Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,994
Σε μια προσπάθεια να παρέχουμε πληροφορία για το τι θα δούμε στην έκθεση, επικοινωνήσαμε με τους εκθέτες-αντιπροσώπους και συγκεντρώσαμε τα συστήματα που θα είναι στημένα προς ακρόαση.

Μια πρώτη μορφή αυτού του μικρού οδηγού υπάρχει στο αρχείο PDF παρακάτω. Δεν ειναι πλήρης καθώς ακόμα περιμένουμε απαντήσεις.

κατάλογος εκθετών

Ας πούμε και μέσα από αυτό το νήμα ότι, η έκθεση εκτός από την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε από κοντά κάποια μηχανήματα, μας δίνει και την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να ξεφύγουμε για λίγο από την μονότονη και μερικές φορές απρόσωπη ανταλλαγή μηνυμάτων.....-bye-

Η αλήθεια είναι ότι η Hi End είναι μια έκθεση που δεν θα έχει πληθώρα τηλεοράσεων και δεδομένης της απουσίας SONY, SAMSUNG, SHARP δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος από ενδιαφέροντα μοντέλα που θα θέλαμε να δούμε θα απουσιάζει.

Aπό τον κατάλογο εκθετών βλέπω τις .....

INTERTECH (PANASONIC)
LG
PIONEER-INTERSYS
TOSHIBA-INTERSYS
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε ONKYO (LOEWE)
ΦΙΛΙΠΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

...αλλά δεν γνωρίζω ποια μοντέλα θα εκτεθούν (εκτός της LOEWE - Reference 52” LCD ).

Όποιος έχει κάποια παραπάνω πληροφορία πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε...:ears:

Ας οργανωθούμε λοιπόν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε από κοντά και να προγραμματίσουμε κάποιες επισκέψεις ......-bye-

Last edited:
Με την απουσια των 2 πρωτων (sony-samsung) η εκθεση ειναι μιση κ που φτωχη για μενα. Θα ηθελα να εβλεπα απο κοντα ολα τα μοντελα κ να γινεται η συγκριση επιτοπου. Κριμα.

Η αλήθεια είναι ότι το κύριο θέμα της έκθεσης δεν είναι οι τηλεοράσεις και δεν είναι τόσο 'κονσουμεράδικη', γι' αυτό λέγεται Hi End 2009 και όχι π.χ. AUDIO - VIDEO SHOW 2009.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω για μας τους 'τηλεορασάκηδες' είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να κάνουμε μια επίσκεψη στα σημεία που μας ενδιαφέρει/υπάρχουν.

Σίγουρα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα από αυτά που γράφουμε και τα οποία σαφώς μπορεί να μην αφορούν μόνο τηλεοράσεις.

Εγώ έχω προγραμματίσει να πάω και την Παρασκευή το απόγευμα και κάποια ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή θα είμαι εκεί από το πρωί ...

...ο επόμενος παρακαλώ...-bye-

Η αλήθεια είναι ότι το κύριο θέμα της έκθεσης δεν είναι οι τηλεοράσεις και δεν είναι τόσο 'κονσουμεράδικη', γι' αυτό λέγεται Hi End 2009 και όχι π.χ. AUDIO - VIDEO SHOW 2009.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω για μας τους 'τηλεορασάκηδες' είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να κάνουμε μια επίσκεψη στα σημεία που μας ενδιαφέρει/υπάρχουν.

Σίγουρα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα από αυτά που γράφουμε και τα οποία σαφώς μπορεί να μην αφορούν μόνο τηλεοράσεις.

Εγώ έχω προγραμματίσει να πάω και την Παρασκευή το απόγευμα και κάποια ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή θα είμαι εκεί από το πρωί ...

...ο επόμενος παρακαλώ...-bye-
Κυριακη Πρωι θα τα πουμε και απο κοντα φιλέ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΩ!!

Και θα είναι και το μοναδικό κομμάτι... :flipout:
Τους ρώτησα γιατί δεν υπάρχει πουθενά στα καταστήματα, και είπαν από τέλος Νοέμβρη!! Δεν έχουν διαθέσιμα κομμάτια...

Επίσης το θέμα δεν είναι μόνο να την δούμε, αλλά τουλάχιστον να βάλουμε ένα pattern για να δούμε αν όντως έχει καμμένα λευκά (όπως λέει το digital versus)... :smash:

Να δω αν θα μας αφήσουν...

Το θέμα είναι τι θα δούμε από τα άλλα μωρά :flipout:

Πρέπει καποτε κυριοι οι εκθεσεις αυτές να συναγωνίζονται τις εκθεσεις αυτοκινήτου & σκαφών αναψυχής στον κρισιμο αυτό τομέα :Banane0:

Αντε να δούμε επιτέλους την 9704!!!

Ναι ρε Κώστα, αλλά ήλπιζα να την δω και σε 52" μια που μπορεί να είναι μία από τις 2 επιλογές για αγορά.....Το πάνε φυρί - φυρί να με ρίξουν σε 50V10...:flipout:

Απάντηση: Re: Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

....αλλά τουλάχιστον να βάλουμε ένα pattern .. Να δω αν θα μας αφήσουν...

Θα φέρεις τίποτα ???... εγώ θα πάρω μαζί μου το v1.3 AVSHD 709, αλλά αμφιβάλλω αν θα μας αφήσουν...

Last edited:
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Intertech στην έκθεση θα υπάρχουν...

Plasma.... 54 Z11
LCD........ 42 V10
LCD........ 37 V10

Re: Απάντηση: Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Intertech στην έκθεση θα υπάρχουν...

Plasma.... 54 Z11
LCD........ 42 V10
LCD........ 37 V10

Χρήστο δεν βάζουν μια 42V10 και μία 50V10 για καλύτερη δοασπορά μεγεθών στις V......

Οι V10 που θα έχουν είναι οι LCD..... ;)

....ο χώρος είναι σχετικά περιορισμένος (δωμάτιο ξενοδοχείου γαρ) και πέρυσι απ' ότι θυμάμαι τον περισσότερο χώρο έπιανε μια μεγάλη plasma (δεν θυμάμαι αν ήταν 60 ή 65ΡΖ..:hmmmm: ) και είχαν και κάτι μικρές 32 & 37 από την σειρά των LCD, υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο επέλεξαν και φέτος βάζοντας το θεωρητικά καλύτερο μοντέλο τους.

Re: Απάντηση: Re: Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

Θα φέρεις τίποτα ???... εγώ θα πάρω μαζί μου το v1.3 AVCHD, αλλά αμφιβάλλω αν θα μας αφήσουν...

Ψάχνω, αλλά χωρίς επιτυχία ακόμα... :flipout:

Ένα απλό grayscale ramp ίσως δεν είναι αρκετό. Πρέπει να βρω κάτι από 90%-100% για μην χωράει αμφισβήτηση...

Αν και σήμερα την είδα την 9704 σε μια Ηλεκτρονική Αθηνών. Δεν τρελάθηκα κιόλας... :flipout:
Είχε και μια 8000... Εντυπώσεις στα ανάλογα νήματα...

Πάντως αν έχει κανείς κανένα pattern με grayscale από 90-100% (και above white) ευπρόσδεκτο. Σκεύτομαι μετατροπή σε εικόνα, μόνη της σε ένα στικάκι, για να παίξει εύκολα...

Ρίξε μια ματιά εδώ Γιώργο, αν και πιστεύω πως αυτό που χρειάζεσαι είναι το Reverse Gray Ramps & Steps από το DVE, το οποίο δίνει grayscale συνεχόμενες και σε βήματα των 5%, από 5% below black έως 5% above white...

cap037.jpg