:ernaehrung004:Πολύ όμορφο κ με ωραία χρώματα. Χρόνια πολλά.
:ernaehrung004:Παρα πολυ ομορφο και περιποιημενο Νικο, μπραβο!!
:ernaehrung004:Ωραίος!
Τις πέρασα με πλάνη και στις 2 πλευρές και στο πλάι όπου χρειάστηκαν.ωραία απλή κατασκευή , και ωραίο τελικό σύνολο.
Τις τάβλες πόσο τις έτριψες - έκοψες-πλάνισες , για να έρθουν τόσο ταιριαστά?
Για απλά πράγματα καλές είναι οι παλέτες αλλά για πιο σύνθετα δεν νομίζω ότι συμφέρουν , καλύτερα έτοιμο καινούργιο Ξύλο.
:ernaehrung004:Πανέμορφο με την διχρωμια του!
Ωραία σαν προσπάθεια αλλά θα σου πω ότι δεν μου αρέσει η ασυμμετρία στο καπάκι (προσωπική άποψη), θα προτιμούσα να ήταν ίσια τα πλαϊνά.
Θέλω να μου πείς αν στο εσωτερικό έχεις βάλει κάτι σε περίπτωση που υπάρχουν ζουμιά από τα απορρίμματα ή μήπως προορίζεται για αποθήκευση - άλλη χρήση.
Ευτυχώς Παναγιώτη που ρώτησες ...γιατί κανένας δεν ρώτησε πριν ούτε και ο Νικόλας μας είπε τι κάδος είναι αυτός ...και αναρωτήθηκα ...δεν μπορεί οι άλλοι θα καταλάβανε ...ας μην ρωτήσω και γίνω ρόμπα![]()
Πολυ ωραιος ο καδος, τι χρησιμοποιησες για βαψιμο?
Και αν αλλαξει χρηση με χρηση μαυρης σακουλας εσωτερικα δινεις αμεση λυση.
Εγω εχω βρει την λυση του γρυλου αυτοκινητων!!!
Δοκιμαστε το!
Και αυτη πολυ καλη λυση.
https://www.youtube.com/watch?v=akZRcoGfquU
Την εν λογο πατεντα την εχω φτιαξει και μπορω να σου πω οτι δεν ισχυει 100% οτι βλεπεις στο βιντεο, αν η παλετα που πας να διαλυσεις εχει της ακρες των καρφιων λυγισμενα προς τα μεσα με αυτο το εργαλειο το μονο που θα καταφερεις ειναι να καταστρεψεις την παλετα, καθως επισης δεν κανει δουλεια αν το καρφι ειναι πολυ σκουριασμενο παλι θα σου σπασει την παλετα.
Τελος μια δικη μου κατασκευη που τελειωσα πριν λιγες μερες, ξεκινησα σαν γωνιακη ραφιερα αλλα τελικα εγινε σχετο ραφιερα. Ιδεα απο το σχεδιο πηρα απο την σελιδα https://woodworking.formeremortals.net/2014/08/corner-shelving-unit/
Φτιαχθηκε για να μπει το ρουτερ ψηλα, το δευτερο ρουτερ θα φυγει σε λιγο καιρο προσωρινα φαινονται τα καλωδια ετσι.
![]()
Ετοιμο το δεματι με την πρωτη υλη, μια ντουζινα σανιδακια ~40εκ χ 5εκ και παχους 12μμ
![]()
Καλά ...δεν έχεις ΤΣΕΡΚΟΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ ...απαράδεκτος !!!![]()
Μην πειραζεται τον Μιχαλη, παλι μικρα θαυματακια θα φτιαξει!
Ωραίος ο Γιάννης. Μ αρέσει πολύ κ το βάψιμο.
*** Το γκαζόν θέλει κούρεμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.