Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps

Εγώ τι να πω, που η περιοχή μου "υποστηρίζει" 24άρα, αλλά μπορώ να βάλω μόνο 2, γιατί δεν έχουν εξοπλισμό για 24άρες, παρά μόνο για 2άρες; :flipout:

Εγώ πάντως ανέβηκα στα 5, πριν 2 μήνες που έκανα τη μεταφορά από την Forthnet ήμουν στα 3.900 με 4.100....

Στον οτε ξεκίνησα με 4.200 και εδώ και μια εβδομάδα έχω σταθεροποιηθεί στα 5 με Attenuation 42 dB.

Ακόμα δεν έχει γίνει πάντως η αναβάθμιση στα 24....

Εγώ με attenuation μόλις 6 στα 2Mbps, φαντάζομαι θα είχα καλές ταχύτητες, αν ο ΟΤΕ μπορούσε να δώσει 24Mbps στην πράξη, και όχι μόνο στις σελίδες του OTEShop...

Απο το πρωί η σύνδεση στο σπίτι μου έχει πέσει τελείως (δεν παίρνει IP το ρούτερ) και στο γραφείο σέρνεται απελπιστικά.....

Ναι ξεκινησαν οι αναβαθμισεις της Ανοιξης. :D

frappe.jpg

Κακά νέα....

Θα μπουκώσουν τα dslam , ελάτε να μου πείτε σε λίγο καιρό τι ταχύτητες πιάνετε....

Ηδη εγώ έχω πέσει 1-1.5mbit εδώ και μέρες....

Aκριβώς έτσι έχουν τα πράγματα!
Μιά απο τα ίδια....
Αν δεν αυξήσουν το διαθέσιμο bandwitch...προβλέπω αποχωρήσεις.

Απάντηση: Re: Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps

Εγώ πάντως ανέβηκα στα 5, πριν 2 μήνες που έκανα τη μεταφορά από την Forthnet ήμουν στα 3.900 με 4.100....

Στον οτε ξεκίνησα με 4.200 και εδώ και μια εβδομάδα έχω σταθεροποιηθεί στα 5 με Attenuation 42 dB.

Ακόμα δεν έχει γίνει πάντως η αναβάθμιση στα 24....

Line Attenuation είναι μεγάλο βρε Αντώνη...
Σε τι απόσταση είσαι απο το dslam του ΟΤΕ;
Αν δεν είσαι σε μεγάλη απόσταση...δε κοιτάς μήπως φταίει κάτι άλλο;

Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους ανεβάζουν το upload. Εγώ με ΟΤΕ κλειδώνω στα 5 και τα έχω πραγματικά αυτά. Όμως τα 384 upload είναι λίγα. Από ότι βλέπω τώρα η 8αρα γίνεται 24αρα και άρα το upload θα ανέβει στο 1 Mbit. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!