KATANAΛΩΣΗ ΠΛΑΣΜΑ TV

Και η X3500 ειχε ανεμιστηρακια , ενω και καποιες παλιοτερες Samsung οπως η F86 ζεσταινονταν αρκετα.

Σε σχεση με τοτε οι LCD εχουν βελτιωθει οπως και οι πλασμα.

Αναμένω τη στιγμή που θα υπάρχει 50άρα, είτε Plasma, είτε LCD, που να καίει λιγότερο από 100 W... :D :D :D

Αναμμένη η σβηστή?

-bye-

Αναμμένη βέβαια...

Σβηστή, νομίζω πως όλο και κάποιος κατασκευαστής θα έχει καταφέρει να πιάσει τέτοιο νούμερο... :p :flipout: :flipout:

Y.Γ.: Χρόνια πολλά georget -bye-

Από ότι κατάλαβα , για να δεις τηλεόραση plasma το καλοκαίρι , θες οπωσδήποτε A/C , ή κάνω λάθος;

Xρήστο γιατί παραπληροφορείς;

Εγώ το καλοκαίρι που έβαλα να δω ένα έργο αναγκαστικά έβλεπα γυμνός μέσα σε μπανιέρα από πάγο με ανοιχτό ανεμιστήρα. Μάλιστα ο Δήμος με αναγκάζει να βλέπω μόνο βράδυ γιατί λόγω αυξημένης κατανάλωσης δεν φτάνει το ρεύμα για τα υπόλοιπα σπίτια.

Άσε που πρέπει να ξεχωρίζω τι παίζει πίσω από 10 στρώματα καμμένων εικόνων στο πάνελ.

Εγώ το καλοκαίρι που έβαλα να δω ένα έργο αναγκαστικά έβλεπα γυμνός μέσα σε μπανιέρα από πάγο με ανοιχτό ανεμιστήρα. Μάλιστα ο Δήμος με αναγκάζει να βλέπω μόνο βράδυ γιατί λόγω αυξημένης κατανάλωσης δεν φτάνει το ρεύμα για τα υπόλοιπα σπίτια.

Δεν ειναι τυχαιο που ακουγεται η κατασκευη πυρηνικου σταθμου παραγωγης ενεργειας εξω απο την Θεσσαλονικη...:flipout:-bye-

Απάντηση: Re: KATANAΛΩΣΗ ΠΛΑΣΜΑ TV

Ωχ τι με περιμένει το καλοκαίρι..! :afraid:

:D

Eρωτηση.. Με τι εργαλειο και τι τροπο μετραμε την καταναλωση σε Watt στη ΤV ??

Πήγα χθές κι εγώ σε ένα μεγάλο μαγαζί σε επαρχιακή πόλη να δώ καμιά PLASMA.
Είχε καμιά 30ριά TV που παίζαν εκεί, και ρώτησα τον ευγενικό υπάλληλο ποια είναι απο αυτές PLASMA?
AΠΑΝΤΗΣΗ:Που τις θυμήθηκες αυτές.Εχουν καταργηθεί.
Ε ........!!!!!!??????:stoned::joyman:

Απάντηση: Re: KATANAΛΩΣΗ ΠΛΑΣΜΑ TV

Πήγα χθές κι εγώ σε ένα μεγάλο μαγαζί σε επαρχιακή πόλη να δώ καμιά PLASMA.
Είχε καμιά 30ριά TV που παίζαν εκεί, και ρώτησα τον ευγενικό υπάλληλο ποια είναι απο αυτές PLASMA?
AΠΑΝΤΗΣΗ:Που τις θυμήθηκες αυτές.Εχουν καταργηθεί.
Ε ........!!!!!!??????:stoned::joyman:

Ξέρεις ποιο είναι το ''Πιστεύω'' του συγκεκριμένου υπαλλήλου και όχι μόνο???

''Προσδοκώ κατάργηση διαβολικών φοσφόρων και ζωήν αιώνιον κρυστάλλων. Αμήν'':D:D