Καρτα γραφικων για HTPC/Games

Re: Απάντηση: Καρτα γραφικων για HTPC/Games

Σιγουτα δε θα το αντεξει. Εδω η RX1950 PRo που εχω δεν αντεχε το 500αρι chiftek και εβαλα το toughpower 750

Είναι επειδή είναι ΑΤΙ :grinning-smiley-043

Προχώρα άφοβα το psu σου δεν έχει πρόβλημα. Αν δεις σχετικά bench θα καταλάβεις ότι η 8800 είναι μακράν ότι καλύτερο στα λεφτά της για παιχνίδια

Re: Απάντηση: Καρτα γραφικων για HTPC/Games

Είναι επειδή είναι ΑΤΙ :grinning-smiley-043

Προχώρα άφοβα το psu σου δεν έχει πρόβλημα. Αν δεις σχετικά bench θα καταλάβεις ότι η 8800 είναι μακράν ότι καλύτερο στα λεφτά της για παιχνίδια

Στράτο ευχαριστώ.. Βάζω παραγγελία αμέσως..

Τι στο λύκο 500 Watt για ενα πισάκι ; μονο 2 δισκους εχω και τιποτα αλλο...

Εχω το Fortron Bluestorm 500 , μεχρι στιγμης παίζει αψογα και δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου...

Τελος πάντων η παραγγελία για την 8800GT μπήκε.. Το πολυ πολυ εαν χρειαστεί να αλλαχτει και το τροφοδοτικό (έτσι και αλλιώς τηλεόραση δεν παίρνουμε φέτος, ας παίζουμε FSX :BDGBGDB55:)

αντε καλα εκανες και την παραγγειλες:p

ενδιαφερομαι και εγω για παρτη της.
αμα την βαλεις επανω,για πες........

εχουμε το ιδιο τροφοδοτικο τον οποιο ειναι πολυ καλο

Despite its GPU using a 65 nm process, the GeForce 8800GT still requires an additional PCI Express 6-pin power cable. Nvidia talks, as a matter of fact, about a maximal consumption of 105 W. Finally, some very good news (here again pointed at the high end market, so not really for this card), the two DVI ports support simultaneous HDCP and dual-link (meaning a possible 2560 x 1600 for 30"). This is the first card to boast this feature, others being incapable of the feat. Given the fact HDMI is supported natively, manufacturers may choose to integrate a port, or otherwise, you may have to use an (expensive) DVI to HDMI adapter.

με 105w καταναλωση νομιζω οτι μας παιρνει με το 500αρακι

Last edited:
εχω εναν AMD X2 4200 και μου φαινεται οτι θα εχω botleeneck με την 8800GT στα παιγνιδια.

ετσι με μια γρηγορη ματια που εριξα:chinscratch:

εχω εναν AMD X2 4200 και μου φαινεται οτι θα εχω botleeneck με την 8800GT στα παιγνιδια.

ετσι με μια γρηγορη ματια που εριξα:chinscratch:

Αυτό είδα και εγώ δυστυχώς οπότε με βλέπω στις γιορτές για αναβάθμιση (Mobo/CPU/memory)

Τροφοδοτικό παρήγγειλα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700109

Για τα υπόλοιπα θέλει ψάξιμο..

ηρθε η καρτα και αλλαζεις τροφοδοτικο?

διοτι στο τεστ ειναι με ενα 530w.

εκανα μια ερωτηση καπου και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει για το botleeneck αλλα θα το κοιταξω πιο πολυ
διοτι για αναβαθμιση δεν παω.

Last edited:
ηρθε η καρτα και αλλαζεις τροφοδοτικο?

διοτι στο τεστ ειναι με ενα 530w.

εκανα μια ερωτηση καπου και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει για το botleeneck αλλα θα το κοιταξω πιο πολυ
διοτι για αναβαθμιση δεν παω.

Οχι η κάρτα θα καθυστερήσει μια εβδομάδα περίπου ...

Απλά το Forton θα το χώσω σε ενα HTPC που ετοιμάζω .. Λεω εαν κανω αναβάθμιση να φτιάξω ενα PCάκι για το σαλόνι με τα περισσευούμενα.. Για 720p που ειμαι τώρα δεν θέλω κατι ιδιαίτερο.. (μεχρι να πάρουμε την Pioneer 50άρα. :flipout:)

κανενα συγχρονο παιχνιδι δεν κολλαει λογω τηs cpu.με οποιοδηποτε dual core ειστε ενταξει.μην τρεχετε για αναβαθμησειs τσαμπα.εκτοs και την θελετε για αλλεσ εφαρμογεs.τα παιχνιδια επηρεαζονται απο την cpu μονο σε αναλυσειs απο 800x600 και κατω

επειδη την 8800gt δεν την βλεπω να ερχεται μεχρι τελος του μηνος
καλο θα ηταν να περιμενουμε και την ATI HD3870

http://www.sapphiretech.com/gc/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3

εγώ ακύρωσα την παραγγελία και θα πάω μετά τις γιορτές..
Εχει αρχίσει να τσιμπάει και λίγο λόγω αυξημένης ζήτησης ...