Κάρτα αντί για "σκληρό" δίσκο!

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

τιμές???

Edit:
How much will the ioDrive™ cost?
Fusion-io is targeting a retail price of approximately $30 per Gigabyte for the ioDrive™.

80 * 30 = 2,400 δολάρια!!! Εγώ λέω να αγοράσω έναν κλασσικό HDD. :p

Last edited:
How much will the ioDrive™ cost?

Fusion-io is targeting a retail price of approximately $30 per Gigabyte for the ioDrive™.

Απάντηση: Re: Κάρτα αντί για "σκληρό" δίσκο!

τιμές???

Edit:

80 * 30 = 2,400 δολάρια!!! Εγώ λέω να αγοράσω έναν κλασσικό HDD. :p

Όπως (σχεδόν) όλα τα νέα καλούδια, στην αρχή θα είναι σίγουρα ακριβά (δες τι γινόταν με τους PJ πριν 2-3 χρόνια) τέτοια εποχή σε έναν χρόνο ελπίζω να ξανακάνουμε αυτήν τη συζήτηση για τις τιμές.....-bye-

Αφού άργησες. Αν είχες κάνει post πιο γρήγορα, δεν θα είχα κάτσει να το ψάξω μόνος μου. :p

30/gb όταν οι HDD είναι 0.3/gb??? Δεν νομίζω να γίνει κάτι σε 1 χρόνο.

σαφώς και δεν θα γίνει κάτι σε ένα χρόνο. Αυτές οι λύσεις απευθύνονται σε enterprise servers όπου η ταχύτητα και η αξιοπιστία έχουν τον πρώτο λόγο. Σίγουρα, όσο και αν θέλουν να το χαρακτηρίζουν πρωτοποριακό , η λύση PCI-E δεν εξυπηρετεί σε επίπεδο servers ,μιάς και δεν είναι ούτε hotplug, ούτε εύκολο στην εγκατάσταση. Γενικά η κάρτα έχει μια κρίση προσωπικότητας...

όταν είμαστε πολύ κοντά στους SSD σκληρούς , δεν έχει νόημα να μιλάμε για άλλα υποκατάστατα ...
READ 100Mbits
Write 80Mbits

1000 ευρώ ο 16giga ... ( θα έχουμε καλύτερες τιμές με το νέο έτος , εως και 300 ευρώ ο 32άρης ... )

ΥΓ pci-e 4x δεν έχω δει , εσείς; ούτε σε servers ...

Last edited:
Και την κάρτα γραφικών που την βάζεις;

Δλδ θα θυσιάσω την κάρτα γραφικών για να έχω σκληρό;

Μάνο , το ξέρω ότι μπαίνουν και εκεί , το θέμα είναι όμως ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ pci-e 4x πουθενά ! εννοείται με το μικρό slot όπως ακριβώς το δείχνει το προϊόν επάνω ...