Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Χμμμ... υπάρχει τέτοια επιλογή μέσα στο BIOS;

Την onboard πάντως την έχω απενεργοποιήσει από τα Windows. Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να έχει σχέση με την onboard αφού κανένα σήμα είτε αναλογικό είτε ψηφιακό φεύγει προς τον AV από αυτήν.

Επιλογή υπάρχει πάντα, συνήθως είναι στο υπομενού Integrated Peripherals του BIOS.

Αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος να την απενεργοποιήσεις. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δημιουργεί πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τίποτα ταινία ολόκληρη δεν μπορώ να δω με τίποτα . Μετά απο κανά 20 λεπτο τσούπ κολάει το pdvd σαν να μπαίνει σε loop και αν το αφήσω λίγο μετά βγάζει μπλέ οθόνη . Μερικές φορές βγάζει και μπλε οθόνη χωρίς να κολάει και να πέφτει σε loop .ΚΛΑΨ.:bigcry::bigcry::bigcry:

Μήπως απλά έχεις την κάρτα γραφικών σου σε clone αντί για single mode? Μερικές φορές δημιουργούνται έτσι τέτοια προβλήματα με το PDVD.

Μήπως απλά έχεις την κάρτα γραφικών σου σε clone αντί για single mode? Μερικές φορές δημιουργούνται έτσι τέτοια προβλήματα με το PDVD.

Οχι στο nvidia control panel εκεί που ρυθμίζεις το πόσες οθόνες θα εχεις το εχω το single.:ADFAD2:

Τελικά λέει ή όχι η συγκεκριμένη κάρτα? έχω διαβάσει 3 φορές όλο το thread και κάποιοι έχουν προβλήματα ενώ κάποιοι αναφέρουν πως είναι σούπερ.....εδώ και ένα χρόνο είμαι κάτοχος της X-fi fatality και σκεφτόμουν να πάρω την asus , χρησιμοποιώ όμως αναλογική σύνδεση (Creative Gigaworks S750) και διάβασα κάπου στο thread οτι δεν λέει και τόσα αν παίζεις αναλογικά....

HELP!!!

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Το θέμα είναι τι κάνω με τους drivers ? .Δεν μπορώ άλλες μπλέ οθόνες. Μου την σπάει που δεν μπορώ να δω ταινία ολόκληρη,
Μιχάλη εσύ γιατί έβγαλες τους νέους drivers τι σου έκανε? γιατί κάτι είχες γράψει για κάποια θεματάκια με τους νέους.

Η beta μείωσε σε κάποιο βαθμό την ένταση του ήχου από την SPDIF. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα BSOD να τα έχεις από την Xonar.

Τελικά λέει ή όχι η συγκεκριμένη κάρτα? έχω διαβάσει 3 φορές όλο το thread και κάποιοι έχουν προβλήματα ενώ κάποιοι αναφέρουν πως είναι σούπερ.....εδώ και ένα χρόνο είμαι κάτοχος της X-fi fatality και σκεφτόμουν να πάρω την asus , χρησιμοποιώ όμως αναλογική σύνδεση (Creative Gigaworks S750) και διάβασα κάπου στο thread οτι δεν λέει και τόσα αν παίζεις αναλογικά....

HELP!!!

Η κάρτα παίζει μια χαρά και από ηχητικής πλευράς είναι κατά γενική ομολογία όλων πράγματι σούπερ. Τώρα αν παρουσιάστηκαν κάποια θεματάκια σε μάς δεν σημαίνει πως ευθύνεται αποκλειστικά η κάρτα. Εντυπώσεις καταγράφουμε πρός το παρόν και δεν έχουμε καταλήξει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Επιλογή υπάρχει πάντα, συνήθως είναι στο υπομενού Integrated Peripherals του BIOS.

Αλλά συνήθως δεν υπάρχει λόγος να την απενεργοποιήσεις. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δημιουργεί πρόβλημα.

Θένκς Τζίμυ.

τελικα ειναι καλυτερη απο την meridian; εχει καλυτερη ψιφιακοαναλογικη μετατροπη;

Η beta μείωσε σε κάποιο βαθμό την ένταση του ήχου από την SPDIF. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα BSOD να τα έχεις από την Xonar.

Γειά mike όπως έγραψα και πιο πάνω απο χθες το απόγευμα εχω μουρλαθεί στα bsod χωρίς λόγο και μην έχοντας κάνει τίποτα απολύτως . Ούτε απο software η hardware , ψαχνόμουν και στο site της asus και είδα στο εκεί forum των τύπων οτι πολλοί εχουν bsod μετά την εγκατάσταση της κάρτας.
Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι απο την κάρτα γιατί όπως εχω γράψει εχω προιστορία με bsod απο παλιά με τα vista μέχρι να μου πουν απο πλαίσιο μεριά οτι πρέπει να εχεις το auto update off για να γλυτώσεις.Αυτό είναι το σπαστικό με τα vista και ιδίως τα 64 που έχω εγω.

