Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Νεες τιμές και ταχύτητες ετοιμάζει ο ΟΤΕ στο Connx Ετσι λοιπόν θα υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο πακέτα! Το πακέτο με ταχύτητα 2Mbps με τιμή 16,5 ευρώ το μήνα και το πακέτο 24 Mbps με τιμή.... 22,5 ευρώ το μήνα από 27,9 που είχε!

Δηλαδή καταργείται το πακέτο με ταχύτητα 8 Mbps ........

που ίσχυε εως τώρα και στην τιμή αυτή δηλαδή 22,5 θα έχει κάποιος ταχύτητα 24 Mbps!

Η προσφορά αναβάθμιση αυτή θα ωφελήσει και όσους έχουν πακέτα Internet + Ομιλία με 43,9 το μήνα αφου η ταχύτητα του internet θα ανέβει!

http://filiatranews.blogspot.com

Kαλά νέα μεν..αλλά αν μεταφερθούν όλοι οσοι έχουν 8αρα στην 24αρα,και οσοι αποφασίσουν να δώσουν 6 επιπλέον ευρώ για να πάνε κι αυτοι στην 24αρα,θα γίνει το σώσε,εαν δεν διπλασιάσουν τουλάχιστον το ευρος badwitch...
Kλειδώνουμε που κλειδώνουμε τώρα στα 13Mbps..μετα ουτε τα 3Mbps δε θα βλέπουμε.....

Πολύ καλά νέα, με την 24αρα θα πέσω 10.8 ευρώ το δίμηνο κάτω!
Βεβαια ...μπορει να πέσουν λίγο οι ταχύτητες

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι που έχουν δυνατότητα 'κλειδώματος' στα 24Mbps, έχουν ήδη συνδρομή σε αυτή τη ταχύτητα. Δεν πιστεύω να υπάρξουν ιδιαίτερες επιπτώσεις από αυτή την αλλαγή (να κάνουμε και λίγο οικονομία, αν ισχύει βέβαια ;) ).

ε τιποτα απλα βλεπω ολοι αυτοι που ειμαστε με 8αρες..να παμε στα 24..αλλα να κλειδωνουμε στα 8 και παλι..λογω φορτου dslam..

εγω αλλο φοβαμαι μην φαμε πακετο με το ping στα online games..γιατι με την 8αρα "κραταω" καλο ping

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι που έχουν δυνατότητα 'κλειδώματος' στα 24Mbps, έχουν ήδη συνδρομή σε αυτή τη ταχύτητα. Δεν πιστεύω να υπάρξουν ιδιαίτερες επιπτώσεις από αυτή την αλλαγή (να κάνουμε και λίγο οικονομία, αν ισχύει βέβαια ;) ).

Mα και περισότερο απο 8Mbps να έχεις σε δυνατότητα κλειδώματος π.χ 13-14 δε θα πάς σε 8αρα αλλά σε 24αρα και οτι πιάσεις που λένε...
Η διαφορά είναι τόσο μικρή που δε θα μείνεις στα 8,έστω κι αν απέχεις πολύ απο τα 24....

Προς τιμήν τους (κάποιος σκέφτηκε να το ψάξει καλύτερα) σε εμένα αρνούνταν να πουλήσουν την 8άρα, μιας και απέχω πολύ από το κέντρο (σου λέει μη μας πρήζει μετά με αποσυνδέσεις, κολλήματα κ.λπ). Αρα δυστυχώς δεν με αφορά η αναβάθμιση

Re: Απάντηση: Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps

Προς τιμήν τους (κάποιος σκέφτηκε να το ψάξει καλύτερα) σε εμένα αρνούνταν να πουλήσουν την 8άρα, μιας και απέχω πολύ από το κέντρο (σου λέει μη μας πρήζει μετά με αποσυνδέσεις, κολλήματα κ.λπ). Αρα δυστυχώς δεν με αφορά η αναβάθμιση

είναι τακτική τους αυτή και καλά πράττουν

εγω έφτασα στα 24 σταδιακά και με δοκιμές απο τα 4 μέχρι τα 8 πρώτα με πήραν τηλ ότι οκ και μετά έκανα συμβόλαιο

από τα 8 μέχρι τα 24 η κοπέλα στο τηλ ήταν ξεκάθαρη ότι δεν εγγυάται κάτι παραπάνω από 30-40 τα εκατό από τη επικρατούσα κατάσταση και αυτό με επιφύλαξη

εντέλει κλείδωσα σταθερά κάπου στα 12

Έκανα και εγώ αίτηση για αναβάθμιση στα 24. Σε 1 ώρα με πήραν πίσω, και μου είπαν ότι η περιοχή μου πάει μέχρι 2Mbps, άσχετα με τι λένε τα sites με διαθεσιμότητα του ΟΤΕ... :flipout:

η 8άρα μου κλειδώνει στα 7.150, μόλις πάω στα 8 κρεμάει όλο το ιντερνετικό μου σύμπαν. οπότε θα λογίζομαι 24άρης με 7άρα - όπως πχ το ΠαΣοΚ λογίζεται ως σοσιαλιστικό κίνημα ...:grinning-smiley-043

Από σήμερα ισχύουν τα νέα πακέτα των 2 & 24mbps μόνο και για οικιακούς χρήστες.
Μόλις έκανα αίτηση στο κοντινό oteshop για αναβάθμιση στα 24/1 +τηλεφωνία στα 44,64/μήνα.

http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=39

Οι υπόλοιποι αναμένετε τις αναβαθμίσεις αυτόματα στα 2/512 & 24/1 οι
8άρηδες.
Οι αναβαθμίσεις από ότι μου είπαν θα γίνουνε αυτόματα και για όλη την επικράτεια όταν είναι έτοιμοι , σύντομα πάντως.
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου πάντως.

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 2Mbps , 8Mbps , 24Mbps

Υπάρχει διαθεσιμότητα Conn-x TV* στην περιοχή σας. Προϋπόθεση είναι να διαθέτετε ταχύτητα πρόσβασης 2Mbps, 8Mbps ή 24Mbps.

(*Υπάρχουν περιπτώσεις που το αίτημά σας δε θα μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση, π.χ. η τηλεφωνική σας σύνδεση να είναι σε PCM ή η απόστασή σας από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ να είναι μεγάλη κ.ά.)

Η περιπτωση μου.
Αρα φλυαρο....