Κατάλογοι προσφορών εταιριών

Πραγματι.. με εχει βολεψει πολυ φιλε Χιωτη αυτο το δραπανακι.. εχω μπροστα 3αρι ξυλοτρυπανο, βγαζω οδηγο, ξεκουμπωνω βαζω το μπιτ με το σταυροκατσαβιδο και βιδωνω.. μεγαλη ευκολία.

Δεν σε βολευουν τα ξυλοτρυπανα με την εξαγωνη βαση? Δεν ειναι τοσο σταθερα οσο αυτα τα βιδωνεις στο κανονικο τσοκ, αλλα εξαρταται τι τρυπας.

thumbtytrh_1243918165.jpg

Δεν σε βολευουν τα ξυλοτρυπανα με την εξαγωνη βαση? Δεν ειναι τοσο σταθερα οσο αυτα τα βιδωνεις στο κανονικο τσοκ, αλλα εξαρταται τι τρυπας.

Εγκυκλοπαίδεια εργαλείων είσαι φίλε Μιχάλη.. Πάπυρος Χιώτης.. Σ' έχει φοβηθεί το μάτι μου..
Σόρρυ για το οφ τόπικ.

Ωραια πολιτικη το praktiker.Πριν εναμιση μηνα που κοιταγα για δραπανοκατσαβιδα ειχε αυτο το bavaria 17 ευρω χωρις προσφορες.Τωρα στο βαζουν σε προσφορα με την καλυτερη τιμη της αγορας στα 20 ευρω.Ενδιαφερον.

Ωραια πολιτικη το praktiker.Πριν εναμιση μηνα που κοιταγα για δραπανοκατσαβιδα ειχε αυτο το bavaria 17 ευρω χωρις προσφορες.Τωρα στο βαζουν σε προσφορα με την καλυτερη τιμη της αγορας στα 20 ευρω.Ενδιαφερον.

έχουμε ξαναπεί ότι πλέον από το praktiker αξίζει να αγοράζεις όλο και λιγότερα προϊόντα.

έχουμε ξαναπεί ότι πλέον από το praktiker αξίζει να αγοράζεις όλο και λιγότερα προϊόντα.

Εγω εκτος απο ξυλα στις διαστασεις μου παιρνω μονο κατι που θελω αμεσα γιατι ειναι διπλα στο σπιτι μου.

Γεια χαρά και από εμένα, γενικα διαβαζω πολυ το φορουμ, απλα δεν γραφω τοσο μιας και ειμαι ακομα αρχαριος. Συγνωμη αν το ποσταρω σε λαθος νήμα, απλα νομίζω ειναι καλη προσφορα για οποιον ενδιαφερεται!

Πολυεργαλείο Dremel σε αρκετά ελκυστική τιμή (79E) με βάση το skroutz που παιζει στα ~130
Παραθέτω το Link : http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm20-1-9-p-TLS.070176

Kαλως τον!

Στο σωστο νημα ποσταρεις και η προσφορα για το dremel ειναι πολυ καλη.
Την βλεπουμε συχνα τον τελευταιο καιρο απο το eshop.

Γεια χαρά και από εμένα, γενικα διαβαζω πολυ το φορουμ, απλα δεν γραφω τοσο μιας και ειμαι ακομα αρχαριος. Συγνωμη αν το ποσταρω σε λαθος νήμα, απλα νομίζω ειναι καλη προσφορα για οποιον ενδιαφερεται!

Πολυεργαλείο Dremel σε αρκετά ελκυστική τιμή (79E) με βάση το skroutz που παιζει στα ~130
Παραθέτω το Link : http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm20-1-9-p-TLS.070176

Καλώς τον δραπέτη...ωραίο nick :)
Όλοι λίγο πολυ αρχάριοι είμαστε...

Κοιτας ψηλα...
Παγκοπριονο εχεις, το συρομενο νομιζω ειναι υπερβολη. Ενα απλο ισως ειναι ποιο βολικο, ~12 ποντοι φτανουν για συνηθεις κοπες.

Τι να κάνουμε ρε Γιώργο για πες.....
Είναι εργαλείο. Με του λιντλ έχει γίνει η ζωή μου πιο εύκολη, φαντάσου με αυτό. Και είναι και μείον εκατό ευρό και μείον την πώληση του Parkside....

Υπάρχουν δυο θέματα 1)το οικονομικό 2) ο χώρος.
Εγώ δυστυχώς έχω τα χρήματα για την αγορά αλλά όχι τον χώρο μέσα στο <<εργαστήριο>>.
Σκέφτηκα να το βγάζω στην αυλή όταν θέλω να κόβω αλλά είναι φασαρία...μέσα έξω+ένας πάγκος για να το βάζω πάνω που και αυτός θέλει μεταφορά...και όταν έχει κακό καιρό δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα.
Τώρα έχω ένα φαλτσοπρίονο metabo ks216m lasercut που είναι μικρότερο από το bosch και έχω πάλι την ίδια μεταφορά μέσα-έξω κάθε φορά.
Σχεδόν όλο το απόγευμα ήμουν με ένα μέτρο και έψαχνα χώρο για να το τοποθετήσω.

Re: Απάντηση: Κατάλογοι προσφορών εταιριών

Υπάρχουν δυο θέματα 1)το οικονομικό 2) ο χώρος.
Εγώ δυστυχώς έχω τα χρήματα για την αγορά αλλά όχι τον χώρο μέσα στο <<εργαστήριο>>.
Σκέφτηκα να το βγάζω στην αυλή όταν θέλω να κόβω αλλά είναι φασαρία...μέσα έξω+ένας πάγκος για να το βάζω πάνω που και αυτός θέλει μεταφορά...και όταν έχει κακό καιρό δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα.
Τώρα έχω ένα φαλτσοπρίονο metabo ks216m lasercut που είναι μικρότερο από το bosch και έχω πάλι την ίδια μεταφορά μέσα-έξω κάθε φορά.
Σχεδόν όλο το απόγευμα ήμουν με ένα μέτρο και έψαχνα χώρο για να το τοποθετήσω.

Ε ρίξε και κανένα τοίχο κι εσύ βρε αδερφέ να κάνεις χώρο..