Κατασκευές από παλέτες

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Το video με την κατασκευή της ματσόλας από παλέτα.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!

Πολύ ωραίο βιντεάκι. Άνετα "στέκεται" δίπλα στα επαγγελματικά των φιρμάτων ξυλουργών του εξωτερικού.

Κάαααποια στιγμή να μας εξηγήσεις την διαδικασία (πρόγραμμα, κάμερα κλπ).

Πάντα τέτοια ! Καλή Πρωτοχρονιά.

Ωραία η ματσόλα... Το βιντεάκι ακόμα καλύτερο. :a0210:

Μόνο προσοχή λίγο με το σκαρπέλο... Εκεί στο 2,40" και μετά ανατρίχιασα λίγο....

Re: Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Πολύ ωραίο βιντεάκι. Άνετα "στέκεται" δίπλα στα επαγγελματικά των φιρμάτων ξυλουργών του εξωτερικού.

Κάαααποια στιγμή να μας εξηγήσεις την διαδικασία (πρόγραμμα, κάμερα κλπ).

Πάντα τέτοια ! Καλή Πρωτοχρονιά.

Ευχαριστω πολυ Κωστα! Η αρχη εγινε με το moviemaker που εχουν τα windows και τωρα κανω δοκιμες με ενα αλλο προγραμμα που θα το αναφερω αυριο γιατι δεν θυμαμαι πως λεγεται (δεν ειμαι σπιτι). Καμερα απλη ψηφιακη. Αν δω οτι εχει νοημα θα αναβαθμισω σε dslr.

Ωραία η ματσόλα... Το βιντεάκι ακόμα καλύτερο. :a0210:

Μόνο προσοχή λίγο με το σκαρπέλο... Εκεί στο 2,40" και μετά ανατρίχιασα λίγο....

Ευχαριστω. Προσεχα αρκετα το εκανα πολυ σιγα. Αλλα ναι ηταν λιγο επικινδυνο.

Νικόλα πάρα πολύ ωραία η δουλειά ... το βιντεάκι φοβερό και η μουσική επένδυση άριστη επιλογή !!!:worshippy::worshippy:

Καλή συνέχεια και καλή χρονιά -bye-

Νικόλα πάρα πολύ ωραία η δουλειά ... το βιντεάκι φοβερό και η μουσική επένδυση άριστη επιλογή !!!:worshippy::worshippy:

Καλή συνέχεια και καλή χρονιά -bye-

Ευχαριστω πολυ! :D
Καλη Χρονια!

Το video με την κατασκευή της ματσόλας από παλέτα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!
:SFGSFGSF:
Στους σφικτηρες προσεξα εκανες μια προσθηκη ξυλινης πατουρας. Ειχαν χαλασει, πατανε καλυτερα ετσι?

Εχω ξεκινησει εδω και μερες την κατασκευη μια κρεμαστρας για εναν φιλο και γειτονα να του την κανω δωρω, το σχεδιο ειναι μια μικρη παραλαγη απο αυτη την σελιδα http://bearwoodwork.blogspot.gr/2015/06/farmhouse-style-coat-hanger-pallet-wood.html ειναι ακομα στο σταδιο κατασκευης οταν την τελειωσω θα ανεβασω νεες φωτο.

Σε συνεχια του πρωτου ποστ, δεν την τελειωσα αν και φαινεται στης φωτο τελειωμενοι, θελει ακομα δουλεια, ανεβασα της φωτο για να δειξω μεχρι τωρα τα τελευταια σταδια της κατασκευης αλλα και οποιος αλλως θελει να παρει μια ιδεα οπως την πηρα και εγω απο το http://bearwoodwork.blogspot.gr

Στους σφικτηρες προσεξα εκανες μια προσθηκη ξυλινης πατουρας. Ειχαν χαλασει, πατανε καλυτερα ετσι?

O ένας μου έχει χαλάσει (έφυγε το κινούμενο άκρο). Για να μη το πετάξω προσέθεσα ένα κομάτι ξύλο κολλημένο με κόλλα στιγμής. Σίγουρα δεν είναι βελτίωση του υπάρχοντος και για να γίνει σωστά θα έπρεπε να βάλω epoxy. Στα θετικά οταν σφίγγω δεν πληγώνει το ξύλο.

Σε συνεχια του πρωτου ποστ, δεν την τελειωσα αν και φαινεται στης φωτο τελειωμενοι, θελει ακομα δουλεια, ανεβασα της φωτο για να δειξω μεχρι τωρα τα τελευταια σταδια της κατασκευης αλλα και οποιος αλλως θελει να παρει μια ιδεα οπως την πηρα και εγω απο το

Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή συνέχεια και Καλή Χρόνια!

Πολυ ωραιο βιντεο και ματσολα, οπως ειπαν και τα παιδια.

Amilo ετσι ειναι, η παλλετα θελει τον χρονο της αλλα και ευρηματικοτητα για την αντιμετωπιση προβληματων προερχομενων απο την ιδια την πρωτη υλη.

Νίκο πολύ ωραία κατασκευή η ματσόλα καί τό βίντεο επίσης :a0210:
Σταύρο ωραία καί πρωτότυπη η κρεμάστρα,καλή αποπεράτωση.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Καλή Χρονιά!

A καί βλέποντας τό υπέροχο βίντεο Νίκο,είδα τί χρήσιμο είναι,καί μού λείπει κιόλας,ένα ροκάνι χούφτας.
Επίσης καλή χρονιά.

Παλέτες τελικά που βρίσκετε; Θέλω για κρεβάτι οπότε δεν μπορεί να είναι και βρώμικες, εκτός αν θεωρούμε πως αν ειναι σε καλή κατάσταση το ξύλο με τρίψιμο και βερνικι δεν υπάρχει θέμα βρωμιάς.
Οπου ρώτησα ήταν απο 10 και πάνω για 1x1.20

Εγω εχω γνωστους και τις παιρνω, και μαλιστα επειδη εχουν δει οτι τις χρησιμοποιω και πως, οταν ειναι να μου στειλουν διαλεγουν καινουργιες και καθαρες.
Τωρα αν εισαι Αθηνα, μια βολτα στον Ασπροπυργο στις Μεταφορικες (Panolympic κ.α.) αλλα και στις εταιριες που ειναι εκει ισως ειναι αποδοτικη (για δωρεαν μιλαω).
Ας πουμε ξερω εταιρια που τις επομενες 3 ημερες θα παραλαβει εμπορευματα απο εξωτερικο σε 110 παλλετες.
Βεβαια οι εταιριες τις χρησιμοποιουν και οι ιδιες για τις δικες τους αποστολες, αλλα ολο και καποια θα περισευει.

Παλετοκιβωτια πιο δυσκολα, παλι απο φιλους σε μεγαλη τεχνικη εταιρια, που παραλαμβανουν ανταλλακτικα εξαρτηματα απο το εξωτερικο.

Το μυστικο ειναι πως θα τις ζητησεις πολλες φορες. Γιατι σε κατι "ξεπλένια" (στυλ γυφτου που ζηταει παλιες μπαταριες) με το υφακι "φιλαρακι καμμια παλλετιτσα παιζει να μας βολεψεις" και " να σου παρω τις παλλετες να μην σε εμποδιζουν" δεν δινει κανεις.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σκόραρα 3-4 παλέτες πρόσφατα, οπότε έρχονται "έργα"... ελπίζω και λίγο μεγαλύτερα!
Ιδού οι 2 αρκετά παλιές, "reclaimed wood project" όπως τo λένε στο χωριό μου.

DSCN2217.jpg