Κάρτα Γραφικών?

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,944
Clermont-Ferrand, France
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις φίλε μου? Να αλλάξεις την Radeon Rx550 που έχει με άλλη? Εάν ναι, τι θέλεις να κάνει η καινούργια κάρτα και πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις? Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αρκετά παλιό και αδύναμο για σημερινό gaming. Το έχεις ήδη ή θα το πάρεις?

• Like
Reactions: arafat

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,706
Θεσσαλονίκη
Αν δε μπορείς να φτάσεις τα 180 που χρειάζονται για μια RTX 3050 6GB θα πρότεινα να ψάξεις για κάποια αντίστοιχη μεταχειρισμένη. Σήμερα δε θα αγόραζα κάτι μικρότερο ή παλαιότερο από την 3050

arafat

New member
22 February 2024
21
Αν δε μπορείς να φτάσεις τα 180 που χρειάζονται για μια RTX 3050 6GB θα πρότεινα να ψάξεις για κάποια αντίστοιχη μεταχειρισμένη. Σήμερα δε θα αγόραζα κάτι μικρότερο ή παλαιότερο από την 3050

MSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα Γραφικών αυτή είναι για ξέρω ?​

Chris_mar

Established Member
26 December 2020
231

MSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα Γραφικών αυτή είναι για ξέρω ?​

Καλο θα ηταν να αναφερεις τι παιχνιδια θελεις να παιζεις σε τι αναλυση και ποσα fps θες να πιανεις.

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,706
Θεσσαλονίκη
Ναι. Τέτοια κάρτα. Βασικά η αλήθεια είναι ότι με το δεδομένο επεξεργαστή φαίνεται να υπάρχει ένα οριακό bottleneck 5%. Δηλαδή ο επεξεργαστής θα πηγαίνει λίγο πίσω τις επιδόσεις στα παιχνίδια. Η κάρτα δε θα αποδίδει τα μέγιστα τρόπος του λέγειν. η 1650 φαίνεται πιο ταιριαστή με τον υπολογιστή αλλά και πάλι προσωπικά θα πήγαινα στην 3050. Η 1650 είναι παλιά...

arafat

New member
22 February 2024
21
Ναι. Τέτοια κάρτα. Βασικά η αλήθεια είναι ότι με το δεδομένο επεξεργαστή φαίνεται να υπάρχει ένα οριακό bottleneck 5%. Δηλαδή ο επεξεργαστής θα πηγαίνει λίγο πίσω τις επιδόσεις στα παιχνίδια. Η κάρτα δε θα αποδίδει τα μέγιστα τρόπος του λέγειν. η 1650 φαίνεται πιο ταιριαστή με τον υπολογιστή αλλά και πάλι προσωπικά θα πήγαινα στην 3050. Η 1650 είναι παλιά...
Δεν έχω τόσα χρήματα 💰 φίλε μου για κάρτα γραφικών ποια θα μου πρώτηνες??