- 22 February 2024
- 21
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος ψάχνω μια κάρτα γραφικών για αυτό το pc ---- https://shopflix.gr/p/SF-14002016/g...b-ddr4-512gb-ssd-radeon-rx-550-no-os-13976538 ευχαριστώ πολύ
Για παίζω μερικά παιχνίδια που δεν μπορώ ...Για να κάνεις τι φίλε μου? Τι θέλεις να τρέξει?
Αν δε μπορείς να φτάσεις τα 180 που χρειάζονται για μια RTX 3050 6GB θα πρότεινα να ψάξεις για κάποια αντίστοιχη μεταχειρισμένη. Σήμερα δε θα αγόραζα κάτι μικρότερο ή παλαιότερο από την 3050
Καλο θα ηταν να αναφερεις τι παιχνιδια θελεις να παιζεις σε τι αναλυση και ποσα fps θες να πιανεις.MSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα Γραφικών αυτή είναι για ξέρω ?
Δεν έχω τόσα χρήματαΝαι. Τέτοια κάρτα. Βασικά η αλήθεια είναι ότι με το δεδομένο επεξεργαστή φαίνεται να υπάρχει ένα οριακό bottleneck 5%. Δηλαδή ο επεξεργαστής θα πηγαίνει λίγο πίσω τις επιδόσεις στα παιχνίδια. Η κάρτα δε θα αποδίδει τα μέγιστα τρόπος του λέγειν. η 1650 φαίνεται πιο ταιριαστή με τον υπολογιστή αλλά και πάλι προσωπικά θα πήγαινα στην 3050. Η 1650 είναι παλιά...
Fps 30-60Καλο θα ηταν να αναφερεις τι παιχνιδια θελεις να παιζεις σε τι αναλυση και ποσα fps θες να πιανεις.