Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Τραπεζιού κουζίνας συνέχεια.

Έτοιμα τα πόδια και τοποθετήθηκαν πρόχειρα για να δω το σύνολο.
Το τραπέζι πριν στοκαριστεί, τριφτεί και περαστεί το άχρωμο βερνίκι εμποτισμού:

IMG_20160122_103028.jpg

IMG_20160122_103046.jpg

Πολύ όμορφο έγινε Παναγιώτη γειά στα χέρια σου! Πολύ καλύτερο και απο το πρωτότυπο που πήρες το σχέδιο.

Πολυ ωραιο Παναγιωτη. Ενα παρομοιο εχει καιντο vicko, το ειδα στις γιορτες και ειπα να το ψτιαξω και γω μιας και θελουμε ενα νεο τραπεζι. Αλλα δεν προχωρησε η σκεψη. Ισως τωρα βλεποντας τι μπορει να γινει, το προσπαθησω.

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Πολυ ωραιο Παναγιωτη. Ενα παρομοιο εχει καιντο vicko, το ειδα στις γιορτες και ειπα να το ψτιαξω και γω μιας και θελουμε ενα νεο τραπεζι. Αλλα δεν προχωρησε η σκεψη. Ισως τωρα βλεποντας τι μπορει να γινει, το προσπαθησω.

Αν θες μασίφ επιφάνεια σε καλή τιμή πες μου να σου δώσω όση θες. Έχω μία 4 m x 0.25 m με πάχος 4 cm.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τραπεζιού κουζίνας συνέχεια.

Έτοιμα τα πόδια και τοποθετήθηκαν πρόχειρα για να δω το σύνολο.
Το τραπέζι πριν στοκαριστεί, τριφτεί και περαστεί το άχρωμο βερνίκι εμποτισμού:

View attachment 123812

View attachment 123813

Παναγιώτη πολύ ωραίο και κομψό.

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω το τραπέζι γραφείου αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάζει στον χώρο.
Στην βάση χρησιμοποίησες μόνο καβίλιες ή έβαλες και βίδες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αν θες μασίφ επιφάνεια σε καλή τιμή πες μου να σου δώσω όση θες. Έχω μία 4 m x 0.25 m με πάχος 4 cm.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιώτη πολύ ωραίο και κομψό.

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω το τραπέζι γραφείου αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάζει στον χώρο.
Στην βάση χρησιμοποίησες μόνο καβίλιες ή έβαλες και βίδες?

Ευχαριστώ παιδιά. Νίκο εννοείται και βίδες. Η επιφάνεια με το κάτω πλαίσιο-τελάρο είναι με κρυφές βίδες (pocket hole) από μέσα μεριά και δεν φαίνεται τπτ.

Φίλε Παναγιώτη πολλά μπράβο,πολύ όμορφο έγινε,μού άρεσε καί η λεπτομέρεια μέ τίς τρίγωνες πατούρες στά πόδια
Ευχαριστώ και γιά όλες τίς λεπτομέρειες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύ

Ευχαριστώ παιδιά. Νίκο εννοείται και βίδες. Η επιφάνεια με το κάτω πλαίσιο-τελάρο είναι με κρυφές βίδες (pocket hole) από μέσα μεριά και δεν φαίνεται τπτ.

Παναγιώτη και καβίλια όμως θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιηθεί κατ' εμέ. Αλλά και οι κρυφές βίδες έχουν το γούστο τους! :)

Ωραιος παναγιωτη ! Οι τριγωνες πατουρες στα ποδια μου αρεσαν πολυ μαλλον θα βαλω και γω.

Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Βασίλη θα ζητήσω δικαιώματα; χαχα

Νίκο μπήκαν 8 κρυφές, καβίλιες πόσες να έβαζα;

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Βασίλη θα ζητήσω δικαιώματα; χαχα

Νίκο μπήκαν 8 κρυφές, καβίλιες πόσες να έβαζα;

Παναγιώτη εννοούσα το δέσιμο με το πάνω μέρος θα μπορούσε να γίνει και αυτό με καβίλιες έτσι ώστε να μπορείς να το μαζεύεις όποτε θες :)

Κατανοητό Νίκο αλλά όπως έγραψα εινα τραπεζι κουζίνας της κόρης μου. Εξάλλου 12 βίδες είναι, ΑΝ ποτέ χρειαστεί να διαλυθεί.