Κατασκευές από παλέτες

Τα εχω δει και γω, αλλα ψαχνω και γω ενα ψηλο. Οχι χαμηλο.

edit: τωρα ειδα το λινκ, αυτο ειναι για μπαρ αρα ειναι ψηλο.

Απο την αλλη εγω θελω κοντο και αυτο βγαιενι 70 ποντους οποτε δε μου κανει!
Βρηκα ομως στον γουγλη!

Νικο τα εφτιαξες ολα μαζικα τι να σε κανω?

Όταν είναι μαζικές οι ιδέες έτσι γίνεται Κυριάκο!!! :p
Θα μου φέρει πάλι καμιά παλέτα ο γείτονας οπότε θα ξανααρχίσω!

Πριν δεν θέλανε να σε ακούνε .... τώρα σου φέρνουν παλέτες ... τι μεσολάβησε Νικόλα ???
Επικοινωνιακή πολιτική ???
:ernaehrung004:

Μαλλον για οικονομικη πολιτικη το κοβω...
Εχω αδειασει απο παλια ξυλεια με κατασκευη ραφιων, αυριο δελτιο ενημερωσης.
Οποτε κοβω κονδυλιο για αγορα ξυλειας. Εχω κατα νου κατασκευες, σχεδια μου λειπουν.

Πριν δεν θέλανε να σε ακούνε .... τώρα σου φέρνουν παλέτες ... τι μεσολάβησε Νικόλα ???
Επικοινωνιακή πολιτική ???
:ernaehrung004:

Άλλος γείτονας είναι αυτός Νικ...
Από τότε που εγκαταστάθηκα στο εσωτερικό εργαστήριο δεν κάνουνε κιχ.
Μόνο συραρμολόγηση έξω και δουλειές του μισάωρου.
Μου λένε καλημέρα πλέον!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαλλον για οικονομικη πολιτικη το κοβω...
Εχω αδειασει απο παλια ξυλεια με κατασκευη ραφιων, αυριο δελτιο ενημερωσης.
Οποτε κοβω κονδυλιο για αγορα ξυλειας. Εχω κατα νου κατασκευες, σχεδια μου λειπουν.

Τζάμπα μου τις δίνει σύντροφε. Του κάνω και μια κατασκευή καμιά φορά (μέχρι στιγμής το καρεκλάκι για το εγγονάκι του και μία ζαρντινιέρα) και είμαστε κομπλέ!

Καλημέρα .

Να κανω παλετοερώτηση.

Εχω μαζέψει μερικές παλέτες στο ημι- υπαίθριο γκαράζ μου . το γκαράζ καλύπτεται και εχει τσιμέντο δεν έχει χώματα ή βρωμιές.

Να τις ψεκάσω με κάποιο spray για σαράκι - κοριούς κτλ..; Είναι εύκολο να μαζέψουν σε εξωτερικό χώρο.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Το γνωρίζω ωστόσο με την επεξεργασία αλλά οι μισές ειναι HT (δηλαδή έχουν κ λογότυπο ) αλλά καποιες δεν γράφουν τίποτα..
Για αυτο έλεγα μήπως τις ψέκαζα τουλάχιστον αυτές που δεν αναφέρουν χαρακτηριστικά προληπτικά.

Θοδωρή να αφιερώσεις λίγο χρόνο να τις διαλύσεις φίλε.
Και χώρο θα γλυτώνεις και θα μπορέσεις να τις τακτοποίησεις κάπου να μην είναι εκτεθειμενες και θα τις έχεις άμεσα διαθέσιμες οπότε χρειαστείς τα ξύλα τους!