κάρτα ήχου usb Zalman

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Καθώς πούλησα το pc μου κ το αντικατέστησα με Mac, η εξωτερική κάρτα ήχου 5,1 που είχα δεν μου είναι απαραίτητη, οπότε κ αποφάσισα να την πουλήσω.

Πρόκειται για περίφημη κάρτα ήχου, με εξαιρετική κατασκευή, πάρα πολύ μικρή (80 (W) x 15 (H) x 108 (D) mm), συνδέεται με usb θύρα με τον υπολογιστή μας, έχει 5.1 αναλογικές εξόδους σε μορφή 'καρφιών' (jacks), ενώ το καλύτερο είναι ότι έχει έξοδο ψηφιακή, οπτική κ coaxial !
Την ένταση των αναλογικών καναλιών την ρυθμίζουμε ανεξάρτητα με 3 ρυθμιστικά πάνω στην κάρτα.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά στο :
http://www.zalman.co.kr/
είναι το μοντέλο ZM-RSSC

Τιμή : 50 ευρώ. :firstprize:

zm_rssc_c_p.jpg

zm_rssc_y_p.jpg

ενδιαφερομαι για αμεση αγορα της καρτας.θελω μερικες διευκρινησεις..
απο την οπτικη βγαζει 5.1 ή 7.1 κανονικα γιατι αυτη που εχω (on board)την οποια εχω συνδεσει αναλογικα minijack se rca και στην ιδια εξοδο που ειναι για center kai subwoofer τελικα στο sub δεν παει σημα.Θελω να την συνδεσω με 2600.Εσυ που την ειχες και τι σημα επερνες;συγνωμη αν σε ζαλισα..

ενδιαφερομαι για αμεση αγορα της καρτας.θελω μερικες διευκρινησεις..
απο την οπτικη βγαζει 5.1 ή 7.1 κανονικα γιατι αυτη που εχω (on board)την οποια εχω συνδεσει αναλογικα minijack se rca και στην ιδια εξοδο που ειναι για center kai subwoofer τελικα στο sub δεν παει σημα.Θελω να την συνδεσω με 2600.Εσυ που την ειχες και τι σημα επερνες;συγνωμη αν σε ζαλισα..
Σύμφωνα κ με το επίσημο site λέει :
1 Digital Port (Both Optical & Coaxial, capable of outputting 5.1 channels)
Εγώ την είχα συνδεδεμένη αναλογικά με ηχεία 5,1 creative στο pc.

σε ευχαριστω,θα το ψαξω λιγο γιατι δεν θελω να μπλεξω με τοσα καλωδια και θα σε ενημερωσω το συντομοτερο..
:grinning-smiley-043

σε ευχαριστω,θα το ψαξω λιγο γιατι δεν θελω να μπλεξω με τοσα καλωδια και θα σε ενημερωσω το συντομοτερο..
:grinning-smiley-043
Αφού είσαι πειραιώτης από ότι βλέπω, θες να στην δώσω να την δοκιμάσεις κ αν σου κάνει την κρατάς ?
Πρέπει να δουλεύει κανονικά με την ψηφιακή έξοδο αφού το λέει στο site τους πάντως.

Last edited:
καλησπερα!Η καρτα μπορει να συνδεθει με mini mac?(εχω την πρωτη εκδοση που εχει μονο stereo output se minijack)

Απάντηση: Re: κάρτα ήχου usb Zalman

καλησπερα!Η καρτα μπορει να συνδεθει με mini mac?(εχω την πρωτη εκδοση που εχει μονο stereo output se minijack)
Καλησπέρα φίλε μου. Κ εγώ mini Mac έχω κ όχι η κάρτα είναι μόνο για συστήματα με Windows.