Kαρκίνος

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια άπειρος κόσμος «φεύγει» από είδη καρκίνου? Tραγικό βρε παιδιά. Φαγητό, ακτινοβολίες, τσιγάρο, ήλιος και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο... Mα πραγματικά που έχουμε φτάσει πια?

Έχουμε φτάσει σε ένα μονόδρομο χωρίς επιστροφή κατά βάση και προσπαθούμε να βάλουμε σε αυτόν και όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο κλείνοντας κάθε άλλο παράδρομο που για όποιον λόγο δεν επιλέξαμε "εμείς"...

Kάπως έτσι νομίζω είναι τα πράγματα. Oι «απο πάνω» όποιοι και να είναι αυτοί κανονίζουν τα πράγματα για τις μάζες. Aμάν αυτό το κέρδος! Aυτό τα κάνει όλα... Mάλλον αν κάποια στιγμή μια μεγάλη τραγωδία πλήξει όλη την ανθρωπότητα τότε νομίζω και μόνο έτσι θα αλλάξουν...

Ο καρκίνος σήμερα έχει μπει στη ζωή μας.
Ακριβώς όπως πριν από κάποια χρόνια ο κόσμος πέθαινε από...γρίππη.
Κάποτε το φάρμακο θα διατίθεται μαζικά στον κόσμο, αλλά τότε θα έχει βγει κάποια άλλη ασθένεια...

Ρε ΜΗΤΣ πρωι-πρωι αγορι μου τι θεματα ειναι αυτα;

Μην μας θυμιζεις τετοια ρε γαμωτο...

Από όσο ξέρω ο καρκίνος και οι καρδιοποάθειες είναι οι πρώτες αιτίες θανάτου. Η ανθυγειινή ζωή που κάνουμε είναι ένα μέρος της απάντησης, αλλά και ένα άλλο είναι ότι έχουμε καταφέρει να μειώσουμε δραστικά τους θανάτους από άλλες ασθένειες (ελονοσία, φυματίωση κ.λπ.), οπότε μοιραία αυτές "ανεβαίνουν".

Επίσης, μία σημαντική ερώτηση: υπάρχει θάνατος λόγω γήρατος ή μπαίνει και αυτό στις καρδιοπάθειες;

Επειδή έχασα τον πατέρα μου πριν 3+ μήνες από καρκίνο του προστάτη, τα τελευταία 5 χρόνια που το είχε κ το παλεύαμε, έκατσα κ έψαξα κ διάβασα πολλά πράγματα γύρω από αυτό το θέμα.
Οι οποιεσδήποτε μορφές καρκίνου που μας επηρεάζουν εδώ στην Ελλάδα υπερπολλαπλασιάστηκαν αλλά κ τα κρούσματα τα αμέσως επόμενα χρόνια από το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ.
Τουλάχιστον υπάρχουν κάποια προληπτικά μέτρα που μπορούμε να πάρουμε κ να κάνουμε εξετάσεις 1 φορά τον χρόνο. Οι άντρες πρέπει οπωσδήποτε μετά τα 35 μια φορά τον χρόνο εξέταση του προστάτη. Οι γυναίκες εννοείται εξέταση παπ.
Μακάρι να είμαστε καλά κ όλα τα άλλα έρχονται...

Ωραια κουβεντα ανοιξαμε................

Μπας να το γυρναγαμε σε περιγραφη του ζωδιου να χαλαρωσει?

Re: Απάντηση: Kαρκίνος

Επίσης, μία σημαντική ερώτηση: υπάρχει θάνατος λόγω γήρατος ή μπαίνει και αυτό στις καρδιοπάθειες;

Αλλη μια σημαντική:
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο?

Τι καθόμαστε και λέμε πρωινιάτικα?

Re: Απάντηση: Kαρκίνος

Ωραια κουβεντα ανοιξαμε................

Μπας να το γυρναγαμε σε περιγραφη του ζωδιου να χαλαρωσει?

