Κάρτα γραφικών για gaming.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,393
Εχω καιρό να ασχοληθώ και έχω χάσει την μπάλα.

Η κάρτα που έχω τώρα είναι η NVIDIA 7950gt extreme edition.

Δυστυχώς αδυνατεί να σπρώξει τα νεα παιχνίδια.

Πάντα αγόραζα NVIDIA αλλά με τις τιμές που βλέπω πλέων νομίζω πως η καλλίτερη επιλογή είναι αυτή.

Καταρχήν αποφασίζεις αν θες Nvidia ή ΑΤΙ (υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις αλλά και ''optimization'' σε διαφορα games ανά εταιρία).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένε 1-2 εβδομάδες ακόμη για τις νέες ΑΤΙ 5850-5870 καθώς μάλλον θα λένε ενώ παράλληλα η άφιξη τους θα ρίξει τις τιμές στα παλιά μοντέλα και μάλλον και σε αυτά της NVidia.

Αν η 7950GT δεν σε ικανοποιεί τότε μια 4890 με 1GB είναι πράγματι μονόδρομος. Είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή σε λόγο απόδοση/τιμή. Η nvidia έχει χάσει λίγο τη μπάλα τελευταία. Κρίμα, και ήμουν και φαν... :mad:

Η σειρά 5800 της ΑΤΙ μάλλον θα αργήσει, οι πρώτες κάρτες κυκλοφορούν ΑΠΟ μέσα οκτώβρη απ' ότι λένε. Αν δε βιάζεσαι...

Last edited:
Πάρε μια ΑΤΙ4870 με 135
Παίζει τα πάντα
Αυτη,η ati 4890 και η nvidia 275 (σε λιγο πιο ακριβη) ειναι best value.Παντως οι νεες ati 5850,5870 βγαινουν Αμερικη 23 σεπτεμβριου-σε μας μεσα οκτωβριου.Γνωμη μου ειναι περιμενε λιγο.

Re: Απάντηση: Κάρτα γραφικών για gaming.

Να πάρω ένα PS3 και να ξεμπερδεύω?

Πως πάει απο θόρυβο?

Αν κάνει φασαρία ούτε να το βλέπω.

Κάνει φασαρία. Εγώ δεν θα το άντεχα με τίποτα.

4870 ή 4890αν θες κάτι άμεσα.Παντως με την 4870 που εχώ προς το παρόν παιζει τα πάντα σε υψηλες αναλυσεις απροβλημάτιστα και δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβη.Λίγο καλύτερη η nvidia 275 αλλά προσωπικά τα τελευταία χρονια προτιμώ τις ΑΤΙ...

Να πάρω ένα PS3 και να ξεμπερδεύω?

Πως πάει απο θόρυβο?

Αν κάνει φασαρία ούτε να το βλέπω.

αυτό θα σου έλεγα όταν διάβασα το πρώτο σου post -bye-

gaming στο pc = απάτη

Διαβάζω σε ξένα forum πως το ps3 μέχρι την έκδοση firmware 1.8 ήταν αθόρυβο και με την αναβάθμιση κάνει σαν αεροπλάνο.

Για βοηθάτε γιατί με βλέπω για αγορά απο βδομάδα.

Το slim δεν μου γεμίζει το μάτι.

οταν λεμε πως κανει φασαρια: πρεπει να ειναι απολυτη ησυχια για να το ακουσεις και δεν ακουγεται τοσο πολυ οσο νομιζεις.

οτιδηποτε εχει ανεμιστηρα ακουγεται ώς και η αντλια της υδροψυξης ακουγεται στην απολυτη ηρεμια!

Last edited:
τοτε γιατι θες την γνωμη μας? Θα κοιμασαι με το ps3 ανοιχτο; γιατι μονο τοτε θα μπορεσεις να το ακουσεις,εμενα παντως δεν με ενοχλει φυσιολογικο ειναι να κανει καποιο θορυβο θα επρεπε να ακουσεις κανα xbox που κανει σαν αεροδρομιο για να καταλαβεις τι ειναι ενοχλητικο και τι δεν ειναι.Παντως για να το ακουσεις στην μεση μιας ταινιας ειναι μαλλον αδυνατο αλλα εσυ μπορει και να τα καταφερεις!

Last edited:

Το slim δεν μου γεμίζει το μάτι.
Δλδ σκεφτεσαι να παρεις το παλιο, γομαρι, πιο ακριβο, που κανει σαν αεροπλανο, καιει τα κερατα του και δεν βγαζει bitstream επειδη το καινουργιο ''δεν σου γεμιζει το ματι'';

I rest my case.

Αποφασισε τι θες καταρχην (γιατι απο vga πηγαμε σε κονσολα).

Τα πραγματα ειναι απλα:

Αν πας σε vga περιμενε τις 58ΧΧ.

Αν πας σε κονσολα και θες bluray player πας στο ps3 slim.

Αν θες κονσολα μονο για games και με φθηνα παιχνιδια... τσεκαρεις και το xbox 360.

Αλλιως ''keep posting'' tm :p