Καταρρέει εντελώς το ασφαλιστικό σύστημα απο το 2016...

Ο καπιταλισμός ΤΩΡΑ εξυγειαίνεται! Ρωτήστε τον Σάλλα, τον Βαρδή, τον υιό Λάτση, όποιον θέλετε...
ΤΩΡΑ είναι που αυτοκαθαρίζεται από τα όποια σοσιαλιστικά ψήγματα...]

Έτσι.
Τόσα χρόνια είμαστε σοβιετικό κράτος. Καιρός πιά να αλλάξουμε :Banane0:

Απάντηση: Re: Καταρρέει εντελώς το ασφαλιστικό σύστημα απο το 2016...

Ο καπιταλισμός ΤΩΡΑ εξυγειαίνεται! Ρωτήστε τον Σάλλα, τον Βαρδή, τον υιό Λάτση, όποιον θέλετε...
ΤΩΡΑ είναι που αυτοκαθαρίζεται από τα όποια σοσιαλιστικά ψήγματα/βαρίδια τον μπαστάρδευαν τόσες δεκαετίες, στα "πέτρινα χρόνια" του.
ΤΩΡΑ ο κοσμάκης θα καταλάβει τι εστί βιρίκοκο. Και είτε θα τον μισήσει, για την μοίρα που θα ανακαλύψει ότι του επιφύλασσε ή θα τον λατρέψει, ως το alter ego του, για την γνήσια δύναμη της επιβολής του.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε διαιρεμένοι, επειδή η μεν κλάψα αρχίζει εύκολα, η δε παραδοχή της ισχυολατρείας είναι ταμπού. Οπότε μια ζωή θα συζητάμε για την εφικτότητα του "ανθρώπινου" τέρατος.

Τα ίδια Παντελάκη μου!

Καλα τα λες εν γενει, αν εξαιρεσουμε τα "σοσιαλιστικα ψηγματα".
Σορυ κι ολας, αλλα ειναι γνωστο τοις πασι οτι εδω δεν ειχαμε ψηγματα.
Σοβιετια κανονικη ημασταν!
Νομιζαν ολοι οτι οι κουμμουνιστες χασανε στον εμφυλιο, αλλα τελικα αλωσαν το Κρατος μας
με την επιβολη της αριστερης ιδεολογιας που εγινε κυριαρχη ως γνωστον απο τη μεταπολιτευση
και μετα. Ασε που και για πιο πριν αμφιβαλλω πλεον μετα τις δηλωσεις Σφακιανακη οτι το
67 "εκαμαμεν επαναστασιν" για να προστατεψουμε τους αριστερους και τη δημοκρατια.

Τελικα και να κερδισεις ενα πολεμο πια, δεν εισαι καθολου σιγουρος οτι θα επιβληθεις.
Ετσι δεν μας ελεγαν τα βιβλια της ιστοριας οτι την πατησαν οι Ρωμαιοι? Που μας "νικησαν
στο πεδιο της μαχης, αλλα τους κατακτησαμε πνευματικα"? Αμ οι αλλοι οι Αμερικανοι,
που εχουν σαρωσει τη Μεση Ανατολη και τιποτα δεν κανουν? Τελικα ο μονος πολεμος
που μπορεις να εισαι σιγουρος οτι τον κερδισες με σιγουρια ειναι ο οικονομικος.
Παιρνεις τα λεφτα του αλλου, τον εξαθλιωνεις, καταστρεφεις την υγεια και την παιδεια του.
Ρε καλα μας κανουνε...

Απάντηση: Re: Καταρρέει εντελώς το ασφαλιστικό σύστημα απο το 2016...

Έτσι.
Τόσα χρόνια είμαστε σοβιετικό κράτος. Καιρός πιά να αλλάξουμε :Banane0:

Αχαχαχαααα, μαζι γραφαμε.
Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Καταρρέει εντελώς το ασφαλιστικό σύστημα απο το 2016...

... Τελικα ο μονος πολεμος που μπορεις να εισαι σιγουρος οτι τον κερδισες με σιγουρια ειναι ο οικονομικος.
Παιρνεις τα λεφτα του αλλου, τον εξαθλιωνεις, καταστρεφεις την υγεια και την παιδεια του. ...
Επίσης είναι ο φτηνότερος, ο καθαρότερος, με τα διαρκέστερα αποτελέσματα. Ξέρεις ποιό είναι το μόνο μειονέκτημά του???

θέλει Εφιάλτες εντός

Last edited:
Re: Απάντηση: Καταρρέει εντελώς το ασφαλιστικό σύστημα απο το 2016...

Dipie δεν συμφωνώ.
Και η διαγραφή των post μου που ρωτώ για το (απαράδεκτο και προσβλητικό) σχόλιο του Μαγγελάνου μου είναι αδιανόητη. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ έτσι... Και το ποιός στερείται σοβαρότητας ας το αφήσουμε να το κρίνουν τα μέλη από αυτά που διαβάζουν. Και η χρήση της εξουσίας σας στο φόρουμ (διαγραφή 2 ποστ και μη απάντηση σε πμ) χωρίς καμμιά αιτιολόγηση δεν είναι και πολύ δημοκρατική διαδικασία...

Επί του θέματος, νομίζω ότι και εσύ και ο Μαγγελάνος δεν καταλάβατε το δικό μου ποστ, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε μένα, να μην ήταν δηλαδή επαρκώς σαφές για σας.
Φυσικά με ενδιαφέρει να εξηγήσω σαφέστερα τη θέση μου. Πρέπει να ανοίξω άλλο νήμα γι αυτό;

Τέλος δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για "την επιμονή μου σε άλλα ζητήματα"... Ποιά άλλα ζητήματα;
Αν νομίζεις ότι πρέπει να συννενοηθούμε εκτός νήματος ευχαρίστως να τα πούμε με πμ ή και δια ζώσης...

Νομίζω πως δεν είχε προσωπική προσβολή το μήνυμα μου..Η κριτική πήγαινε στο γραφτό σου..

Και μιας και μας εξηγείς λεπτομερώς στην συνέχεια, τι εννούσες, μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Ε-mail "βόμβα" από την τρόικα: Καμία νέα σύνταξη για το 2014

Την επιβολή απαγόρευσης στην έκδοση νέων συνταξιοδοτικών αποφάσεων την επόμενη χρονιά επεξεργάζεται η τρόικα!
Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, το ενδεχόμενο αυτό τέθηκε ξεκάθαρα και υπό τη μορφή διευκρινιστικών ερωτήσεων σε ένα από τα e-mail που ανταλλάσσουν σε καθημερινή βάση οι εκπρόσωποι της τρόικας με στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της επικαιροποίησης των μέτρων που θα περιλαμβάνει το "νέο" Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2014-2017.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τεχνικές ομάδες της τρόικας ζήτησαν να πληροφορηθούν για το ύψος στο οποίο θα διαμορφώνονταν οι πληρωμές συντάξεων για το 2014-2017, με την πρόβλεψη να μην υπολογιστεί στις δαπάνες αυτές καμία καινούργια σύνταξη από την επόμενη χρονιά!

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/article2545926.ece

Δεν έχει γίνει αντιληπτό,ότι αυτό συμβαίνει ήδη...

Στην καλύτερη περίπτωση χρειάζονται 2 χρόνια μέχρι 3/4....χρόνια(ΕΟΠΠΥ),για να βγεί η κατακουτσουρεμένη σύνταξη...Χωρίς τόκους...