκλες γραφείου.....

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα, θα έλεγα σε σημείο ώστε το οικονομικό να μην παίζει κρίσιμο ρόλο. Είναι με σειρά προτεραιότητας η λίστα που προτείνεις; Υπάρχουν στην Ελλάδα για δοκιμή;

1) Stealcase Leap
2) Herman Miller Aeron

ρε συ teddy...μπατζετ βιντεοπροβολεα μας εβγαλες..!!!:afro:
στο κατοσταρικο παιζουμε-δεν παιρνει για παραπανω..

Για μένα ναι. Για δοκιμή μπορει να μην βρεις την συγκεκριμένη που ψάχνεις όμως εδώ.

Προσοχή.......επαναλαμβάνω......για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις........καλή στάση σώματος δεν σημαίνει και ανετη! Η καρέκλα που είναι υπερ-άνετη για 2 ώρες κάνει σοβαρή ζημιά στο σώμα στις 8 ώρες....ενω η καρεκλά πουσε ζορίζει να κάτσεις σωστά είναι άνετη όταν δεν θα πάθεις τενοντίτιδες......Η άνεση θέλει δικό της νήμα

ρε συ teddy...μπατζετ βιντεοπροβολεα μας εβγαλες..!!!:afro:
στο κατοσταρικο παιζουμε-δεν παιρνει για παραπανω..

Το ξερω...δυστυχώς μεχρι τωρα αν βαλω τις καρεκλες του κατοσταρικου που εχω παρει + τις φυσιοθεραπείες......το ξεπέρασα το κοστος + ότι τελικά πήρα και την Vitra και από πάνω.....:HTEHETH63:

Εγώ είμαι όμως ιδιαιτερη περίπτωση.........8 ώρες τη μερα σχέδιο στο autocad και μετα 8 ώρες ταινίες σειρές gaming κτλ........

Καλα ...
ας στιβαζοσουν σε καρεκλες του κατοσταρικου (διακοσαρικου)
και θα εβγαινες βολτα .... καθε μια ωρα ! Στυλακι θα σουν :rolleyes:

Αλλα εχεις εκεινη την θεικη πολυθρονα
που μπορεις να καθισεις και ΕΞΙ ωρες straight.
Kαι εχεις και μια ολοιδια στο εξοχικο ? Η κανω λαθος ?

Το ξερω...δυστυχώς μεχρι τωρα αν βαλω τις καρεκλες του κατοσταρικου που εχω παρει + τις φυσιοθεραπείες......το ξεπέρασα το κοστος + ότι τελικά πήρα και την Vitra και από πάνω.....:HTEHETH63:

Εγώ είμαι όμως ιδιαιτερη περίπτωση.........8 ώρες τη μερα σχέδιο στο autocad και μετα 8 ώρες ταινίες σειρές gaming κτλ........

οχι ρε συ τοσες ωρες..
εγω μιλαω για κανα 2ωρακι καθημερινα.
εσυ εισαι περιπτωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καρέκλα γραφείου

δεν υπαρχει περιπτωση να βιδωθω σερι.

Μην λες ποτε ... "δεν υπαρχει περιπτωση".
ΔΕΝ καθισες σε καρεκλα του διχιλιαρου .....
Αλλο .... αν δεν εχεις να τα σκασεις !
Ξεχωρο θεμα !

Για 2 ωρες το να δώσεις τέτοια χρήματα είναι περιττό φίλε μου...μην μπεις στον κόπο.....πάρε την Markus του ΙΚΕΑ ειναι super.........τα λέω με σιγουριά γιατί εχω και την Markus στο γραφείο. Εγγυημένα πράγματα.

Για 2 ωρες το να δώσεις τέτοια χρήματα είναι περιττό φίλε μου...μην μπεις στον κόπο.....πάρε την Markus του ΙΚΕΑ ειναι super.........τα λέω με σιγουριά γιατί εχω και την Markus στο γραφείο. Εγγυημένα πράγματα.

θα παω μαλλον για την sharkoon.
δεν θελω να δωσω παραπανω χρηματα.