Ερωτήσεις (ξανά):
1. Για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο είχα δει παλαιότερους να περνάνε τα ξύλα με ένα χέρι πετρέλαιο για να σκοτώσουν τυχόν παράσιτα και μετά τα πέρναγαν με βερνίκι. Είναι καλή τεχνική αυτή;
2. Έχω δει βερνίκια τα οποία από τη μία λένε ότι είναι ΟΚ για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά από την άλλη λένε να μην μπαίνουν σε δάπεδα που πατώνται. Αυτό γιατί το λένε; Απλά δεν θα έχει αντοχή το βερνίκι στο χρόνο ή για κάποιο άλλο λόγο;
Όσο για την κατασκευή της πολυθρόνας, απλά απίστευτη!!! Μπράβο και ειδικά για τις κοπές στις καμπύλες που τις έχεις κάνει τέλειες και η συναρμογή των ξύλων είναι ιδανική.
Ερώτηση και σε σένα...γιατί τις λειαίνεις τις παλέτες ως έχουν; Την κάτω πλευρά -εφόσον δεν φαίνεται- από τις σανίδες την αφήνεις ανεπεξέργαστη; Σκεφτόμουν να τις λύνω πρώτα και να τις περνάω με την πλάνη μετά ως σανίδες.
Παλιακρια εγω παλλετες με 4Ευρω ΔΕΝ βρισκω πουθενα...και για αυτο και δεν εχω μπει ακομα στην λογικη αυτων των κατασκευων...
στην καλυτερη βρισκω με κανα 10ρικο το κομματι οποτε και δεν αξιζει τον κοπο...
Ξερετε καποιων προς Μεταμορφωση/Νεα Φιλαδελφεια πλευρα που να πουλαει τοσο φθηνα?
Φίλε αλλο βρίσκω κάτι άχρηστο και ανακυκλώνω και άλλο το πληρώνω αδρά..Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Το θέμα είναι οτι για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα εχεις διπλάσια φθορά σε αναλώσιμα ,εργαλεία απ οτι αν επεξεργαζόσουν ετοιμο ξύλο .
Επίσης θα χρειαστείς και διπλάσιο χρόνο για να κάνεις τα παραπάνω.
Βάλτα και αυτά στα έξοδα τις παλέτας ..Για να τα λέμε ολοκληρωμένα και σωστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.