Κάρτα γραφικών για laptop

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Θα είμαι σύντομος. Μία φίλη μου θέλει να αγοράσει laptop.Έχω την παρακάτω απορία,ποιά κάρτα γραφικών να της προτείνω? Βρίσκω υλοποιήσεις της Turbo -X από το Πλαίσιο με κάρτες γραφικών πχ ati 2400, nvidia 8400,nvidia 8600.Τα χρήματα που θέλει να δώσει είναι Max 1000 ευρώπουλα και δεν θα το ζορίζει. Το μόνο που θέλει είναι αν παίζει κανένα wow! Μπορείτε να με βοηθήσετε τί να της προτείνω μην εκτεθώ? Σαν laptop Της πρότεινα αυτό:
www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1076981

Καλύτερες κάρτες είναι οι 8600-2600 μετά πιο κάτω 8400-2400.Στο χιλιάρικο σίγουρα βρίσκεις επώνυμο laptop με την 2600 επάνω.Ψάξε.

εχω turbox εδω και ένα έτος. Κανενα πρόβλημα ουτε ζέστενεται ουτε τίποτα.
Τον διάλεξα γιατι δεν εβλεπα καμμια αλλη υλοποίηση με dvi εξοδο ανεξαρτητη καρτα γραφικών και να μπορω να τον χεριάσω (μνημη CPU κα) σε λογικη τιμή.

Kι εγω TURBO X εχω γυρω στους 6 μηνες και δεν εχω καποιο προβλημα, αλλα αν θες να εισαι εξασφαλισμενος μπορεις οταν το αγορασεις να πληρωσεις 150 ευρω επιπλεον και να εχεις 3ετη εγγυηση.

αν και είμαι fun της toshiba, δυστυχώς στις 15'' ΔΕΝ έχει HDMI ...οπότε από τις παραπάνω 4 προτάσεις του Ευάγγελου μπορείς να πάρεις 1 από τις 2 πρώτες...siemens πήρε κολλητός που το δουλεύει επαγγελματικά όλη μέρα και είναι πολύ ευχαριστημένος...
αν και χωρίς πραγματικό λόγο, turbo X δεν θα αγόραζα με τίποτα...