Καταπληκτικές προσφορές σε μεταχειρισμενους

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Προσφατα επεσε στα ματια μου το παρακατω link
http://www.panou.gr/document.php?category_id=2&document_id=481
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο infocus 435z που τον ειχα πριν καμια 10αρια χρονια (και δεν ειχε τοσο ουτε τοτε) αλλα και ο CHRISTIE που πωλειται το τηλεκοντρολ του χωριστα (για 80 ευρω μολις).Δηλαδη για να καταλαβω...ο ΗΡΩΑΣ που θα δωσει 1500 ευρω για να παρει μεταχειρισμενο προτζεκτορα 10ετιας με contrast 100:1 και αναλυση 800Χ600 δεν δικαιουται το τηλεκοντρολ δωρο βρε παιδια...
Σε τι πλανητη βρισκονται αραγε?
:slapface:

Re: Κατπληκτικές προσφορές σε μεταχειρισμενους

προφανώς αυτή η σελίδα έχει ξεμείνει εκεί αρκετά χρόνια... γενικά το έχουν αυτό πολλές σελίδες να έχουν ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη τους

Μερικες φορες σας βρισκω υπερβολικους.

Απλως εγινε ενα λαθακι και οι συγκεκριμενοι προβολεις μπηκαν κατα λαθος στο τμημα των προσφορων και οχι σε αυτο της Εικονικης Πραγματικοτητας που εχει η εταιρια (http://www.panou.gr/category.php?category_id=190).

:p

Πως φαίνεται ότι είστε όλοι ψιλοάσχετοι από τέχνη, τα πουλάνε σαν αντίκες όχι σαν προβολείς. Ξέρετε τι τιμή θα πιάσει ο Planar μετά από 10-15 χρόνια; Εχετε δει πολλούς προβολείς που είναι σα φριτέζα; Θα έρχεται ο πιτσιρικάς της επόμενης γενιάς και θα τρίβει τα μάτια του όταν ακούει ότι αυτό το πράγμα είχε:flipout: και εικόνα.

Πως φαίνεται ότι είστε όλοι ψιλοάσχετοι από τέχνη, τα πουλάνε σαν αντίκες όχι σαν προβολείς. Ξέρετε τι τιμή θα πιάσει ο Planar μετά από 10-15 χρόνια; Εχετε δει πολλούς προβολείς που είναι σα φριτέζα; Θα έρχεται ο πιτσιρικάς της επόμενης γενιάς και θα τρίβει τα μάτια του όταν ακούει ότι αυτό το πράγμα είχε:flipout: και εικόνα.

Που ειναι ο Planar?? ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ?!?!?

Απάντηση: Re: Καταπληκτικές προσφορές σε μεταχειρισμενους

Που ειναι ο Planar?? ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ?!?!?

Άστον, άστον... Όσο και να χτυπιέται δεν του τον πουλάω...
Περιμένει να δεί πότε θα τον βάλω αγγελία αλλά μάταια... Μέχρι προσευχές κάνει... κι ανάβει και το "καντήλι" του... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Καταπληκτικές προσφορές σε μεταχειρισμενους

Άστον, άστον... Όσο και να χτυπιέται δεν του τον πουλάω...
Περιμένει να δεί πότε θα τον βάλω αγγελία αλλά μάταια... Μέχρι προσευχές κάνει... κι ανάβει και το "καντήλι" του... -bye-

Μπάμπη κράτα γερά, μήν τσιμπάς.
Όπως τα είδα εγώ πολύ δύσκολα θα βρείς κάτι καλύτερο πραγματικά απ' τον δικό σου σε "γήινη" τιμή -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Το καντήλι μου Μπαμπίνο σε 100 ιντσες οθόνη Stewart Studiotek που έχω, παίζει τρελά. Και στη χαμηλή σκάλα η λάμπα γιατί έχει πολύ φώς.:a0210: