Καταγωγη : Eλληνικη

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,104
Εκεί ψηλά.....
Η καθαρότητα της φυλής...

Η άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.

Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να... ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.

«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

in.gr

Ετσι του είπαν να πεί, έτσι λέει, φίλε Ναθ ...

Γιατί εμένα (που είμαι καχύποπτος) μου φαίνεται οτι ο εν λόγω κύριος είναι κατευθυνόμενος ....

Ετσι του είπαν να πεί, έτσι λέει, φίλε Ναθ ...

Γιατί εμένα (που είμαι καχύποπτος) μου φαίνεται οτι ο εν λόγω κύριος είναι κατευθυνόμενος ....

Φίλιππε, λίγα λες-bye-
Ας κοιτάξουν την καθαρότητα της δικής τους φυλής!!

Kαλά....ότι νά 'ναι!!
Δεν είναι να παίρνει κανείς σοβαρά τα λόγια ενός-δυο-πέντε δημοσιογράφων που θέλουν να κάνουν εντύπωση και να ανεβάσουν τις πωλήσεις εφημερίδων που πάνε κατά διαόλου.
Ξεχνάμε το τί σέρνουμε εμείς στους δικούς μας; Κίτρινος τύπος υπάρχει παντού.

καλά αυτοί έχουν ξεφύγει
νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνουμε πλέον σημασία.
μάλλον υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση στην Γερμανία όπου από την μία είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, κυρίως η ελιτ τους απ'οτι έχω καταλάβει και από την άλλη οι μάζες που δεν θέλουν. Μάλλον θα νικήσουν οι μάζες, αλλα δυστυχώς δεν βλέπουν ότι το συμφέρον της Γερμανίας είναι να βοηθήσει

το λυπηρό είναι ότι αυτή η εφημερίδα είναι σοβαρή, τουλαχιστον πιο σοβαρή από την Bild. εξίσου πάντως λυπηρό θα είναι να βγούνε μεγαλόστομοι πολιτικοί (βλέπε Πάγκαλος) και να πέσουν τόσο χαμηλά

Επιβεβαιώνω το δημοσίευμα περί μη καθαρότητας της Φυλής. Αποδεικνύεται περίτρανα και από το φωτογραφικό υλικό της ομάδας του Θρασύβουλου...

http://www.thrasivoulos.gr/

Βέβαια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Δήμαρχο, με διαβεβαίωσε ότι το παραπάνω δημοσίευμα είναι ανυπόστατο και ότι ο Δήμος Φυλής είναι ένας πολύ καθαρός Δήμος με τα συνεργεία να δουλεύουν μέρα-νύχτα...

Περισσότερα εδώ:

http://www.dimosfilis.gr/

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Η καθαρότητα της φυλής...

Η άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.

Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να... ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.

«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

in.gr

Νομιζω οτι λεει το προφανες (οτι δηλαδη καθε λαος εχει προσμιξεις απο οσους εχουν περασει κατα καιρους απο τον τοπο).
Το τελευταιο που εχω εγω υπογραμμισει νομιζω οτι λεει πολλα και στο πως κρινει τους δικους του...

Και όμως τα "σπουδαία" χαρακτηριστικά της φυλής μας υπάρχουν αναλλοίωτα εδώ και αιώνες κάτι που αποδεικνύεται και από το παρακάτω κείμενο το οποίο έχει ζωή 2000 ετών και το μετέφερε ο Κ. Καββαθάς στους 4 τροχούς το 1994:

http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id=173&page_id=1185

Θα παραθέσω και δείγμα συγχρόνου Γερμανού ποδοσφαιριστή, του David Odonkor, χαρακτηριστικού της Γερμανικής Φυλής!!!!

Last edited:
Αντικειμενικά δύσκολα μπορεί να υπάρξει φυλετική καθαρότητα μετά από χιλιάδες χρόνια (είναι αδύνατο), για το οποιοδήποτε έθνος. Κατά τη γνώμη μου, τα περι φυλεκτικής καθαρότητας εθνών είναι τεράστιες μπούρδες, τα οποία ανακινούν κάθε τόσο, συνήθως κάποιοι Γερμανοί! Είναι τυχαίο?

Και καποιοι Ελληνες που θα ηθελαν να ειναι Γερμανοι...:bird:

Αντικειμενικά δύσκολα μπορεί να υπάρξει φυλετική καθαρότητα μετά από χιλιάδες χρόνια (είναι αδύνατο), για το οποιοδήποτε έθνος. Κατά τη γνώμη μου, τα περι φυλεκτικής καθαρότητας εθνών είναι τεράστιες μπούρδες, τα οποία ανακινούν κάθε τόσο, συνήθως κάποιοι Γερμανοί! Είναι τυχαίο?

+1000 για το πρώτο, ωστόσο δεν τα ανακινούν κάθε τόσο μόνο Γερμανοί, γενικότερα ακούγονται τέτοια από πολλούς και διάφορους.

Βέβαια το ότι σε λίγα χρόνια το 25% των κατοίκων της Ελλάδας δε θα είναι ούτα κατά μικρό ποσοστό Έλληνες είναι μια άλλη συζήτηση, κι αυτή χωρίς ξεκάθαρο σωστό ή λάθος...

