Κατασκευές από παλέτες

Το γραφείο του υπολογιστή μου. Θέλω να αλλάξω πομολάκια για τα συρτάρια και ίσως βάλω και κάποιο ραφ'ακι πάνω απ το πολυμηχάνημα.

grafeio.jpg

Α, ξέχασα, θέλω να βάλω κι ένα κομμάτι τζάμι γιατί όλο μου πέφτει ο αναπτήρας μέσα στα συρτάρια :D

Πολυ ωραιο τραπεζακι. Βγαζει μια σοβαροτητα μαζι με τα μαυρα εξαρτηματα υπολογιστη ηχου κλπ

Ευχαριστώ πολύ. Βασικά επέλεξα αυτό το χρώμα μιας και ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού. Σκέφτομαι να φτιάξω και μια ραφιέρα με τα ρετάλια απ τις παλέτες μόλις πάρω λοστό να τις ξεμοντάρω.

Η κατασκευή δεν είναι από παλέτα αλλά από συγγενικό υλικό. Χρήση είτε σαν σκαμπό (με το κατάλληλο μαξιλάρι) είτε σαν τραπεζάκι. -bye-

Attachments

• 008.jpg
    008.jpg
    104.8 KB · Views: 250
  • 009.jpg
    009.jpg
    144.7 KB · Views: 250
@ astyl, πάρα πολύ καλό κ έξυπνο. Κάποτε στην γειτονιά μου παίζαμε με αυτά τα "καρούλια" σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη της δεη, τώρα είναι δυσεύρετα ρε γμτ.....

@Νίκ, ευχαριστώ ρε συ, όντως το μηχάνημα είναι τούμπανο :D

Re: Απάντηση: Κατασκευές από παλέτες

Καρα like !

@ astyl, πάρα πολύ καλό κ έξυπνο. Κάποτε στην γειτονιά μου παίζαμε με αυτά τα "καρούλια" σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη της δεη, τώρα είναι δυσεύρετα ρε γμτ..... :D

Ευχαριστώ.

Δημήτρη είναι δύσκολο να τα βρείς αλλά αν έχεις κάποιο γνωστό που ασχολείτε με καλωδιώσεις θα σου βρεί. Επίσης στις αποθήκες του ΟΤΕ στο Κηφισό (στο ύψος του ΙΚΕΑ) έχει κατά καιρούς πεταγμένα.

Παιζει να χωραει και ομπρελα θαλασσης στο κεντρο απο οτι το βλέπω. Οποτε το κανεις και βαση για ομπρέλα μαζι με τραπεζακι! :2thumb22sup:

Καλή ιδέα ... να σκεφτώ και ένα τρόπο όμως να του βάλω βάρος για αντίσταση στον αέρα.

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Η κατασκευή δεν είναι από παλέτα αλλά από συγγενικό υλικό. Χρήση είτε σαν σκαμπό (με το κατάλληλο μαξιλάρι) είτε σαν τραπεζάκι. -bye-

Πολύ καλό!
Μπράβο!
:-)

Ωραίος, έχω φτιάξει δύο τραπέζια στον κουμπάρο μου με δαύτα.. Μπορείτε να τα ζητήσετε και στα μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό...

Συμβουλή. Άλλαξε τις βίδες και βάλε αυτές τις κασονόβιδες...

din603.jpg

Ωραίος, έχω φτιάξει δύο τραπέζια στον κουμπάρο μου με δαύτα.. Μπορείτε να τα ζητήσετε και στα μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό...

Συμβουλή. Άλλαξε τις βίδες και βάλε αυτές τις κασονόβιδες...

din603.jpg

Το βρήκες το μελανό σημείο της κατασκευής ... πρέπει να τις αλλάξω να μην τραυματιστεί κανένα πόδι

Τις χρησιμοποιώ σε όλες τις κατασκευές που κάνω...βολικές !!!

Και βέβαια το κεφάλι της βίδας επάνω το παξιμάδι από κάτω και κόψιμο ότι περισσεύει για να μην βρίσκει στις ρόδες.
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου.

Χάθηκα κάπως από την παρέα, αλλά επιτέλους βρήκα δουλειά μετά από 11 μήνες ανεργίας !! ο χρόνος για κατασκευές όμως.... μηδενίστηκε δυστυχώς, 11ωρα & 12ωρα κάθε μέρα !! μονάχα Κυριακές και σε καμιά άδεια αν μαστορέψω πάλι !!

any way... πάμε σε άλλη μια ιδέα για πολυθρόνα !! :operator:

pallet chair no4 :

DSC02567-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-1024x576.jpg

DSC02570-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-1024x576.jpg

DSC02587-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE1-1024x576.jpg

και για ποιο αναλυτικά : http://easycraft.gr/no4-pallet-chair-4/

Αρκεί που βρήκες δουλειά να μπαίνει το ψωμί στο τραπέζι και χρόνο για κατασκευές θα βρεις εσύ. Πολύ ωραία η πολυθρόνα σου. Ίσιες και απλές γραμμές. Μπράβο!

Υγ. Μήπως χρειάζεσαι και μια πλάνη χειρός; Θα γλιτώσεις πολύ τρίψιμο με γυαλόχαρτο και δε θα έχει κάθετες γραμμές το ξύλο..

Χάθηκα κάπως από την παρέα, αλλά επιτέλους βρήκα δουλειά μετά από 11 μήνες ανεργίας !! ο χρόνος για κατασκευές όμως.... μηδενίστηκε δυστυχώς, 11ωρα & 12ωρα κάθε μέρα !! μονάχα Κυριακές και σε καμιά άδεια αν μαστορέψω πάλι !!

any way... πάμε σε άλλη μια ιδέα για πολυθρόνα !! :operator:

pallet chair no4 :

DSC02587-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE1-1024x576.jpg

και για ποιο αναλυτικά : http://easycraft.gr/no4-pallet-chair-4/

Εισαι απιστευτος, πραγματικα αξιος, μπραβο!!!

Συγχαρητηρια για τη δουλεια που βρηκες, ωρα να επενδυσεις σε εργαλεια τωρα γιατι το ταλεντο σου και το μερακι σου θα εκτοξευσει ακομα περισσοτερο την ποιοτητα της δουλεια σου!!!