Χασμα γενεων λεγεταιΔε μ' αρέσει καθόλου αυτό το "εμείς ήμασταν οι αγωνιστές, εσείς θέλετε να χάσετε μάθημα" στυλάκι που υιοθετείτε.
Ξαφνικά όλοι οι παλαιότεροι βγήκαν να μας χαρακτηρίσουν.![]()
Η Βάση το 10 ενοχλεί ?
Θέλουν να καταργηθεί?
Για να γεμίζουν αμόρφωτους τα ΑΕΙ ?
Ας πάνε να μάθουν τα βασικά και όταν υπάρξει ουσιαστικός και σοβαρός λόγος για καταλήψεις, ευχαρίστως να τους στηρίξω και εγώ..![]()
Η βάση 10 κρατάει άτομα έξω από τις μουσικές σχολές, Δημήτρη. Το έζησα αυτό.
Η αδερφή μου αμέλησε την αρμονία μην τυχόν δεν πιάσει τη βάση και απέτυχε δις (δεν πέρασε την αρμονία).
Και όχι, όταν μελετάς μουσική δεν μπορείς με τίποτα να παρακολουθήσεις σωστά και τα μαθήματα του σχολείου. Είναι πολύ χρονοβόρο και πολύ δύσκολο.
Αυτός ο φόβος έκανε κι εμένα να μην ασχοληθώ με τη μουσική. Ήθελα να έχω περισσότερες επιλογές, τρομάρα μου.
Υ.Γ. Ξέρετε πόσες κενές θέσεις έχουν οι μουσικές σχολές; Στην Κέρκυρα, δεν έχουν καλυφθεί ούτε οι μισές!
Δε μ' αρέσει καθόλου αυτό το "εμείς ήμασταν οι αγωνιστές, εσείς θέλετε να χάσετε μάθημα" στυλάκι που υιοθετείτε.
Ξαφνικά όλοι οι παλαιότεροι βγήκαν να μας χαρακτηρίσουν. Εσείς ήσασταν σοβαροί τότε; Και βέβαια όχι!
Επίσης, γιατί δε θυμάμαι καταλήψεις από το '93 μέχρι το 2000, καθώς και από το 2001 μέχρι τώρα;
Και υπήρξα μαθητής γυμνασίου-λυκείου την περίοδο '93-2000.
Άρα μάλλον δεν είναι άστοχες οι καταλήψεις.
Τάσο, εμείς θα τα πούμε κι από κοντά το απόγευμα...![]()
Η λαϊκή εντολή μας έφαγε.
Που να δείτε γλέντια με το νέο εκλογικό νόμο.
45 μπόνους έδρες στο πρώτο κόμμα...
Μη ξαναδιαβασω να γραφει για ροκ μουσικη ανθρωπος που εκφερει γνωμη κατα των καταληψεων.:rifle:
Τα κ@λόπαιδα κάνουν καταλήψεις χωρίς να ξέρουν τον λόγο.
Χωρίς να ξέρουν τι απαιτήσεις έχουν.
Το κάνουν επειδή το κάνουν και τα άλλα σχολεία.
Στο μεταξύ σπάζουν και ρημάζουν στα σχολεία μέσα, καπνίζουν χασίσια οι πιο μάγκες, οργιάζουν κ.λ.π.
Τα αιτήματά τους γελοία.
"διότι ο καθηγητής είχε καφέ μέσα στην τάξη'
"διότι δεν έχουν χερούλια οι πόρτες"
"διότι οι γάτες απ´έξω νιαουρίζουν και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε"
Μετά διαμαρτύρονται για την παιδεία, την ανεργία κ.λ.π.
Μωρέ απ´τον παράδεισο βγήκε αλλά το καταργήσαμε κι αυτό.
Δηλαδή, αν κάποιος γράψει 18 στην αρμονία και στο ντικτέ, αλλά βγάζει γενικό 8,5 δεν του αξίζει να σπουδάσει μουσική, ενώ αυτός που βγάζει γενικό 10 και γράφει στα ειδικά 11, το αξίζει;
Μη ξαναδιαβασω να γραφει για ροκ μουσικη ανθρωπος που εκφερει γνωμη κατα των καταληψεων.:rifle:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.