Καρκίνος: Ο Καρκίνος, ζώδιο του νερού με κυβερνήτη τη Σελήνη, είναι ένα ιδιαίτερα αισθητό ζώδιο που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις και υποφέρει έντονα όταν αυτές οδηγούνται στο τέλος τους. Για τον Καρκίνο ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Δένεται συναισθηματικά με το σύντροφο του είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή κα καταπιέσει προσωπικές ανάγκες του προκειμένου να διατηρήσει τη σχέση του. Τα τραύματα του χωρισμού δεν επουλώνονται εύκολα. Πάντα θα θυμάται και πάντα θα πενθεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kαρκίνος

Καρκίνος: Ο Καρκίνος, ζώδιο του νερού με κυβερνήτη τη Σελήνη, είναι ένα ιδιαίτερα αισθητό ζώδιο που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις και υποφέρει έντονα όταν αυτές οδηγούνται στο τέλος τους. Για τον Καρκίνο ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Δένεται συναισθηματικά με το σύντροφο του είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή κα καταπιέσει προσωπικές ανάγκες του προκειμένου να διατηρήσει τη σχέση του. Τα τραύματα του χωρισμού δεν επουλώνονται εύκολα. Πάντα θα θυμάται και πάντα θα πενθεί.

Way to go Alex.....:guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kαρκίνος

Μην παίρνεις κι όρκο για αυτό....:flipout:

Δυστυχώς εγώ έχω χάσει αρκετά αγαπημένα άτομα από καρκίνο και θα προτιμούσα να μη συζητήσω πάνω σε αυτό το θέμα.

Εγώ όταν συζητάω για τον πατέρα μου ακόμα κ τώρα, τον θυμάμαι ευχάριστα κ μου κάνει καλό. Άλλωστε κ αυτός έτσι θα ήθελε να τον θυμάμαι.
Ο καρκίνος είναι το νο.1 αυτήν την στιγμή πρόβλημα στην υγεία των Ελλήνων. Αν κοιτάξετε γύρω σας θα δείτε σίγουρα κάποιον που είχε ή έχει...
Ούτε όλα τα λεφτά του κόσμου δεν βοηθούν...
Μόνο με την έρευνα κ το πείσμα των επιστημόνων μπορεί κάτι να γίνει...να βρεθεί κάποιο εμβόλιο, όπως αυτό που βγήκε για την πρόληψη των μικρών κοριτσιών.

Και είμαστε σίγουροι ότι αν βρεθεί εμβόλιο ή κάτι τελός πάντως θα το βγάλουν στην παραγωγή;
Θα αντισταθμιστούν νομίζεις τα έσοδα από κάποιο εμβόλιο ή φάρμακο με τα τωρινά έσοδα τον χημειοθεραπειών και άλλων φαρμάκων...;

πολλες φορες δεν ειναι απαρετητο να πινεις,καπνιζεις κτλ απλα η πολυ στεναχωρια φτανει :grandpa:

τωρα για τα λεφτα και τα υπολοιπα ειναι πολυ μεγαλο το θεμα και θελει πολυ συζητηση και δεν θελω να τα λεμε ετσι χυμα ;)

Απάντηση: Re: Kαρκίνος

Και είμαστε σίγουροι ότι αν βρεθεί εμβόλιο ή κάτι τελός πάντως θα το βγάλουν στην παραγωγή;
Θα αντισταθμιστούν νομίζεις τα έσοδα από κάποιο εμβόλιο ή φάρμακο με τα τωρινά έσοδα τον χημειοθεραπειών και άλλων φαρμάκων...;

Η Ιταλική κυβέρνηση δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του εμβολίου στην Ιταλία, νομίζω μέσα στο μήνα που διανύουμε, θα εμβολιάζονται ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ τα κορίτσια ηλικίας 11-12 ετών.
Η προβλεπόμενη δαπάνη που θα βαρύνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ιταλίας ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Δεν είναι αυτό μια αρχή?