Kαρκίνος

Βρε παιδια τι να λεμε. Ξερω μια οικογενεια η οποια εχει 2 κοριτσια. Το 1 ειναι 25 και το αλλο 27. Και τα 2 εχουνε καρκινο. Το 2 λενε οτι το ξεπερασε αλλα το 1 μαλον δεν την παλευει. Ειναι στο νοσοκομειο απο τον Σεπτεμβριο. Φανταστειτε τι φρικη εχουνε φαει οι ανθρωποι.

πολλες φορες δεν ειναι απαρετητο να πινεις,καπνιζεις κτλ απλα η πολυ στεναχωρια φτανει :grandpa:

τωρα για τα λεφτα και τα υπολοιπα ειναι πολυ μεγαλο το θεμα και θελει πολυ συζητηση και δεν θελω να τα λεμε ετσι χυμα ;)

....και όχι μόνο, σημαντικό ρόλο παίζει και η περιοχή που ζείς.
Σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Μέγκα για την ΔΕΗ στην Κοζάνη, αναφέρθηκε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας από Καρκίνο έχουν αυξηθεί πολύ στην περιοχή.

Στο Δαφνούδι Σερρών τα τελευταία 10 χρόνια έχουν χαθεί 35 άνθρωποι από καρκίνο.
Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι, δεν είναι κάτι που άκουσα κάπου.
Λένε ότι ο Στρυμώνας μολύνει πάρα πολύ την περιοχή.

Ποιος ξέρει τι του ρίχνουνε μέσα εκεί, πιο πάνω από τα σύνορά μας...

Re: Απάντηση: Re: Kαρκίνος

Η Ιταλική κυβέρνηση δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του εμβολίου στην Ιταλία, νομίζω μέσα στο μήνα που διανύουμε, θα εμβολιάζονται ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ τα κορίτσια ηλικίας 11-12 ετών.
Η προβλεπόμενη δαπάνη που θα βαρύνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ιταλίας ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Δεν είναι αυτό μια αρχή?

Άννα, σίγουρα είναι μια αρχή αλλά πάλι μιλάμε για εμβόλιο το οποιό δεν ξέρω κατά πόσο κάνει αυτά που υπόσχεται. Μακάρι όμως να είναι έτσι.
Εγώ λέω πάντως τι θα κάνανε σε περίπτωση που υπήρχε πραγματική θεραπεία. Θα την διαδίδανε άραγε;

Στο Δαφνούδι Σερρών τα τελευταία 10 χρόνια έχουν χαθεί 35 άνθρωποι από καρκίνο.
Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι, δεν είναι κάτι που άκουσα κάπου.
Λένε ότι ο Στρυμώνας μολύνει πάρα πολύ την περιοχή.

Ποιος ξέρει τι του ρίχνουνε μέσα εκεί, πιο πάνω από τα σύνορά μας...

Στέργιο επειδή η αδελφή μου είναι γιατρός στο Μεταξά και στην Δημόσια Υγεία και τους ενημερώνουν συνέχεια,ο καρκίνος στην Βόρειο Ελλάδα αυξήθηκε ραγδαία μετά τον Βομβαρδισμό της Σερβίας.
Το απεμπλουτισμένο ουράνιο που αρνείται η αμερική υφίστατο και μάλιστα δημιούργησε μορφές καρκίνου παράδοξες..
Παράδειγμα η λευχαιμία που συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε νεαρές ηλικίες,σαρώνει τώρα τους ηλικιωμένους της Μακεδονίας !
Μας έχουν γεμίσει με "δώρα" στην περιοχή..:rifle:

Όντως το θεματάκι τελικά είναι αρκετά έως πολύ μαύρο. Bέβαια είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει και πολύ μάλιστα στην καθημερινή ζωή της ανθρωπότητας. Nόμίζω ότι η πραγματική λύση θα ήταν όχι τα εμβόλια μετά τη νόσο αλλά η πρόληψη από αυτούς που τα προϊόντα τους δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Aλλά τί να λέω τώρα...