Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Οπως βλεπω, αμα καταθεσεις και την πατεντα για την καταπολεμηση της βαρυτητας θα γινεις ο πλουσιος με τα 9 γραμματα.

attachment.php
Τιποτα δεν γινετε τυχαια...

Ροδακια εχει απο κατω :grandpa: Σε αυτη τη φωτογραφεια φαινεται καλυτερα...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    184.8 KB · Views: 532
Τα ίσια ανάποδα που λέει και ο Μαζώ...

Μπας και ήπιες πολύ ρε και βγάζεις τις φωτό κυριολεκτικά ανάποδα?

Οχι ρε, τι αναποδα? εγω κανονικα τις βλεπω!
Γιαυτο το σχολιο απο το Μιχαλη και γω λεω δεν φαινονται οι ροδες...

Οχι ρε, τι αναποδα? εγω κανονικα τις βλεπω!
Γιαυτο το σχολιο απο το Μιχαλη και γω λεω δεν φαινονται οι ροδες...

Αν ρωτήσεις τον τρελό αν έχεις σώας τας φρένας, τι θα σου απαντήσει?

Καλοριζικο το μινι τραπεζακι - βοηθητικο του BBQ και καλοφάγωτα τά εδέσματα φιλε Νεκτάριε,τωρα με το screenshot το ειδαμε κανονικα στο εδώ forum,οι φωτο θελουν αναστροφή 180 μοίρες γιατι ειναι το πανω-κάτω.

Ελα φορητο εχω, το γυρναω αναποδα. Εαν μου σπασει θα σου κανω αγωγη :) :) :)

Κυριακή σήμερα οπότε πιο ελαφρύ πρόγραμμα στις κατασκευές!

Σκέφτηκα να φτιάξω 2 ραφάκια να βάλω τα χρώματα που έχω όλα μαζί στο μέρος που έκανα για να απελευθερώσω χώρο στο εντός εργαστήριο.
Απλή κατασκευή και σχετικά όμορφη (υποκειμενικό).
Δεν τα έβαψα καθόλου μιας και ούτε ήλιος θα τα δει ούτε θα τα φάει η βροχή, αν και σκέφτομαι να τα περάσω ένα χέρι βερνίκι νερού.

Και είπα να φτιάξω και ένα χερουλάκι για την πόρτα. Απλή κατασκευή με λίγη παραπάνω καλαισθησία (να είναι καλά το ρούτερ)!

Βάψιμο αύριο με λάδι Bondex για να σπάει λίγο.... :)

Μιας και βλεπω οτι δουλευεις αρκετα τα υλικα του Lidl, μπορεις να μου εξηγησεις με απλα λογια τις διαφορες μεταξυ τζελ και βερνικιου;

ΥΓ. Να ξερεις οτι υπαρχει και λαδι, φερνει κατα καιρους, σε 3λιτρα μεταλλικα μπετονακια.

Μιας και βλεπω οτι δουλευεις αρκετα τα υλικα του Lidl, μπορεις να μου εξηγησεις με απλα λογια τις διαφορες μεταξυ τζελ και βερνικιου;

ΥΓ. Να ξερεις οτι υπαρχει και λαδι, φερνει κατα καιρους, σε 3λιτρα μεταλλικα μπετονακια.

Παναή το ξέρω για το λάδι, είχα πάρει ένα 2.5 λιτρο και ήταν αρκετά καλό παρόλο που ήταν λίγο νερουλό. Προτιμώ πλέον Bondex γιατί του Lidl κοστίζει 15 ευρώ ενώ σε Bondex μου βγαίνει 25 ευρώ και βάφω πολύ περισσότερο (και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής).

Σε ότι αφορά το απλό βερνίκι με το βερνίκι τζελ η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το τζελ στην όψη και στην αφή είναι σαν merenda (παχύρευστο) ενώ το απλό βερνίκι είναι λίγο νερουλό.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες διαφορές ουσιαστικά δεν είναι μεγάλες, απλά είχα ρωτήσει έναν φίλο και μου είχε πει ότι τα gel πρωτοφτιάχτηκαν για περιοχές που είχαν πολύ υγρασία αλλά ελάχιστο ήλιο. Είναι δηλαδή πιο ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες από τα συνηθισμένα βερνίκια (εγώ έχω μία κατασκευή 2 χρονών έξω που την πέρασα 2 χέρια με αυτό το βερνίκι και στέκεται πολύ καλά!)