Κατάλληλος Ενισχυτής για Q acoustics 2020 i

Απάντηση: Re: Κατάλληλος Ενισχυτής για Q acoustics 2020 i

εγώ σκέφτομαι να αγοράσω τα ίδια και να τα συνδυάσω με το nad 326bee. θα ταιριάξουν λέτε;

Έχω τον 326. Eίναι πολύ μάτσο στις χαμηλές και προτίμησα κάποιο πιο άδειο σε αυτή τη περιοχή ηχείο (zensor 1) λόγω μικρού χώρου (12τμ)
Καλό είναι αν και ο δικός σου χώρος είναι μικρός να μην πας σε αυτό το συνδυασμό (nad326/Q2020i) χωρίς πρώτα να δοκιμάσεις. Ίσως φορτιστεί πολύ ο χώρος και να μην τα χαρείς.

Αν όμως προορίζεται για μεγαλύτερο χώρο, τον θεωρώ άριστη επιλογή.

Re: Απάντηση: Re: Κατάλληλος Ενισχυτής για Q acoustics 2020 i

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. να ρωτήσω όμως και κάτι που ίσως να φανεί άκυρο. έχω βρει σε καλή τιμή έναν αίολο του Τσακιρίδη, και σκέφτομαι να τον συνδυάσω με αυτά τα ηχεία. πόσο άκυρο θα ήταν σαν κίνηση αν σας πω ότι κύρια πηγή θα ήταν ένα pc με zero dac?

Για τον Αιολο τα συγκεκριμμενα ηχεια ειναι ψωμοτυρι, εαν δεν ακους σε εντασεις σεισμου και σε μεγαλο χωρο, τοτε ειναι σουπερ. Απλα ειναι ενας ενισχυτης που αν θες να παρεις το 100% του θα πρεπει στο μελλον να ανεβεις κατηγορια και σε ηχεια.

Έπειτα από αρκετές ώρες ακρόασης είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικα απολαμβάνω τη μουσική όπως ποτέ άλλοτε με λογικό κόστος (600 ευρώ όλο το πακέτο) αλλά κυρίως χωρίς ηχεία μεγάλου όγκου . Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές

παιδιά σαν πιο φτηνή εναλλακτική, ο marantz pm6004 πως σας φαίνεται; τον έχει ακούσει κανείς;

δε νομίζω να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά αν η διαφορά με τον Τσακιρίδη είναι μικρή και η λάμπα έχει ακόμα ψωμιά απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

Απάντηση: Re: Κατάλληλος Ενισχυτής για Q acoustics 2020 i

παιδιά σαν πιο φτηνή εναλλακτική, ο marantz pm6004 πως σας φαίνεται; τον έχει ακούσει κανείς;

Υποδεεστερος σε οδηγηση σε σχεση με τον Nad, μια κατηγορια πριν σε σχεση με τους Τσακιριδη.

Σωστά Παντελή,αλλά πρέπει ο νεόφυτος να κάνει τη διαδρομή του
Ξέρεις τί μου είχε πει σε κάποια από τις συζητήσεις μας,ο συγχωρεμένος ο Σπέρτος;
Λεωνίδα αν δεν πληρώσεις ...δεν μαθαίνεις!!!
Δεν τα ξεχνώ αυτά τα λόγια

Συμφωνω, αν δεν παθεις δεν μαθαινεις. Απλα αν υπαρχει καποιος που εχει ξανακανει τη διαδρομη και σου πει σε ποια σημεια εχει "λακουβες" τοτε κατι μπορεις να γλιτωσεις :a0210: