Ωραιος. Και αν ζορισουν τα πραγματα υπαρχει παντα η δυνατοτητα προσθηκης γαλβανιζε συρματοσχοινου με τεντωτηρες.
Αχχ Καβαλα. Απιστευτοι καφεδες στο Ιμαρετ (ηταν καφε καποτε, τωρα δεν ξερω), και νυχτες με καλη παρεα, χαζευοντας τη θεα ψηλα απο τα ΤΕΙ (ΤΕΙ ηταν νομιζω). Παντα καλες αναμνησεις απο Β. Ελλαδα, και πολυ χωματινο χιλλιομετρο σε εληνοβουλγαρικα, Καρα-Ντερε, κτλ. κ.τλ.
Βεβαια τοτε οι ταξιτζηδες της Καβαλας ηταν οτι πιο "δολοφονικο" σε ταξιτζη στην Ελλαδα, και γι' αυτο υπηρχε ενα "μοτοαστειο" οτι, εχουν εντονο πορτοκαλι χρωμα, για να δειχνουν σαν σημαδουρες και να σωζονται ζωες μοτοσυκλετιστων και πεζων.
Και η μοτολεσχη Καβαλας ειχε πολυ καλα παιδια.
Πολυ καλη η σκεψη για σημαια την στιγμη που οι περισοτεροι ουτε τις εθνικες εορτες δεν βαζουμε. Βεβαια παλι και εδω υπαρχει διαφορα Βορρα-Νοτου. Εχω τυχει στον παραλιακο της Αλεξανδρουπολης με την μηχανη, και ξαφνικα σταματανε ολα τα αυτοκινητα, και οι πεζοι το ιδιο. Ως μη γνωριζων πηγα να προσπερασω για να συνεχισω το δρομο μου. Οποτε με σταματαει ενας κυριος και μου λεει "σε παρακαλω σταματησε και σβησε τη μηχανη σου για 1 λεπτο, εχουμε υποστολη σημαιας" !!!!!!!