Ότι νά ναι .... μάλιστα λίγο αν διαβάσει κανείς Ιστορία θα δεί ότι όχι μόνο δεν έγιναν σημαντικές προσμείξεις με άλλους λαούς, αλλά ίσως έγιναν οι λιγότερες σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό λαό (και των Νορβηγών περιλαμβανομένων)
Τέσπα, παλιό γνωστό κόλπο:
Προκειμένου να "κοπανήσουμε" (οικονομικά εν προκειμένω) έναν λαό πρέπει πρώτα να τον κάνουμε λιγότερο συμπαθή στην εσωτερική (=γερμανική) κοινή γνώμη! Δεν μπορούν να πούνε ξαφνικά στους γερμανούς πολίτες ότι "θα αφήσουμε τους Έλληνες να καταστραφούνε", πρέπει πρώτα να μας αποδομήσουνε....
Το ίδιο δεν έκανε και ο Φαλμεράϋερ προκειμένου να εναντιώσει τους γερμανούς "ρομαντικούς" στην Ελληνική Επανάσταση? Και εκεί η αλήθεια ήταν ότι η ιδέα της επανάστασης κατακτημένων λαών και η ίδρυση Δημοκρατιών έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο την Οθωμανική αυτοκρατορία αλλά ΚΑΙ τη δικιά τους Αυστροουγγρική..... Η οποία και διαλύθηκε!

Last edited:
Οχι οτι εχει καμμια ιδιαιτερη σημασια, αλλα ο μονος λαος που θα μπορουσε να μιλησει για καθαροτητα αιματος και για αρχαιους προγονους ειναι οι Ιαπωνες. Ολοι οι αλλοι λαοι και δη οι ευρωπαικοι(Γερμανοι Ιταλοι Ισπανοι Ελληνες κτλ)δεχτηκαν τοσες μετακινησεις πληθυσμων στα εδαφη τους, υπεστησαν εισβολες,κατοχες ,που απλα δεν ειναι λογικο να υποστηριζει κανεις, οτι εναι απευθειας απογονος των ανθρωπων που ζουσαν καποτε στα ιδια εδαφη.
Μπορει να ειναι ,αλλα μπορει και να μην ειναι.

Απάντηση: Re: Καταγωγη : Eλληνικη

Βέβαια το ότι σε λίγα χρόνια το 25% των κατοίκων της Ελλάδας δε θα είναι ούτα κατά μικρό ποσοστό Έλληνες είναι μια άλλη συζήτηση, κι αυτή χωρίς ξεκάθαρο σωστό ή λάθος...

Δεν ασχολείται ο big brother με τέτοια επουσιώδη ζητήματα. Δεν υπάρχει χώρος για εθνικότητες και συλλογικότητες με μνήμη στον κόσμο που ονειρεύεται και προσπαθεί να επιβάλλει. Μόνη ανησυχία του είναι να μην μιλάει, να μην σκέφτεται και να γυρνάει τα ''γρανάζια'' χωρίς φασαρίες μέχρι τα 70 του χρόνια....

Πάντως το σύγχρονο γερμανικό κατεστημένο, το'χει παρακάνει πλέον!
Δεν πιστεύω ούτε λεπτό, ότι ΔΕΝ είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά τα άρθρα στον γερμανικό τύπο τώρα τελευταία.
Ξεκινήσανε με το ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες, περάσανε στις συμβουλές να πουλήσουμε τον Παρθενώνα και τα νησιά και τώρα ότι είμαστε "μαϊμούδες"...
Είναι παράξενο....
γιατί εμείς μπορεί να κάνουμε λάθος ότι ο κόσμος θυμάται όσα γίνανε εδώ πριν 2500 χρόνια και για αυτό θα την βγάζουμε πάντα "καθαρή", αλλά και αυτοί κάνουνε τεράστιο λάθος αν νομίζουν ότι ο κόσμος ξέχασε όσα γίνανε εκεί πριν 70 χρόνια και έχουνε την εντύπωση ότι είναι "καθαροί" στα μάτια μας....
Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί .... ειδικά όταν μιλάνε για φυλετικές καθαρότητες ...ειδικά αυτοί

η Frankfurter Allgemeine είναι μιά ακροδεξιά κωλοφυλάδα που μπροστά της οι βοθρατζήδες της Αυριανής μοιάζουν με πανεπιστημιακούς λέκτορες.
'Καθαρότης' (φυλετική) δεν υπάρχει πουθενά. Οι άλλοι λαοί το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Εμείς όμως το κάνουμε θέμα. Και προσπαθούμε να αποδείξουμε δεξιά-αριστερά την δική μας 'ευγενή' καταγωγή: 'εμείς σας δώσαμε τα φώτα οπότε μιά ζωή θα μας πληρώνετε πάγιο'.
Κι αυτοί μας βαρανε εκεί που πονάμε. ή εκεί που 'τσιμπάμε'.

Έχω πει τι χρειάζονται οι Γερμανοί.

Να πουλήσουμε όλοι τις Porsche, Mercedes, BMW, Audi, VW, Opel και Ford. Να τα πουλήσουμε όσο-όσο σε μετανάστες.

Eπίσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να πουλήσουμε όλα τα MBL, Clearaudio, Adam, Atmann, Audio Physic, Avantgarde, Blaupunkt, Beyer, Canton, Dynaudio, Elac και WBT.

Ποτέ πια ξανά γερμανική τεχνολογία σε έλληνες.

Να ξεφορτωθούμε και τα service και τις αντιπροσωπείες τους από την Ελλάδα!

... και βέβαια κανονικά θα έπρεπε να μην παραλάβουμε ποτέ τα γερμανικά υποβρύχια (που γέρνουν), και ποτέ να μην παραγγείλουμε γερμανικές φρεγάτες ή eurofighter!

Tα Leopard να τα πουλήσουμε σε τρίτες χώρες (...της Αφρικής που τα έχουν ανάγκη!)