τελικα ειναι καλυτερη απο την meridian; εχει καλυτερη ψιφιακοαναλογικη μετατροπη;

Δεν μπορώ να σου πω για την meridian γιατί δεν την εχω και δεν την εχω ακούσει .Πολλοί πάντως εδω λένε οτι είναι κορυφαία. Τώρα για την xplosion μπορώ να στο πω σίγουρα η asus είναι καλύτερη. Που θα βρείς όμως meridian?Απόσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά.

HELP!!!

Να το απλοποιησω; Αν εχεις vista παρτη. Aν εχεις xp και τη θες για παιχνιδια κυριως αστη καλυτερα.

Στην ποιοτητα ηχου προσωπικη μου εντυπωση ειναι οτι ειναι σε αλλη κατηγορια απο οτι ολες οι x-fi. Εχω και την xtrememusic και την elite pro. Οχι καλυτερη - αλλη κατηγορια.

Να το απλοποιησω; Αν εχεις vista παρτη. Aν εχεις xp και τη θες για παιχνιδια κυριως αστη καλυτερα.

Στην ποιοτητα ηχου προσωπικη μου εντυπωση ειναι οτι ειναι σε αλλη κατηγορια απο οτι ολες οι x-fi. Εχω και την xtrememusic και την elite pro. Οχι καλυτερη - αλλη κατηγορια.

Τι σημαινει ''οχι καλυτερη αλλα αλλη'' κατηγορια οσο αφορα την ποιοτητα ηχου ? Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης ?

έχω vista ultimatex64 και δεν με ενδιαφέρει να ακούω τόσο μουσική όσο να παίζω ταινίες , κυρίως hd

Πάντως στην έκδοση beta των drivers για XP προστίθεται EAX 5.0. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι ειδικός επί των παιχνιδιών (δεν παίζω) αλλά είναι ένα θετικό για τους gamers.

Εγω είμαι στα πρόθυρα εγκαφαλικού :bigcry:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ. Κολάει το pdvd και βγάζει μπλέ οθόνη η κάνει μόνο του το pc restart .Εβγαλα το καρτάκι της μητρικής ένα μικρό μπας και αλλά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον οτι και αυτό είναι μάλον pciex γιατί ´βλέπω να εχει τα ίδια πόδια.ΚΛΑΨ:bigcry::bigcry::bigcry:

Τι σημαινει ''οχι καλυτερη αλλα αλλη'' κατηγορια οσο αφορα την ποιοτητα ηχου ? Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης ?

Εννοω δεν συγκρινεται. Συγκρινεται με αλλες καρτες οπως οι EMU, η Audiotrak και αλλες. Ειναι μια κατηγορια πανω.

Και κατι αλλο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρωγεστε να παρετε να μην παρετε. Να παρετε αυτην να παρετε την αλλη... Αμα σας τρωει τοσο πολυ παρτε την και εχετε μια βδομαδα αν δεν σας αρεσει να τη γυρισετε no questions asked. Παντως ειναι ασφαλης αγορα.

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Εγω είμαι στα πρόθυρα εγκαφαλικού :bigcry:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ. Κολάει το pdvd και βγάζει μπλέ οθόνη η κάνει μόνο του το pc restart .Εβγαλα το καρτάκι της μητρικής ένα μικρό μπας και αλλά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον οτι και αυτό είναι μάλον pciex γιατί ´βλέπω να εχει τα ίδια πόδια.ΚΛΑΨ:bigcry::bigcry::bigcry:

Βγάλε βρέ φίλε την κάρτα να δείς αν κατ' αρχήν φταίει αυτή.

Βγάλε βρέ φίλε την κάρτα να δείς αν κατ' αρχήν φταίει αυτή.

Καλά μην τρελαθούμε τελείως δεν μπορεί να φταίει η κάρτα για ολο αυτό το μπάχαλο :HTEHETH63:

Να έχει κάποια θέματα ναι αλλά οχι και αυτό το χάλι.Εβγαλα την μικρή όπως είπα και σταμάτησαν τα bsod .Αλλά εκεί που παίζει το pdvd σταματάει και κάνει μόνο του το pc restart .Απεγκατέστησα το pdvd και το επανεγκατέστησα του πέρασα πάλι το patch και θα δω τι κάνει.Αν κάνει πάλι τα ίδια θα το σπάσω το ρημάδι να ησυχάσω.